Resultaten voor gestoofde peren piet huysentruyt met veenbessensous

Recept Piet Huysentruyt - peer met gember en ricotta - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/PEER-MET-GEMBER-EN-RICOTTA/790

... PEER MET GEMBER EN RICOTTA Chef: piet huysentruyt Menugang: Nagerechten Aantal personen: 4 4 3 Benodigdheden • 4 peren (vastkokend)4 peren (vastkokend) • 8 eetlepels water8 eetlepels water • 1 koffielepel gember1 koffielepel gember • 8 eetlepels ricotta8 eetle ...

Recept Piet Huysentruyt - peren en chocolade met gember en honing - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/PEREN-EN-CHOCOLADE-MET-GEMBER-EN-HONING/530

... peren EN CHOCOLADE MET GEMBER EN HONING Chef: piet huysentruyt Menugang: Nagerechten, IJs Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 3 conférence peren3 conférence peren • 1 koffielepel gehakte gember1 koffielepel gehakte gember • 2 eetlepels acacia honing2 ee ...

Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-platte-kaas

... Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas By: Jeroen Meus Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen : 1 steranijs : 1 kruidnagel : 1 sinaasappel : 1 vanillestokken : 2 suiker : 500 gr peer : 4 grote stevige ...

Gestoofde peren met parfait van Hasseltse speculaas en Heidebittroom | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoofde-peren-met-parfait-van-hasseltse-speculaas-en-heidebittroom

... gestoofde peren met parfait van Hasseltse speculaas en Heidebittroom - Schil de peren en kook ze in de koffie. Voeg tijdens het koken de Kandijsuiker, de steranijs en het kaneelstokje toe (de kooktijd hangt af van de soort peer, harde peren 20 minuten, malsere peren 10 ...

Recept Piet Huysentruyt - kruidenkoekjes - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KRUIDENKOEKJES/573

... KRUIDENKOEKJES Chef: piet huysentruyt Menugang: Gebak Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 blaadjes bladerdeeg4 blaadjes bladerdeeg • wat currywat curry • wat piet huysentruyt mosterdkruidenwat piet huysentruyt mosterdkruiden • wat kruidenmengelingwat krui ...

Recept Piet Huysentruyt - gestoofde prei met zalm - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GESTOOFDE-PREI-MET-ZALM/2397

... gestoofde PREI MET ZALM Chef: piet huysentruyt Menugang: Voorgerechten Categorie: Vis Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 1 kg prei1 kg prei • rauwe zalmrauwe zalm • nootmuskaatnootmuskaat • peperpeper • zoutzout • 1/2 l melk1/2 l melk • 1 eetlepel gr ...

Risotto met peren, pancetta en gorgonzola - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/risotto-met-peren-pancetta-en-gorgonzola

... Risotto met peren, pancetta en gorgonzola By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zout peper Alpro soya Bakken & Braden rozemarijn : 1 takje laurierblad : 1 gemalen pecorino : 40 gr sjalot : 1/ ...

Glutenvrije belchamelsaus met gestoofde prei - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glutenvrije-belchamelsaus-met-gestoofde-prei

... Glutenvrije belchamelsaus met gestoofde prei By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: prei gemalen kaas spek Directions: 1. Was en snijd de prei. Stoof hem samen met look aan in Alpro soya Bakken en Br ...

Recept Piet Huysentruyt - krokantje met ganzenlever - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/KROKANTJE-MET-GANZENLEVER/387

... KROKANTJE MET GANZENLEVER Chef: piet huysentruyt Menugang: Voorgerechten Aantal personen: 4 3 2 Benodigdheden • 4 blaadje brickdeeg blaadjes4 blaadje brickdeeg blaadjes • 1/8 rode kool1/8 rode kool • 2 peren2 peren • 4 speculaaskoekjes4 speculaaskoekjes • 1/ ...

Kweeperengelei met zoetstof - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/kweeperengelei-met-zoetstof

... Kweeperengelei met zoetstof By: piet huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: + 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zoetstof : 150 gr pectine : 80 gr citroen : 1 kweepeer : 2,5 kg gelatine : 8 blaadjes Directions: 1. Snij de peren met pel en pitjes ...