Resultaten voor haas in rode wijn sos piet

Stoverij van haas | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/stoverij-van-haas

... Stoverij van haas - Vraag aan je beenhouwer om de haas te versnijden in gelijke stukkken. Kruid de haas met zout en peper. Laat de boter bruinen in een grote sudderpan. Bedek de volledige bodem van de pan met de haas om veel aanbaksel te verkrijgen. Laat de haas 5 ...

Hazenpeper met peperkoek | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenpeper-met-peperkoek

... Hazenpeper met peperkoek - Kruid de haas en bak hem aan in boter. Voeg de gesneden ui, tijm en laurier toe. Overstrooi met de bloem en roer goed om. Doe er de fles rode wijn bij en vul aan met water tot de haas onder staat. Voeg er vervolgens een lepel wildbouillon ...

Haas van de bomma met chocolade en appelmoes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/haas-van-de-bomma

... haas van de bomma met chocolade en appelmoes - Bak de stukken haas langs beide kanten bruin in boter en voeg er de versneden ui, tijm en laurier alsook de spekblokjes aan toe. Overstrooi met de bloem en blus met de wijn en voeg 1 el groentenbouillon toe. Laat het geheel ...

Wilde Zaterdag: haas met rodewijnsaus | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/haas-met-rodewijnsaus

... Wilde Zaterdag: haas met rodewijnsaus - Versnipper de sjalotten en stoof ze aan in boter. Voeg tijm, rozemarijn en laurier toe.        Voeg een snuifje suiker toe en laat het geheel een beetje karameliseren. Blus alles af met de rode wijn. Laat die voor de helft ...

Hazenrug | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hazenrug

... Hazenrug - Verwarm de oven voor op 180 graden. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan. Wanneer de boter schuimend en licht bruin is leg je de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2,5 minuten. Draai hem de doe dit hetzelfde ...

Pappardelle met haas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/pappardelle-met-haas

... Pappardelle met haas - Pel de ui, maak de wortel en de selderij schoon en snijd in stukken. Verhit de olie in een braadpan en fruit de groenten erin aan. Voeg het vlees toe, dek af en laat gedurende 10 minuten zachtjes bakken. Voeg de wijn en de melk toe en breng op ...

Hazenrug met portosaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus

... Hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het vel ...

De perfecte hazenpeper | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/de-perfecte-hazenpeper

... iet ze op het geheel. Voeg er de stukjes chocolade aan toe en breng op smaak. Ingrediënten 2 liter rode wijn 4 hazenbillen (of 1 haas) 1 wortel 1 preistengel 2 selderstengels 2 teentjes look 1 ui tijm laurier peterseliestengels 4 el bloem 40 zilveruitjes 8 el spekblokjes 30 gr zwarte chocolade boter 1 dl Cognac 4 el gehakte peterselie ...

Hazenpeper - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/hazenpeper/hazenpeper

... ersonen 30 min voorbereiden 3 uur bereiden 24 uur wachten waardering7.8obv 11 waarderingen HoofdgerechtVleesFrans Ingrediënten 1 haas 250 g mager vers spek, in dobbelsteentjes 100 g boter 1 eetlepel bloem 1 likeurglas marc of goede cognac 1 eetlepel tomatenpuree 3 sneetjes wit c ...

Hertenragout | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hertenragout

... Hertenragout - Smelt boter in een hoge stoofpan. Snij het vlees in stukken en kruid met peper en zout. Bak het bruin langs alle kanten. Hak de ajuin in blokjes en voeg toe. Doe het spek er bij. Snij de champignons in grote stukken en doe ze mee in de pan. Voeg tijm ...