Resultaten voor glutenvrije indische curry

Recept voor Curry van garnalen op Indische wijze | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/curry-van-garnalen-op-indische-wijze/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 40 g Solo Toevoegen 2 eetlepels indische kruidenmengeling Toevoegen 1 bosje koriander Toevoegen ...

Vegetarische Indische curry | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vegetarische-indische-curry

... Vegetarische indische curry - Snijd de tofu in vierkante blokjes en bak deze lichtjes aan in een beetje olijfolie. Snijd alle groentjes heel fijn. Stoof de rode ui samen met de curry en de groentebouillon aan in een beetje boter. Voeg de wortel en de courgette eraan toe en ...

Indische curry met kip "Vindaloo style" | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/indische-curry-met-kip-vindaloo-style

... indische curry met kip "Vindaloo style" - Sean Dhondt houdt van pikant en Aziatisch. Sofie Dumont maakt de Vindaloo curry, een pikante pittige schotel met kip en courgette vol kruiden.  Snij de ajuin fijn. Schil en hak de gember superfijn (of pers met behulp van een kno ...

Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gemarineerde-heilbot-met-broccolipuree-en-curry-couscoussalade

... Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade - Maak een marinade met olijfolie, zeste en sap van een halve citroen, een kleine eetlepel indische curry, een teentje look, zout en peper en verse oregano. Leg de heilbot hier gedurende een half uur in. Bak de ...

Milde Indische curry met groenten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/milde-indische-curry-met-groenten

... Milde indische curry met groenten - Was en snij de romanesco, bloemkool, baby maïs, gele paprika in hapklare stukjes.  Verwijder de zaadlijsten, snij de groene peper fijn. Stoof twee geperste teentjes look en 2 cm gember aan in twee eetlepels arachideolie. Voeg een mespunt ...

Indische gehaktballetjes - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/indische-gehaktballetjes/

... indische gehaktballetjes In een Facebookgroep met indische gerechten zag ik het afgelopen jaar diverse keren indische gehaktballetjes voorbijkomen. Ik maakte mijn eigen versie, mét de authentieke smaken van Indonesië, zoals sambal oelek, ketjap manis en ketoembar. Wij aten ...

De keuken van Johanna: Indische rijsttafel

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/05/indische-rijsttafel.html

... indische rijsttafel Gisteren al aangekondigd op mijn blog! Ik maak een indische rijsttafel. Zondagmiddag komen een paar vrienden eten en zij houden van de indische keuken. Daarom ben ik zaterdag al vroeg begonnen met het bereiden van een aantal gerechten. Het vleesgerecht ...

Wij blogten glutenvrij: Mijn glutenvrije keuken

http://glutenvrijemama.blogspot.com/2014/03/wij-blogten-glutenvrij-mijn-glutenvrije.html

... Wij blogten glutenvrij: Mijn glutenvrije keuken Voortaan zal er elke 15e van de maand weer een gezamenlijk blog verschijnen van verschillende glutenvrije bloggers over 1 onderwerp of thema. Gisteren schreven we met ons negenen over onze glutenvrije keuken.Vorig jaar in november ...

Jeroen Meus - Madras curry met kip en saag paneer - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/madras-curry-met-kip-en-saag-paneer

... Madras curry met kip en saag paneer - Saag paneer is een spinaziegerecht met tomaat en indische kaas (paneer). Het is een bijgerecht dat Jeroen serveert met een mild pikante madras curry. Prachtig om te zien en boordevol smaak. - Madras curry met kip en saag paneer Verwarm ...

Sas Kookt!: Curry met kip en aardpeer

http://saskookt.blogspot.be/2011/03/curry-met-kip-en-aardpeer.html

... n schijfjes1 teentje knoflook, fijngehakt1 cm geraspte gember1 el milde gele currypasta250 ml kippenbouillon125 ml kokosmelk1 el (glutenvrije) instant sausbinderhalf bosje koriander, gesnipperdzout en peper Verhit de olie in een wok en bak de ui tot ze glazig is.Voeg knoflook, gember, en currypasta toe en bak even mee.Doe de kip, wortel en aardpeer erbij en bak tot de kip wit geworden is.Schenk de bouillon en kokosmelk erbij. Breng het geheel al roerend aan de kook en voeg de sausbinder toe.Laat de curry onder regelmatig roeren zachtjes koken tot de wortel, aardpeer en kip gaar zijn. Dit duurt wel even, dus neem je tijd.-Breng eventueel nog wat op smaak met zout en peper en bestrooi met de koriander.Lekker met Thaïse rijst. Mme Zsazsa serveert er nog yoghurt en citroen bij. Ik maakte er een raïta bij, maar eigenlijk hoeft dat niet. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Fac ...