Resultaten voor groentensaus

Zalm in een romige groentensaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/zalm-in-een-romige-groentensaus

... Zalm in een romige groentensaus Dit is echt een heerlijk eenpansgerecht!Groenten snijden, alles in één pan, en 10 minuten later kan je heerlijk genieten van een gezond bordje lekkers boordevol vitaminen.Ingrediënten Bereidingswijze:naar de stap voor stap foto's Tips:Van ...

Pasta met groentensaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-groentensaus

... Pasta met groentensaus Een saus vol met groenten. Die je grof of fijn mixt. Wedden dat de meest kieskeurige eters er van mee smullen?Ingrediënten Bereidingswijze:Zet de oven op 200°C.Snij 1 of 2 aubergines in de helft en kruis in tot aan het vel.Snij 2 rode paprika's in ...

Pasta scampi in romige groentensaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-scampi-in-romige-groentensaus

... Pasta scampi in romige groentensaus Dit is smullen! Een lekker saausje vol groenten, sappig gebakken scampi's erbij,... dat is genieten.Ingrediënten:Bereidingswijze: Leg de diepgevroren scampi's 5 minuten in lauw water.Pel ze, en maak een insnede zodat je ook de darmen kan ...

Recept voor macaroni schotel met kaas | njam!

http://www.njam.tv/recepten/macaroni-schotel-met-kaas

... j de groenten en laat even opkoken. Doe de macaroni en de blokjes tomaat, ham en feta in een vuurvaste schaal. Vermeng dit met de groentensaus, bestrooi met gouda en bak dit ca. 40 min. in de voorverwarmde oven.  Ingrediënten voor 4 personen 300 gmacaroni 150 ggekookte ham in blokjes 2 rode paprika's in blokjes 2 wortelen in blokjes 400 gvleestomaten in blokjes 1 ui in blokjes 30 gboter 200 mlgroentebouillon 125 mlslagroom 150 mlmelk 100 gfeta 100 ggeraspte gouda naar smaak peper - zout ...

Vegetarische pasta met courgette en tomaat | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vegetarische-pasta-met-courgette-en-tomaat

... ij. Nog even goed laten opkoken. Vlak voor het serveren leg je er de basilicum op. Leg pasta in het midden van het bord. Schik de groentensaus rond de pasta en strooi er de kaas over. Ingrediënten 1 th lepel balsamico-azijn 4 el olijfolie 1 prei 1 teentje look 1 ui 1 courgette 3 tomaten 150 gr gemalen kaas basilicum 400 g tagliatelle ...

Pasta met chilikip

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-chilikip

... saus goed.Werk af met in ringen gesneden lenteui.Smakelijk.stap voor stap foto's Tips:Je kan de kip ook apart bij de paste en de groentensaus serveren.Je kan in de plaats van de garlic peper kruiden ook een extra teentje look en extra peper gebruiken.Als je geen gemarineerde chilikip gebruikt, proef dan zeker de saus of je de smaak goed vindt zitten.Je kan op het einde nog spinazie mee door de saus roeren.Veggie?Deze pasta is ook lekker zonder vlees. Kruid dan wel de saus met een extra eetlepel chilipoeder of cayennepeper.Mealpreppen Je kan de groentensaus met de kip al op voorhand maken. Je kan deze saus met kip ook perfect invriezen.Bereidingstijd:Deze pasta met kip zet je op 20 minuten op tafel.Naar nog meer snelle recepten als dit Een recept van Prinsessenboontjes geprobeerd? Laat het ons dan gerust weten. Wij zijn super benieuwd naar jullie kookkunsten. Reageren kan via Instagram onder het gemaakte recept of op onze website!  ...

Recept voor taartje van tonijn en tomaat | njam!

http://www.njam.tv/recepten/taartje-van-tonijn-en-tomaat

... ensaus. Leg de tonijn erop en bak ca. 2 min. af op 180°C. serveren: Werk het taartje af met parmezaanschilfers, grot zout, de groentensaus, wat rucola en de scheutjes. tip: Vries de tonijn kort in, dit maakt het versnijden makkelijker. Ingrediënten voor 4 personen 200 gverse tonijn 1 fijngehakte sjalot 2 tomaten 20 tuinbonen 1 handvol rucola 1 handvol rode biet scheutjes 4 vellen bladerdeeg 20 clolijfolie 80 cldikke tomatensaus 30 gzwarte olijftapenade 8 groene olijven 40 gParmezaanschilfers 4 verse basilicumblaadjes 2 elgrof zeezout ...

Sas Kookt!: Pastafestival

http://saskookt.blogspot.be/2010/03/pastafestival.html

... 50 g gemengd gehakt (voor een vegetarische versie kunnen extra groentjes in de plaats toegevoegd worden) anderhalve ui‘Witte’ groentensaus een vierde van een grote witte kool 1 courgette 5 wortels anderhalve ui Andere benodigdheden (glutenvrije) asagnebladen fetakaas olijfolie kruiden naar smaak 2 dl room 1 zakje gemalen kaas Snij alle groentjes fijn. Maak twee afzonderlijke sauzen. Stoof in 1 pot de groentjes voor de bleke groentensaus gaar. Begin met het aanstoven van de ui in wat olie. Voeg daarna eerst de worteltjes en de witte kool toe. Wat later kunnen de courgetteblokjes er ook bij. In een andere pot maak je de rode saus klaar. Begin opnieuw met de ui, doe er het gehakt bij. Voer er daarna de paprika en de tomatenblokjes bij. Nu de sauzen klaar zijn, kunnen we laagjes maken. Leg op de bodem van een ovenschotel een klein beetje olie en een dun laagje van de rode saus. Daarop komt de eerste laag lasagne. Bovenop de lasagne komt een laagje witte saus, deze wordt afgewerkt met een laag fetakaas. Daarop schik je opnieuw lasagnebladen en dit herhaal je tot alle ingrediënten opgebruikt zijn. Wanneer de schotel gevuld is, giet je de room over de schotel en werk je af met een laag gemalen kaas. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: pasta en risotto, sauzen en dressings, vis/schaal- en schelpdieren, vlees ...

Pasta met prei en spek

https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-mascarpone

... n bouillonblokje.Voeg als de prei gaar is, het spek toe.Voeg 200 g mascarpone toe en meng goed. Giet de pasta af en meng onder de groentensaus.Smakelijknaar de stap voor stap foto's Tips:Je kan hier ook andere groenten voor gebruiken.Veggie kan uiteraard ook.Bereidingstijd:Deze lekkere pasta staat op 15/20 minuten op tafel. ...

Volkorenpasta met kip, wortelen en geheime groentensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/volkorenpasta-met-kip-wortelen-en-geheime-groentensaus

... Bereiding Breng voor de pasta een grote pot met water aan de kook. Kook de pasta gaar volgens de verpakking. Giet de pasta daarna af. Snij de sjalotten fijn. Schil de wortelen en snij in stukjes.  Smelt een klontje boter. Fruit de sjalotten aan in de gesmolten boter. Voeg ...