Resultaten voor groene mayonaise

Gebakken tofu met asperges en groene vinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-tofu-met-asperges-en-groene-vinaigrette

... Gebakken tofu met asperges en groene vinaigrette - Schil en stoom de asperges gedurende 1 minuut op 120°C. Kook de kruiden in kokend gezouten water gedurende 2 minuten en spoel ze onder ijskoud water. Mix het geheel in de blender met wat water tot een groene puree. ...

Kreeft Belle-Vue | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kreeft-belle-vue

... t de ketchup en whisky, zo bekom je een lekkere cocktailsaus. Serveer het kreeftje met een hardgekookt eitje en schijfjes tomaat, groene sla, cocktailsaus en mayonaise. Ingrediënten 4 kreeftjes van 500 gr 3 el water tijm laurier 2 wortelen 1 prei 3 selderstengels 2 uien 2 lookteentjes 1 blokje groentenbouillon cajunkruiden 4 eitjes 2 tomaten 1 groene sla 1 ei 1 el mosterd 3 el wittewijnazijn 2 el ketchup 4 dl slaolie 2 el whisky kervel ...

Mayonaise

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mayonaise

... mayonaise - Niets lekkerder dan zelfgemaakte mayonaise voor bij de frietjes! Volg ons recept en leer mayonaise maken als een echte pro. - Roer de eidooier los met de mosterd.Giet er voorzichtig een straaltje olie op en blijf roeren. Druppel er een beetje azijn of citroensap ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise

... mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! Jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

Mayonaise

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/528/mayonaise

... mayonaise - Een echte Belg maakt zijn mayonaise zelf en het is helemaal niet zo moeilijk ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise-0

... mayonaise - De verse mayonaise die je helemaal zelf maakt, smaakt zoveel beter dan dezelfde saus in potjes. Alleen: maak een bescheiden hoeveelheid, want zo'n lekkere huisbereide mayonaise is slechts een weekje houdbaar in de koelkast. - mayonaise Doe de eierdooiers ...

Gemarineerde sint-jakobsnootjes, parfait van groene kruiden, crème van soja | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gemarineerde-sint-jakobsnootjes-parfait-van-groene-kruiden-creme-van-soja

... Gemarineerde sint-jakobsnootjes, parfait van groene kruiden, crème van soja - Voor de parfait:  warm de coulis op met de boter en de room. Los hierin de gelatine op en kruid met peper en zout. Stort uit op een plaatje en laat opstijven in de koeling. Eens opgesteven, ...

Dubbele cheeseburger met frietjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/dubbele-cheeseburger-met-frietjes

... s, sla, broodje. Serveer op een bord met sla, tomaat en de gebakken frietjes. Ingrediënten 4 hamburgerbroodjes ketchup mayonaise groene sla verse frietjes 16 spekreepjes 1 th lepel boter 8 sneetjes jonge kaas 8 hamburgers ...

Groene mayonaise | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/groene-mayonaise/

... lf maken dan dat je een pot opendraait. Nee, daar geef ik nu eens niet het recept voor; dat kun je overal vinden. Blancheer de groene blaadjes samen 2 minuten in kokend water. Laat uitlekken, spoel af met koud water en droog met massa’s keukenpapier. Hak ze, wrijf ze fijn in een vijzel. Wrijf door een zeef en voeg de groene pulp bij de mayonaise. Breng zonodig op smaak met peper, zout en citroensap. groene mayonaise voor 4: 1,5 dl mayonaise, zelfgemaakt of kant-en-klaar 60 gram waterkers 60 gram spinazie 100 gram groene kruiden als platte peterselie en/of kervel, dragon, zuring, basilicum zout, peper en misschien wat citroensap ...

Jeroen Meus - Mayonaise voor 300 man - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise-voor-300-man

... mayonaise voor 300 man - Zelf mayonaise maken is een koud kunstje. mayonaise maken voor 300 man is niet veel moeilijker. Jeroen kruipt in de grootkeuken en gaat aan de slag met 20 eieren. Serveer deze klassieke saus met die andere Vlaamse klassieker: stoofvlees-friet! ...