Resultaten voor gerookte zalmmousse met mascarpone aldi

Glaasjes met zalmmousse

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/13/glaasjes-met-zalmmousse

... Glaasjes ...

ALDI België - Witloofrolletjes met zalm

http://nl.aldi.be/aldi_witloofrolletjes_met_zalm_580.html

... Ingrediënten 2 el BRATELLA® culinair 8 stronkjes witloof 8 plakken gerookte zalm 2 el boter 200 g mascarpone 10 cl culinaire room nootmuskaat peper 50 g geraspte emmentaler Bereidingswijze Snij de bittere kern onderaan uit het witloof. Verhit de BRATELLAÃ?® culinair ...

Cambridge recepten: Toast met zalm...

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010/03/toast-met-zalm.html

... * 125 ml crème fraîche, halfvol * 8 takjes dille, fijngesneden * 1 blikje rode zalm (105 g) * 6 sneetjes bruinbrood * 100 g gerookte zalm * Peper Bereiden * Rasp de schil van de citroen. * Meng in een kom de crème fraîche, citroenrasp en dille. Houd zes takjes dille achter. * Breng het crème-fraîchemengsel op smaak met peper. * Schep de helft v ...

Groene aspergetaartje met gerookte zalm | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/groene-aspergetaartje-met-gerookte-zalm

... Groene aspergetaartje met gerookte zalm - Warm de oven voor op 190°. Leg de plakken bladerdeeg op een met bakpapier beklede ovenplaat. Hak de gerookte zalm fijn. Meng de mascarpone, de parmezaan met de gerookte zalm. Kruid met wat peper. Bestrijk de plakken bladerdeeg ...

ALDI Belgi�« - toastbrood in kubusjes met gerookte zalm

http://nl.aldi.be/aldi_toastbrood_in_kubusjes_met_gerookte_zalm_630.html

... Ingredi�«nten toastbrood verse roomkaas met bieslook gerookte zalm peper zout Bereidingswijze Toast het brood en snij het in mooie vierkantjes. Bestrijk met roomkaas en beleg met een laagje gerookte zalm en kruid met peper en zout. Dek af met een sneetje brood. ...

Zalmmousse (4 ingrediënten) » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/zalmmousse/

... relaxen en kletsen. Deze zalmmousse past dan ook perfect in dit plaatje.     Eenvoudiger als dit wordt het dan ook niet. Doe de gerookte zalm samen met wat sojasaus, roomkaas en sesamzaadjes in een blender of mix met de staafmixer en je krijgt een fluffy vulling perfect voor op toastjes, komkommerschijfjes of crackers. Wil je een extra volle smaak geven aan je mousse? Rooster dan je sesamzaadjes even op voorhand om de smaak van de zaadjes nog veel meer naar boven te laten komen. So guud!   Zoals gezegd kan je deze mousse prima als beleg gebruiken, maar als dip zou hij ook zeker niet misstaan. Serveer met wat (zelfgemaakte) kaasstengels of een heleboel gesneden groenten en je bent klaar om te starten. Maak het geheel helemaal af door er wat geroosterde ...

Gerookte paling met rode biet en rice krispies | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/gerookte-paling-met-rode-biet-en-rice-krispies

... gerookte paling met rode biet en rice krispies - Snijd een balkje uit je gerookte paling, meng 1/3 mosterd met 2/3 mascarpone. Snijd een fijne brunoise van gekookte rode biet, werk af met resten van limoen. Spuit de mosterd mascarpone op het balkje vis. Rol deze in de ...

ALDI Belgi�« - bladerdeegvlinders met gerookte heilbot

http://nl.aldi.be/aldi_bladerdeegvlinders_met_gerookte_heilbot_628.html

... Ingredi�«nten bladerdeeg gerookte heilbot 1 eigeel peper Bereidingswijze Verwarm de oven voor op 200 �°C. Rol het bladerdeeg uit en snij de� kantjes recht.� Beleg met de heilbot. Kruid goed met peper. Rol het bladerdeeg op en snij in reepjes. Bestrijk ...

Lentepasta met mascarpone en groene asperges | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/lentepasta-met-mascarpone-en-groene-asperges

... er de saus bij en roer goed. Serveer meteen Ingrediënten 500 gr schelpjespasta 150 gr groene aspergepunten 300 gr erwten 100 gr gerookte spekblokjes 2 dikke lente-uitjes 2 teentjes look 200 gr mascarpone 2 el olijfolie peper ...

Soesjes met zalmmousse

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/04/soesjes-met-zalmmousse.html

... Ingrediënten soesjes (30 stuks)100 gram boter100 gram water100 gram melk100 gram bloem4 eieren Ingrediënten zalmmousse150 gram gerookte zalm1 halve limoen200 milliliter slagroom1 zakje Klop-Fix2 eetlepels gehakte verse Basilicum Peper naar smaak Attributen:Garde Bakpapier Spuitzak Ronde spuitmond Koksmes Gekartelde spuitmond Werkwijze soesjes:Verwarm de oven voor tot 210 graden (heteluchtoven 185 graden).Verhit al roerend het mengsel van de boter, melk en water totdat het kookt. Haal de pan van het vuur en klop de bloem er door. Zet de pan weer terug op laag vuur en blijf roeren, na ongeveer twee minuten is het deeg gaar. Neem de pan weer van het vuur en klop de eieren één voor één door het deeg. Blijf kloppen tot er een gladde massa ontstaat. Breng de massa over in een spuitzak.Leg een vel bakpapier op een bakplaat en spuit daar de bolletjes op. Schuif de plaat in de voorverwarmde oven en laat de soezen in ongeveer 20 minuten bakken.Na afkoeling kunnen de soezen gevuld worden.Werkwijze zalmmousse:Hak de zalm met een koksmes fijn. Boen de limoen goed schoon en rasp ongeveer een 1 theelepel van de schil af. Pers een helft van de limoen uit en schenk het sap over de zalmstukj ...