Resultaten voor groene asperge met gerookte zalm en alpro

Wraps met groene asperges en gerookte zalm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/wraps/wraps-groene-asperges-gerookte-zalm

... Wraps met groene asperges en gerookte zalm 4 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen LunchgerechtGevogelteHollands Ingrediënten 500 g groene asperges 4 bloemtortilla's 1 bakje roomkaas met mierikswortel 150 g gerookte ...

Groene aspergetaartje met gerookte zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/groene-aspergetaartje-met-gerookte-zalm

... gedurende 20-25 minuutjes in de oven tot de asperges beetgaar zijn. Ingrediënten 4 plakken diepvries bladerdeeg (10 x 10 cm) 16 groene aspergepunten 150 gr mascarpone 75 gr geraspte parmezaan 2 plakjes gerookte zalm 1 ei peper olijfolie ...

Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zoete-en-hartige-scones-met-zalm-courgette-hummus

... Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus - Scones zijn kleine lekkernijtjes, gemaakt met alpro Go On Natuur ideaal als hapje. Beleg ze hartig of zoet. Altijd goed.  Smelt de alpro Bakken & Braden en meng deze met de bloem. Rasp de zoete aardappel/wortel ...

Gravad Lax - gemarineerde zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gravad-lax-gemarineerde-zalm

... Gravad Lax - gemarineerde zalm - Cutter het zout met de peper, koriander en suiker. Hak de groene kruiden fijn. Bedek de zalm eerst met de groene kruiden en dan met het zoutmengsel. Laat 10 uur rusten in de koelkast. Spoel de zalm af en dep lichtjes droog. Snijd de zalm ...

Asperges met gepocheerd ei en gerookte zalm | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/asperges-met-gepocheerd-ei-en-gerookte-zalm

... met daarop de zalm en daarop het ei. Werk af met de kruiden. Ingrediënten 4 sneetjes gerookte zalm 4 eieren gerookte zalm 1 bot groene asperges wat kervel, bieslook of platte peterselie 4 el light room 2 el witte wijnazijn bakboter (light) ...

Recept voor Groene aspergerolletjes met mozarella en gerookte ham | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/groene-aspergerolletjes-met-mozarella-en-gerookte-ham/

... : Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 el Solo Vloeibaar Toevoegen 8 groene asperges Toevoegen 8 plakjes mozarrella Toevoegen 8 sneetjes gerookte ham Toevoegen Bereidingswijze Verhit een antikleefpan en doe er een eetlepel Solo vloeibaar in. Snijd e ...

Gegrilde gerookte zalm met spaghetti van asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gegrilde-gerookte-zalm-met-spaghetti-van-asperges

... n het rookbakje of in de wok (facultatief). Schil de asperges en snijd ze met een mandoline in reepjes (zoals spaghetti). Meng de groene met de witte asperges en stoof ze aan in een pan met wat boter. Blus dit vervolgens na 3 minuten met de azijn en de room en laat het geheel opkoken. Grill ondertussen de velkant van de zalm of besme ...

Zalmpakketjes

http://www.omasrecepten.com/recepten/Aperitiefhapjes/Zalmpakketjes.html

... class="recipe">Zalmpakketjes gerookte zalm met kruidenkaas Ingrediënten : gerookte zalm kruidenkaas ajuin Bereiding : Besmeer de plakjes gerookte zalm met een dun laagje kruidenkaas. Rol de zalm tot een 'sigaartje' en snij in kleinere rolletjes. Bestrooi eventueel met ...

Tortilla met gerookte zalm of gerookte forel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/tortilla/tortilla-gerookte-zalm-forel

... Tortilla met gerookte zalm of gerookte forel 8 stuks 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 15 waarderingen HapjeVisHollands bevat per portie85 kcal 5 g eiwit 5 g vet 5 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel bieslook, fijngehakt 125 ml zure ...

Asperge tartaar (verrassend asperge gerecht!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/asperge-tartaar/

... anders dan hoe je ze gewend bent. Vooral qua structuur zijn ze op deze manier lekker knapperig en hebben ze bijna de smaak van de groene asperges. Houd je dus enorm van witte asperges? Of juist niet van de zachte structuur? Zowel asperge lovers als degene die wat minder fan zijn, gaan van dit voorgerecht genieten. Knapperig, vol, romig, hartig, zuur. Perfect in balans! Door de asperge te combineren met gerookte (wilde) zalm, augurk, mosterd en sjalot, krijg je lekker wat pit en wat hartigheid. De creme fraiche zorgt weer voor romigheid en om het af te maken roeren we er verse dille en platte peterselie doorheen. Makkelijk, geen oven of fornuis nodig en lekker! Asperges met zalm en ei zijn een beproefde combinatie, maar ik wed dat je het nog niet eerder op deze manier hebt gegeten! Vind je een rauw ei spannend? Je kunt het ook achterwege laten of vervangen door een gepocheerd ei. De wilde gerookte zalm kun je eventueel ver ...