Resultaten voor glutenvrij lactosevrij moussaka

Eierkoeken lactosevrij en glutenvrij | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eierkoeken-lactosevrij-en-glutenvrij

... Eierkoeken lactosevrij en glutenvrij - Doe de eieren in een kom, samen met de suiker. Klop dit goed op met een mixer tot het schuimt. Meng de bloem met maïszetmeel en doe bij het deeg. Voeg het bicarbonaat toe en roer alles voorzichtig door. Leg bakpapier op een bakplaat. ...

Baked oats / een gezond appeltaartje als ontbijt (glutenvrij, suikervrij, lactosevrij) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/baked-oats/

... Baked oats / een gezond appeltaartje als ontbijt (glutenvrij, suikervrij, lactosevrij) Doordeweeks heb ik altijd haast, dus dan eet is meestal overnight oats of een bakje yoghurt en homemade granola op werk. In het weekend vind ik het heerlijk om wat meer werk te maken van ...

Moussaka naar authentiek Grieks recept - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/moussaka/

... n lasagne, maar dan met groenteplakjes in plaats van lasagnevellen. Daarmee is dit gerecht ook uitermate geschikt voor mensen die glutenvrij eten! Heb je zin in nog meer Griekse gerechten? Probeer eens onze Griekse salade, pastitsio of Griekse hamburger! Zo maak je onze traditionele Griekse moussaka: Instructies Besprenkel de aubergine plakjes met zout en laat dit een half uur intrekken. Zet een diepe pan op middelhoog vuur, giet er olijfolie bij en pers hierboven de knoflook uit. Voeg het gehakt toe en bak dit rul. Doe nu de tomaten, tomatenpuree, speculaaskruiden en oregano erbij en breng op smaak met peper en zout. Laat nog zo'n 5 minuten doorsudderen. Met een garde klop je in een kom de yoghurt, melk en kaas tot een egaal mengsel. Zet dit apart, dit wordt de topping. Verwarm de oven voor op 180 C. Dep de plakjes met keukenpapier droog. Zet de pan op hoog vuur en giet er wat olijfolie bij. Grill de aubergineplakjes aan beide kanten. Bedek de bodem van de ovenschaal met aubergineplakjes, bedek deze weer met een laag gehakt, gevolgd door een laag aubergine en dek af met de kaassaus. Bak de moussaka 10 tot 15 minuten op 180 C. ...

Jeroen Meus - Ontbijtpannenkoeken met banaan en druiven - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ontbijtpannenkoeken-met-banaan-en-druiven

... nenkoeken met banaan en druiven - Een ontbijt voor kampioenen. Door boekweitmeel, amandelpoeder en rijstmelk te gebruiken, is het glutenvrij en lactosevrij. Met wat vers fruit is het bovendien meer dan zoet genoeg zodat ook suiker overbodig is. - 0. Verwarm een kleine pan op het vu ...

Gezonde chocolade milkshake (suikervrij & lactosevrij!) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/gezonde-chocolade-milkshake-suikervrij-lactosevrij/

... Gezonde chocolade milkshake (suikervrij & lactosevrij!) Met het heerlijke weer heb ik mijn eerste ijsje van dit jaar (een welverdiende 'tre bolli' met pistache, pure chocolade en witte chocolade/hazelnoot) al weer achter de kiezen. Wat ook goed past bij zomerse temperaturen ...

Moussaka | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/moussaka

... moussaka - Start met de tomatensaus: Ontvel de tomaten, neem de pitjes eruit, snij in kleine stukjes en warm op in een pot. Voeg tomatenpuree toe voor de binding. Kruid eveneens met peper en zout. Laat de tomaten verder inkoken gedurende de verdere bereiding van de moussaka. ...

Aardbeien tiramisu (glutenvrij & lactosevrij) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/aardbeien-tiramisu-glutenvrij/

... Aardbeien tiramisu (glutenvrij & lactosevrij) Tiramisu, oftewel 'raap me op'. Normaal maak je tiramisu met lange vingers, espresso, mascarpone en soms rauwe eieren. Ik maakte een wat zomerse variant die ook heel erg geschikt is voor kinderen en zwangere vrouwen. Bovendien ...

Verloren brood met lactosevrije yoghurt, aardbei en blauwe bessen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/verloren-brood-met-lactosevrije-yoghurt-aardbei-en-blauwe-bessen

... Verloren brood met lactosevrije yoghurt, aardbei en blauwe bessen - Een 100% Bio, lactosevrij en glutenvrij dessert onmogelijk? Sofie Dumont bewijst van niet en maakt het klaar.   Snij het brood in sneetjes. Meng de eieren met de amandelmelk.  Haal het brood door de melk. ...

Vegetarische moussaka - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/vegetarische-moussaka

... Vegetarische moussaka 4 personen 0 min voorbereiden 55 min bereiden 0 min wachten waardering6.9obv 8 waarderingen HoofdgerechtVegetarischGrieks Ingrediënten 3 aubergines 2 uien, fijngesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt olijfolie 3 pakjes Alpro soya Fijngehakt 1 klein ...

Zelf lijnzaad crackers maken (glutenvrij en lactosevrij) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/lijnzaad-crackers-recept/

... Zelf lijnzaad crackers maken (glutenvrij en lactosevrij) Het stond al een tijdje op mijn 'to-do'-lijstje, zelf lijnzaad crackers maken. Een collega vertelde dat hij zijn crackers altijd van water en gebroken lijnzaad maakt. Dat wilde ik ook weleens proberen! Makkelijk recept ...