Resultaten voor haas recepten van jerom meuirs

Haas van de bomma met chocolade en appelmoes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/haas-van-de-bomma

... haas van de bomma met chocolade en appelmoes - Bak de stukken haas langs beide kanten bruin in boter en voeg er de versneden ui, tijm en laurier alsook de spekblokjes aan toe. Overstrooi met de bloem en blus met de wijn en voeg 1 el groentenbouillon toe. Laat het ...

Stoverij van haas | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-haas

... Stoverij van haas - Vraag aan je beenhouwer om de haas te versnijden in gelijke stukkken. Kruid de haas met zout en peper. Laat de boter bruinen in een grote sudderpan. Bedek de volledige bodem van de pan met de haas om veel aanbaksel te verkrijgen. Laat de haas 5 ...

Hazenpeper met peperkoek | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenpeper-met-peperkoek

... Hazenpeper met peperkoek - Kruid de haas en bak hem aan in boter. Voeg de gesneden ui, tijm en laurier toe. Overstrooi met de bloem en roer goed om. Doe er de fles rode wijn bij en vul aan met water tot de haas onder staat. Voeg er vervolgens een lepel wildbouillo ...

Wilde Zaterdag: haas met rodewijnsaus | Jeroen Meus

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/haas-met-rodewijnsaus

... Wilde Zaterdag: haas met rodewijnsaus - Versnipper de sjalotten en stoof ze aan in boter. Voeg tijm, rozemarijn en laurier toe.        Voeg een snuifje suiker toe en laat het geheel een beetje karameliseren. Blus alles af met de rode wijn. Laat die voor de ...

Hazenrug met portosaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus

... Hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het ...

Hazenrug | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hazenrug

... Hazenrug - Verwarm de oven voor op 180 graden. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan. Wanneer de boter schuimend en licht bruin is leg je de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2,5 minuten. Draai hem de doe dit ...

Hazenpeper met verse pasta, Stoofpot : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/hazenpeper-met-verse-pasta/recept/1717

... Bereiding van hazenpeper met verse pasta De dag voordien Snij de haas in stukken. Schil de uien, wortelen, sjalotjes en de selder en snij daarna in stukjes. Pel de teentjes look en plet ze. Doe al deze groenten in een grote kom. Giet de rode wijn erover. Doe het k ...

Hazenpeper - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenpeper/hazenpeper

... ersonen 30 min voorbereiden 3 uur bereiden 24 uur wachten waardering7.8obv 11 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 1 haas 250 g mager vers spek, in dobbelsteentjes 100 g boter 1 eetlepel bloem 1 likeurglas marc of goede cognac 1 eetlepel tomatenpuree ...

Pappardelle met haas | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/pappardelle-met-haas

... Pappardelle met haas - Pel de ui, maak de wortel en de selderij schoon en snijd in stukken. Verhit de olie in een braadpan en fruit de groenten erin aan. Voeg het vlees toe, dek af en laat gedurende 10 minuten zachtjes bakken. Voeg de wijn en de melk toe en breng ...

Jeroen Meus - Stoverij van haas met knolselder-aardappelgratin en traditionele kerstgarnituren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoverij-van-haas-met-knolselder-aardappelgratin-en-traditionele-kerstgarnituren

... Stoverij van haas met knolselder-aardappelgratin en traditionele kerstgarnituren - Een goede stoverij heeft tijd nodig. Deze haas moet bijvoorbeeld ruim drie uur in de oven staan. Natuurlijk kun je intussen alle garnituren én de rest van je menu bereiden.Jeroen g ...