Resultaten voor gestoofde peertjes met kalkoengebraad sofie dumont

Pittige peertjes met kazen van bij ons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pittige-peertjes-uit-de-wok-met-kazen-van-bij-ons

... Pittige peertjes uit de wok met Kazen van bij Ons - Pittige peertjes uit de wok met Kazen van bij Ons - Schil de peren en snijd ze in vier. Verwijder het klokhuis.Smelt wat boter in een wok en doe er de peertjes bij.Strooi er de suiker over en laat licht karameliseren. ...

Gehaktballetjes met peertjes en aardappelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gehaktballetjes-met-peertjes-en-aardappelen

... Gehaktballetjes met peertjes en aardappelen - Eline De Munck is grote fan van frikadellen of gehakballetjes met peertjes. sofie serveert er nieuwe patatjes bij. Heerlijk én eenvoudig! Zelf deze lekkere klassieker eens proberen? Tip: hou het vocht van de peertjes opzij. ...

Gevulde courgette met kalkoen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-courgette-met-kalkoen

... Gevulde courgette met kalkoen - Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de ui in grove stukken. Snij 3 teentjes look en doe deze samen met het venkelzaad en korianderzaad in de cutter. Maal alles fijn. Snij het kalkoengebraad in grove stukken en doe het in de cutter. Kruid ...

Peertjes in rode wijn met pannenkoeken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/peertjes-in-rode-wijn-met-pannenkoeken

... peertjes in rode wijn met pannenkoeken - Warm de wijn samen met de suiker, tijm, laurier, rozemarijn en kaneel. Leg er de geschilde peertjes in en kook ze langzaam gaar. Bereid het pannenkoekenmengsel en bak de pannenkoeken. Serveer de pannenkoek in een diep bord met het ...

Jeroen Meus - Kalkoengebraad met krieltjes, selder en venkel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalkoengebraad-met-krieltjes-selder-en-venkel

... kalkoengebraad met krieltjes, selder en venkel - Dat kalkoen niet alleen smaakt met kerst bewijst dit recept. Jeroen gaart een sappig gebraad ‘en cocotte’ en serveert de vogel met lentegroenten en krieltjes. - Verwarm de kippenbouillon. Een recept om zelf een ketel ...

Zelfgemaakte brioche met rozijn en noten, Grevenbroecker kaas en gestoofde peren | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zelfgemaakte-brioche-met-rozijn-en-noten-grevenbroecker-kaas-en-gestoofde

... Zelfgemaakte brioche met rozijn en noten, Grevenbroecker kaas en gestoofde peren - Meng de bloem met de eieren, en eidooier.  Voeg de boter en een snuifje zout toe. Meng de melk met water, honing en gist. Los het op en voeg toe bij de bloem. Laat draaien in de keukenmachine ...

Recept voor peertjes met sabayon van kaneel | njam!

http://www.njam.tv/recepten/peertjes-met-sabayon-van-kaneel

... moenblaadjes en de rozemarijnnaaldjes. Neem de pan van het vuur, voeg de blokjes peer toe en roer zachtjes door de boter. Maak de gestoofde peertjes: Meng de rode port en wijn. Leg hierin de stoofpeertjes zodat ze net onder staan. Voeg de rest van de ingrediënten toe, dek af met bakpapier en laat alles op een zacht vuur ca. 1 uur stoven. Tip: het afdekken met bakpapier zorgt er ...

Konijn met cider, peren en kroketjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/konijn-met-cider-peren-en-kroketjes

... Konijn met cider, peren en kroketjes - Snij eerst de sjalotjes fijn.  Smelt daarna een klontje boter in een grote stoofpot. Kruid de stukken konijn met peper en zout. Kleur de stukken konijn aan langs beide kanten en haal ze daarna uit de pot. Leg even opzij. Stoof de ...

Recept voor peren gepocheerd in rode wijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/peren-gepocheerd-rode-wijn

... bereiden: Schil de peertjes maar laat het steeltje eraan. Breng de wijn met het water en de specerijen aan de kook. Draai het vuur lager en voeg de peertjes toe. Laat ca. 40 min. op een zacht vuur koken. Laat de peertjes afkoelen in de wijn. serveren: Serveer  in een ...

Kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/kalkoengebraad-met-pepersaus-gesmoorde-spruitjes-en-aardappelen-in-de-schil

... kalkoengebraad met pepersaus, gesmoorde spruitjes en aardappelen in de schil - Maak het gebraad klaar in een braadzak. Eerst rijkelijk kruiden met peper en een beetje zout. Voeg ook ½ glas water toe aan de braadzak. (tijdsduur voor 400 g - 40 minuten) Was en kuis de spruiten ...