Resultaten voor gevulde aardappelen jeroen meus

Jeroen Meus - Goed gevulde aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/goed-gevulde-aardappelen

... Goed gevulde aardappelen - Eenvoud siert. Van een simpele patat kan je een echte delicatesse maken, zoals deze gevulde aardappel. Let er wel op dat je begint met mooi ronde en uit de kluiten gewassen aardappelen. De vulling kan je naar smaak samenstellen, maar jeroen ...

Jeroen Meus - Dorade royale met een gevulde aardappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/dorade-royale-met-een-gevulde-aardappel

... Dorade royale met een gevulde aardappel - De bekendste gevulde aardappel is ongetwijfeld de Pomme Moscovite met zure room, bieslook en kaviaar. jeroen houdt het wat bescheidener en gebruik geitenkaas, bieslook en lente-ui om de aardappelen op te vullen. Hij geeft er ...

Jeroen Meus - Kalfspiccata met ratte-aardappelen en een rucolaslaatje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kalfspiccata-met-ratte-aardappelen-en-een-rucolaslaatje

... Kalfspiccata met ratte-aardappelen en een rucolaslaatje - jeroen maakt vandaag dagelijkse kost uit Lombardije klaar: dunne kalfslapjes met boter, witte wijn, kappertjes, peterselie en citroen. Het is een eenvoudig en puur gerecht dat je serveert met aardappelen en ee ...

Jeroen Meus - Gevulde portobello’s met tomatensaus en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-portobellos-met-tomatensaus-en-puree

... gevulde portobello’s met tomatensaus en puree - gevulde paprika’s of tomaten kent iedereen, maar heb je al eens gevulde portobello’s geprobeerd? jeroen kruidt het gehakt voor zijn portobello’s ‘farcis’ met peterselie en Parmezaanse kaas. Daarbij serveert ...

Jeroen Meus - Gevulde aardappel met ei, spek en kaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-aardappel-met-ei-spek-en-kaas

... is. Deze grote aardappelen zijn niet geschikt voor frieten. Daarvoor gebruik je volgens Willy nog altijd het best bintjes.Voor de gevulde aardappel die jeroen maakt, kun je zowel vast- als loskokende variëteiten gebruiken. Met witte en groene asperges en een stukje ...

Jeroen Meus - Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/worst-met-schorseneren-in-witte-saus-en-gekookte-aardappelen

... Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dit is echte dagelijkse kost. Kook de schorseneren in een blanc zodat ze niet verkleuren. Smakelijk! - 0. Haal de worsten uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. 1. Vul een kookpot met water ...

Jeroen Meus - Gevulde kipfilet met tijmsaus en puree - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-kipfilet-met-tijmsaus-en-puree

... gevulde kipfilet met tijmsaus en puree - Deze gevulde kipfilets zijn heerlijk knapperig langs buiten en superzacht vanbinnen dankzij de vulling van smeuïge geitenkaas. De kip wordt eerst gekorst in de pan en gaat daarna de oven in. Ondertussen heb je ruim de tijd om ...

Jeroen Meus - Chipolata met prei in witte saus en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/chipolata-met-prei-in-witte-saus-en-aardappelen

... Chipolata met prei in witte saus en aardappelen - Vandaag neemt jeroen Dagelijkse kost heel letterlijk. Hij serveert worst, aardappelen en prei in witte saus. Stoof de prei zacht en besteed wat extra aandacht aan de bechamelsaus voor een perfecte smaak. - Smelt een k ...

Jeroen Meus - Gevulde courgettes met gehakt, tomaat en krieltjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gevulde-courgettes-met-gehakt-tomaat-en-krieltjes

... t op een zacht vuur inkoken tot compote. Breng op smaak met cayennepeper, zout en een scheutje sherryazijn. Serveren Serveer de gevulde courgettes met gebakken krieltjes en tomatencompote ...

Jeroen Meus - Preskop en gestampte aardappelen met karnemelk en mosterd - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/preskop-en-gestampte-aardappelen-met-karnemelk-en-mosterd

... Preskop en gestampte aardappelen met karnemelk en mosterd - Karnemelk en hoeveboter uit Jabbeke, mosterd uit Torhout ... Kaantjes en een stuk preskop zijn typische ingrediënten voor een fantastische West-Vlaamse maaltijd! - 0. Kook de aardappelen in de schil gaar in ...