Resultaten voor gratin vtm koken

Gratin van kersen | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gratin-van-kersen

... e broyage aan toe en meng met een pannenlikker. Klop de gekoelde room op en voeg die daarna bij het geheel. Hiermee kan je straks gratineren, dit is een ‘appareil à gratin’. Ontpit de kersen en plet de frambozen. Schik de geplette frambozen in een diep bord met ...

Gratin van courgettes | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gratin-van-courgettes

... en de room. Plaats ze in een oven van 180°C voor ongeveer 20 minuten. Strooi na 20 minuten de kaas erover en laat nog 10 minuten gratineren. Ingrediënten 2 teentjes look 1 dl melk 3 dl room tijm laurier 300 gr gemalen kaas 3 courgette ...

Recept voor Gratin Dauphinois | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gratin-dauphinois/

... e tijm, laurier, teentje look en nootmuskaat.* Zeef het mengsel en giet het op de aardappelen totdat die net onder staan.* Bak de gratin 1 uur in de oven op 180°C of net zolang dat je met een satéstokje zonder problemen door de gratin kunt prikken. Geniet van Gr ...

Recept voor Gratin Dauphinois | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gratin-dauphinois/

... e tijm, laurier, teentje look en nootmuskaat.* Zeef het mengsel en giet het op de aardappelen totdat die net onder staan.* Bak de gratin 1 uur in de oven op 180°C of net zolang dat je met een satéstokje zonder problemen door de gratin kunt prikken. Geniet van Gr ...

Recept voor Gratin Dauphinois | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gratin-dauphinois/

... e tijm, laurier, teentje look en nootmuskaat.* Zeef het mengsel en giet het op de aardappelen totdat die net onder staan.* Bak de gratin 1 uur in de oven op 180°C of net zolang dat je met een satéstokje zonder problemen door de gratin kunt prikken. Geniet van Gr ...

Gratin van rode vruchten en champagne | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gratin-van-rode-vruchten-en-champagne

... gratin van rode vruchten en champagne - Doe de eigelen en de suiker in een kom en klop op het vuur boven kokend water met de staafmixer tot je een mooie dikke massa krijgt. Klop de room lichtjes op en voeg de room en de champagne onder het mengsel. Schep het mengsel ...

Gratin van kabeljauw en groenten met verse kruiden | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/gratin-van-kabeljauw-en-groenten-met-verse-kruiden

... de schotel af met wat olijfolie, limoen en tijm. Kruid het geheel af met peper en zout. Zet de schotel 45 minuten in de oven. De gratin mag nog een beetje lopend zijn, met een frisse toets citroen. Ingrediënten 300 g aardappelen 300 g knolselder 150 g bloemkool 40 ...

Recept Piet Huysentruyt - vijgen frambozen gratin - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/VIJGEN-FRAMBOZEN-GRATIN/507

... Voeg er de broyage aan toe en daarna de opgeklopte Alpro Soja Cuisine. Schep 1 lepel van dit mengsel op de vijgen en frambozen en gratineer het geheel onder de grill tot het een mooie bruin korstje heeft. Meng wat versneden munt met de Alpro Soja Cuisine en giet dit ...

Recept Piet Huysentruyt - gratin van citrusvruchten - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GRATIN-VAN-CITRUSVRUCHTEN/1640

... toe, daarna de geklopte room. Schik het vruchtvlees van de sinaasappel en pompelmoes in een diep bord en schep er een dikke lepel gratin op. Laat 4 minuten grillen onder de gril, serveer met het sap en de gehakte munt. ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Gratin Aardappelen

http://www.receptjes.be/recept_gratin_aardappelen.html

... gratin Aardappelen Ingredienten Voor 4 Personen: - 8 aardappelen (geschild) - 2 ajuinen (gesnipperd) - 20 cl room - 150 gram gemalen kaas - peper en zout - nootmuskaatBereidingswijze Snij de aardappelen in schijfjes en kook ze gedurende 10 minuutjes. Schik de aarda ...