Resultaten voor gestoofde peertjes in wijn

Pittige peertjes met kazen van bij ons

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/pittige-peertjes-uit-de-wok-met-kazen-van-bij-ons

... Pittige peertjes uit de wok met Kazen van bij Ons - Pittige peertjes uit de wok met Kazen van bij Ons - Schil de peren en snijd ze in vier. Verwijder het klokhuis.Smelt wat boter in een wok en doe er de peertjes bij.Strooi er de suiker over en laat licht karameliseren. ...

Peertjes in rode wijn met pannenkoeken | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/peertjes-in-rode-wijn-met-pannenkoeken

... peertjes in rode wijn met pannenkoeken - Warm de wijn samen met de suiker, tijm, laurier, rozemarijn en kaneel. Leg er de geschilde peertjes in en kook ze langzaam gaar. Bereid het pannenkoekenmengsel en bak de pannenkoeken. Serveer de pannenkoek in een diep bord met het ...

Recept voor peren gepocheerd in rode wijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/peren-gepocheerd-rode-wijn

... bereiden: Schil de peertjes maar laat het steeltje eraan. Breng de wijn met het water en de specerijen aan de kook. Draai het vuur lager en voeg de peertjes toe. Laat ca. 40 min. op een zacht vuur koken. Laat de peertjes afkoelen in de wijn. serveren: Serveer  in een ...

Recept voor peertjes met sabayon van kaneel | njam!

http://www.njam.tv/recepten/peertjes-met-sabayon-van-kaneel

... moenblaadjes en de rozemarijnnaaldjes. Neem de pan van het vuur, voeg de blokjes peer toe en roer zachtjes door de boter. Maak de gestoofde peertjes: Meng de rode port en wijn. Leg hierin de stoofpeertjes zodat ze net onder staan. Voeg de rest van de ingrediënten toe, dek af met bakpapier en laat alles op een zacht vuur ca. 1 uur stoven. Tip: het afdekken met bakpapier zorgt er ...

Rosbief met peertjes in rode wijn

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rosbief-met-peertjes-in-rode-wijn

... Rosbief met peertjes in rode wijn - Rosbief met peertjes in rode wijn - Breng voor de bereiding van de peertjes 3/4de van de fles wijn en de crème de cassis met de honing en de 4-kruiden in een stoofpot aan de kook. Voeg de peren en de sjalotten toe. Laat het stoven ...

Reerug met aardappelkrokantjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/200/reerug-met-aardappelkrokantjes

... Reerug met aardappelkrokantjes - Geniet van een heerlijk mals stukje wild - Schil de aardappelen. Rasp ze heel grof. Pers 2 van de teentjes knoflook. Snipper het andere teentje fijn. Verwarm de oven voor tot 180°C. Schil de peertjes, maar laat de steeltjes en de ...

Stoofperen in kruidige rodewijnsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/toetjes/stoofperen/stoofperen-kruidige-rodewijnsaus

... Stoofperen in kruidige rodewijnsaus 2 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 8 waarderingen NagerechtVegetarischHollands Ingrediënten 2 kleine peertjes 250 ml rode wijn 1 kaneelstokje 1 kruidnagel 1 eetlepel wijnazijn energievrije zoetstof ...

De keuken van Johanna: Stoofpeertjes

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/12/stoofpeertjes.html

... Stoofpeertjes Stoofpeertjes: dit bijgerecht hoort echt bij een winterse dag. Naast een kruimige aardappel, sperzieboontjes en een heerlijk stukje suddervlees met goudbruine jus hoort dit tot één van mijn favoriete ‘oldtimers’. Al jaren lang, sinds ik mij kan ...

Peertjes met vijgenpuree

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/99/peertjes-met-vijgenpuree

... peertjes met vijgenpuree - Een origineel en luxueus fruitdessert - Schil de peren. Schil de gemberwortel. Snij de gekonfijte gember in plakjes. Pers de limoen. Breng de wijn aan de kook met de gemberwortel en het limoensap. Pocheer de peren 20 minuten in de wijn, tegen ...

Gehaktballetjes met peertjes en aardappelen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gehaktballetjes-met-peertjes-en-aardappelen

... Gehaktballetjes met peertjes en aardappelen - Eline De Munck is grote fan van frikadellen of gehakballetjes met peertjes. Sofie serveert er nieuwe patatjes bij. Heerlijk én eenvoudig! Zelf deze lekkere klassieker eens proberen? Tip: hou het vocht van de peertjes opzij. ...