Resultaten voor gerookte zalmmousse met zure room

Glaasjes met zalmmousse

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/13/glaasjes-met-zalmmousse

... Glaasjes ...

Gerookte paling met rode biet en zure room | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gerookte-paling-met-rode-biet-en-zure-room

... Ingrediënten 2 ml Cabernet Sauvignon-azijn 1 sjalot peper zout 150 ml zure room peper zout 7 ml olijfolie 20 ml rodebietensap 2 gerookte palingen 2 rode bieten (1 gekookt en 1 rauw) 20 rodebietenblaadjes 50 gr rodebietenscheuten 20 jonge blettesblaadjes ...

Tortilla met gerookte zalm of gerookte forel - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/tortilla/tortilla-gerookte-zalm-forel

... Tortilla met gerookte zalm of gerookte forel 8 stuks 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 15 waarderingen HapjeVisHollands bevat per portie85 kcal 5 g eiwit 5 g vet 5 g koolhydraten Ingrediënten 1 eetlepel bieslook, fijngehakt 125 ml zure ...

Cambridge recepten: Toast met zalm...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/toast-met-zalm.html

... * 125 ml crème fraîche, halfvol * 8 takjes dille, fijngesneden * 1 blikje rode zalm (105 g) * 6 sneetjes bruinbrood * 100 g gerookte zalm * Peper Bereiden * Rasp de schil van de citroen. * Meng in een kom de crème fraîche, citroenrasp en dille. Houd zes takjes dille achter. * Breng het crème-fraîchemengsel op smaak met peper. * Schep de helft v ...

Zalmrilette | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zalmrilette

... Zalmrilette - Vul elk potje met een stukje gerookte zalm. Zorg ervoor dat alle kantjes mooi belegd zijn. Cutter 300g gerookte zalm en voeg 200g halfopgeklopte room toe. Hak de kruiden fijn, en voeg ze ook toe. Meng alles goed. Kruid met PH pepermix en voeg het sap van ...

Tompoes van gerookte vis en komkommer | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tompoes-van-gerookte-vis-en-komkommer

... Tompoes van gerookte vis en komkommer - Verwarm de oven voor op 180° C. Schil de komkommer en snij deze in hele dunne plakjes. Snij met behulp van een grote ronde uitsteekvorm, 4 rondjes uit ieder brickvel. Schik ze op een bakplaat en bestrijk ze met wat gesmolten boter. ...

Pasta met gerookte zalm - Recept | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/recept/pasta-met-gerookte-zalm

... Pasta met gerookte zalm By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: zure room : 4 el room : 1 dl gehakte bieslook : 2 el gerookte zalm : 200 gr tagliatelle : 300 gr citroensap : 1 el platte peterselie ...

Stronk van zalm en gerookte forel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stronk-van-zalm-en-gerookte-forel

... Stronk van zalm en gerookte forel - Cutter de forel fijn en voeg er de room aan toe alsook wat citroensap, peper en een beetje zout. Blijf cutteren tot een stevig geheel. Schik de schijfjes zalm in een potje of een lange vorm. Vul ze op met de rilette van forel. Laat rusten ...

Blini's met gerookte zalmsnippers en zure room - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pannenkoeken/blini/blini-gerookte-zalmsnippers-zure-room

... Blini's met gerookte zalmsnippers en zure room 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 7 waarderingen HapjeVisOverige keukens Ingrediënten 200 g poffertjesmix 1 theelepel suiker 3 eetlepels olie 2 hardgekookte eieren, fijngehakt 100 ...

Jeroen Meus - Gerookte zalm met zure room ‘tartaar’ en bladerdeeggebak - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gerookte-zalm-met-zure-room-tartaar-en-bladerdeeggebak

... vers citroensap, peper van de molen en een snuif zout. 6. Snij de zure augurken in schijfjes. 7. Schik op elk bord enkele plakjes gerookte zalm. Verdeel er wat geprakte eieren over en toefjes zure room met mierikswortel. 8. Breek de repen krokant bladerdeeg in hapklare stukken en verdeel er enkele over ieders bord. 9. Werk de borden af met enkele schijfjes zure augurk, kappertjes, pluksels kervel en grof gesneden sprieten bieslook. ...