Resultaten voor grote stukken vlees op bbq

Gemarineerde brochette

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gemarineerde-brochette

... paprikapoeder de tijm en het in stukjes gescheurde blaadje laurier. Laat het vlees daarin 30 minuten marineren.Snij de paprika in grote stukken en de uien in kwartjes. Bak ze beetgaar in een mengsel van boter en olie.Dep het vlees droog. Rijg het op spiesjes afgewisseld met stukken paprika en ui.Grill de brochettes op een tafelgrill of op de barbecue en serveer met groenten naar keuze. ...

Stoofvlees

http://www.omasrecepten.com/recepten/Vleesgerechten/Stoofvlees.html

... gebruiken. Doe niet te veel vlees in een keer in de pan anders bruint het niet goed. Snij de ajuinen in stukken en doe ze in een grote pot. Laat ze zachtjes glazig worden. Als alle stukjes vlees gebakken zijn doe je ze bij de ajuinen. Giet water over het vlees,zorg dat het juist onder staat.Voeg ook de mosterd en de laurier toe. Het vlees moet 1,5 a 2 uur zachtjes opstaan. De saus kan je binden met bisto of maizena. Bisto geeft een mooie donkere saus,je kan het bij delhaize krijgen. Je mengt een beetje bistopoeder met koud water en roert het in de stoofvleessaus. Met frietjes erbij is dit zalig! Deel dit ...

Stoofpotje van rundvlees met pastinaak, pompoen en rammenas

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/stoofpotje-van-rundvlees-met-pastinaak-pompoen-en-rammenas

... ders tot moes. grote stukken zorgen voor een heldere jus in dit stoofpotje van rundvlees. - Schil de groenten en snijd ze in vrij grote stukken. Houd de appelen mierikswortel en citroen over voor het bijgerecht.Verhit wat boter in een ovenvaste pan kruid het vlees met peper en zout en schroei het rondom dicht. Draai het vuur lager en doe de groenten bij het vlees. Voeg de tijm toe en stoof de groenten eve ...

Ratatouille van courgette, aubergine, wortel en paprika - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/heinz/ratatouille-courgette-aubergine-wortel-paprika

... eiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 15 waarderingen BijgerechtVegetarischMediterraan Ingrediënten 1 rode ui, in grote stukken 1 courgette, in grote stukken 1 aubergine, in grote stukken 1 wortel, in grote stukken 3 paprika's in verschillende kleuren, in grote stukken olijfolie tijm rozemarijn 1 fles Heinz Tomato Creation Mediterr ...

Recept voor bollito misto con salsa verde | njam!

http://www.njam.tv/recepten/bollito-misto-con-salsa-verde

... Maak de bollito misto: Spoel het vlees onder koud stromend water. Leg het in een grote pan en voeg water toe, zorg dat het vlees volledig onder water staat. Zet het deksel op de pan. Voeg 1 stengel selder, 1 wortel en 1 preiwit toe. Kruid met peper en zout en laat ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... e erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten onder stromend water.Snijd de ajuinen in grote stukken. Smelt een goede klont boter in een grote pot en stoof er de ajuin in aan.Spoel de selder en de prei, snijd ze in grote stukken en stoof ze mee aan. Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en voeg ze samen met de spliterwten toe.Doe de varkensschenkel, het gerookt spek en de kruiden bij de groenten. ...

Osso bucco | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/osso-bucco

... niet krult, kruid het vlees en haal het door de bloem. Smelt de Fama, laat hem mooi bruin worden en bak de kalfsschenkels in een grote kookpot. Gebruik geen anti-aanbaklaag. Het aanbaksel van het vlees is namelijk nodig voor de smaak van de saus. Snijd de groenten in grote stukken en voeg ze toe aan het vlees. Voeg de ...

Goulash van wildzwijnkarbonades - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/goulash/goulash-wildzwijnkarbonades

... g vet 11 g koolhydraten Ingrediënten 100 g magere spekblokjes 50 g boter 4 wildzwijnkarbonades à 150 g, in stukken van 2 cm 2 grote uien, in stukken 2 grote rode paprika's, in stukken 1 eetlepel pittig paprikapoeder 2 theelepels tijm 2 teentjes knoflook, geperst 200 ml gezeefde tomaten 100 ml rode wijn 100 ml wildfond 2 eetlepels peterselie, fijngeknipt 4 eetlepels crème fraîche Bereiden Bak in een braadpan de spekblokjes zachtjes uit. Doe de boter b ...

Jeroen Meus - Porchetta op de barbecue met geroosterde groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/porchetta-op-de-barbecue-met-geroosterde-groenten

... arkensvlees op klaar te maken. Haal de barbecue maar van stal! - 0. Vraag aan de slager om het buikspek open te snijden tot één grote lap. 1. Verwarm de barbecue voor. 2. Leg het buikspek in een grote lap open op het werkblad. 3. Mix een scheut olijfolie met salie, rozemarijn, venkelzaad, grof zout, peper, de geraspte schil van de citroen (zeste) en het sap van een halve citroen in de hakmolen. 4. ...

Jeroen Meus - Everzwijngebraad, gebakken aardappelen en rode kool - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/everzwijngebraad-gebakken-aardappelen-en-rode-kool

... een lichte saus, gebakken aardappelen en gestoofde rode kool, en de avond kan niet meer stuk! - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar in gezouten water. Giet de aardappelen af wanneer ze gaar zijn en laat ze afkoelen in de koelkast.Laat een klont boter smelten in een grote pot. Rasp de uien fijn op een rasp en stoof ze aan in de boter. Doe hetzelfde voor de rode kool en de appelen en stoof mee aan.Voeg ...