Resultaten voor gerechten met maiskorrels

Recept voor zoete aardappelsoep met gebakken maïs | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zoete-aardappelsoep-met-gebakken-mais

... bereiden: rooster de paprika's: Rooster de paprika’s in de oven of op het gasfornuis tot ze zwart geblakerd zijn. Doe ze in een kom, dek af met plastic folie en laat ze 5 min. stomen. Verwijder de zwarte vellen en snijd ze in stukjes. maak de soep: Was de prei en snijd ...

Recept voor gegrilde groenten | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gegrilde-groenten

... (recept uit aflevering 6) bereiden: Kook de zoete aardappel en maïs 10 minuten voor in gezouten water en grill ze daarna verder gaar op de bbq. Snijd de ajuin zonder hem te pellen doormidden. Kleur de opengesneden kant even aan op de bbq. Maak met aluminiumfolie een pakje ...

Recept voor Wok in symfonie van groen en geel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/wok-in-symfonie-van-groen-en-geel/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 300 g quorn Toevoegen 200 g daikon Toevoegen Solo Vloeibaar Toevoegen 1 bosje lente-uitjes Toevoegen ...

Recept voor Pannenkoekje van maïs en spekjes met gebraden duifje en pittige tomatencoulis | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/pannenkoekje-van-mais-en-spekjes-met-gebraden-duifje-en-pittige-tomatencoulis/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 75 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 duifjes Toevoegen 8 tomaten Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 1 ui Toevoegen 1 el suiker ...

Jeroen Meus - Mexicaanse soep met gebakken mais - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mexicaanse-soep-met-gebakken-mais

... meteen een hoop cliché’s op: van Mexico ‘86, over sombrero’s en dikke snorren tot Speedy Gonzales. Mexicaanse gerechten bevatten ook vaak enkele zeer herkenbare ingred Iënten. Die smaken zal je ongetwijfeld terugvinden in Jeroens Mexicaanse soep, op basis van mais en zoete aardappelen. De ‘bataat&rsqu ...

Carolines blog: Nacho's met kaas en een salsa van avocado's en maïs

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2010/09/nachos-met-kaas-en-een-salsa-van.html

... Nacho's met kaas en een salsa van avocado's en maïs Ingrediënten: - 230 g maïskorrels - 2 rijpe tomaten, het vruchtvlees in blokjes gesneden - 2 rijpe avocado's, geschild, ontpit en in blokjes gesneden - 4 bosuitjes, in ringetjes gesneden - 25 g jalopeñapepers uit een ...

Hobbykok Pluis: Kokos-maissoep

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/10/kokos-maissoep.html

... r kon krijgen. Geplaatst door Pluis op 10/17/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: soepen, voorgerechten ...

Maiskoekjes

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.com/2014/06/maiskoekjes.html

... kozen is dat deze uitgebreid kon worden met een plancha. Op deze bakplaat kan men bakken zonder vet; van eenvoudige tot verfijnde gerechten. Vele ingrediënten kunnen er op de plaat bereid worden. Intussen ben ik al aan het experimenteren geweest: hamburgers, een stukje vis en zelfs garnalen. Dit alles kan zonder gebruik van extra olie of bakvet op de plaat gelegd worden. Kleine pannenkoekjes lenen zich hier ook uitstekend voor.Een pittig en goed gevuld pannenkoekje had ik gekozen voor vand ...

Rijstsalade met kip - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/rijstsalade-met-kip/

... n schaal lag dan ook al maanden ongebruikt in de kast. Dat terwijl ik hem wel mooi vond, maar op de een of andere manier lenen de gerechten er zich vaak niet voor. Ik kan je vertellen dat deze salade zich er uitermate goed voor leent, want hoe mooi zijn de verschillende kleurrijke laagjes in deze salade? De salade is naast kleurrijk ook nog eens heel gezond, omdat w ...

Recept voor deep in the south louisiana-stoemp | njam!

http://www.njam.tv/recepten/deep-south-louisiana-stoemp

... bereiden: Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water en stamp ze fijn met een pureestamper. Meng de maïskorrels, look, dragon en rozemarijn eronder. Breng verder op smaak met cajun, tabasco en zout en roer het klontje boter erdoor. Voeg een scheutje melk of room ...