Resultaten voor gelei van thijm gelei van tijm(recept)

Tempura van ananas met een gelei van kiwi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tempura-van-ananas-met-een-gelei-van-kiwi

... Tempura van ananas met een gelei van kiwi - Alle ingrediënten voor het beslag ijskoud kort mengen met een vork. Ananas in blokjes snijden en in de bloem rollen. Onderdompelen in het ijskoud beslag en meteen frituren op 180° tot de blokjes goudbruin zijn. Laten uitdruppen. ...

Appel - & Vlierbloesemgelei

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/327/appel-vlierbloesemgelei

... Appel - & Vlierbloesemgelei - Geniet wekenlang van deze heerlijke bloemengelei - Was de appels en snij ze in stukjes, met schil en klokhuis. Breng aan de kook in een pan met het water en laat een halfuurtje zachtjes sudderen. Zeef door een doek en laat 1 dag uitlekken. ...

Rosé gelei met rood fruit | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rose-gelei-met-rood-fruit

... Rosé gelei met rood fruit - Kook de wijn met 8 el suiker, gelatine en de opengesneden vanillestok, tot hij 1/4de is ingekookt. Laat afkoelen in de koelkast gedurende 4-5 uur. Haal de gelei uit de koelkast en roer erin, schik in het midden van een diep bord 2 soeplepels, ...

Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aardbeien-met-gelei-van-citroenmelisse-en-bladerdeegkoekje

... Aardbeien met gelei van citroenmelisse en bladerdeegkoekje - Week de gelatineblaadjes. Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper. Laat ongeveer 15 à 20 minuten intrekken op een ...

Appeltaartje met appelsorbet, gelei van citroenverbena en gesmolten chocolade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/appeltaartje-met-appelsorbet-gelei-van-citroenverbena-en-gesmolten

... Appeltaartje met appelsorbet, gelei van citroenverbena en gesmolten chocolade - Warm de siroop met de wijn en het citroensap en de citroenverveine. Laat gedurende 15 minuten trekken en passeer door een zeef. Voeg het geweekte blad gelatine erbij en laat opstijven in ...

Mini-muffins met gelei - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/bakrecepten/muffins/mini-muffins-gelei

... Mini-muffins met gelei 24 mini-muffins 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen GebakVegetarischOverige keukens Ingrediënten 220 g bloem 90 g gemalen amandelen 125 g suiker 1 eetlepel bakpoeder 2 eieren 125 g boter, gesmolten ...

Jeroen Meus - Mousse en gelei van kweepeer met pistachekoekjes en chocoladesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mousse-en-gelei-van-kweepeer-met-pistachekoekjes-en-chocoladesaus

... Mousse en gelei van kweepeer met pistachekoekjes en chocoladesaus - Kweeperen kun je niet rauw eten. Daarvoor zijn ze te zuur en te vezelig. Maar je kunt er wel lekkere compote, gelei, mousse of confituur van maken. Perfect voor dit dessert dat Jeroen afwerkt met een ...

Verse kaas met pompelmoes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/verse-kaas-met-pompelmoes

... oes - Het sap van drie pompelmoezen wordt ingekookt met Elixir d’ Anvers, vanille, citroen melisse en honing tot een stroperige gelei. Met een kwastje worden er veegjes van gesmolten chocola gemaakt op een bord met folie. Het bord moet afkoelen in de ijskast. Een pompelmoes wordt gefi ...

Recepten - Kaashapjes voor bij de pint

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kaashapjes_voor_bij_de_pint

... smaak met gesneden bieslook, peper, zout en nootmuskaat. Giet de mousse in kleine glaasjes, maar laat nog wat ruimte over voor de gelei. Laat ook de mousse opstijven in de koelkast. Laat voor de praline de peperkoek drogen in een oven op 60°C. Maal de peperkoek vervolgens fijn met de noten. Maak balletjes van de geitenkaas met binnenin een klein stukje peer. Haal de balletjes door het kruidige paneermeel. Leg voor de terrine een plakje kaas op het roggebrood. Besmeer met gelei van kweepeer en leg er nog een sneetje brood op, gevolgd door kaas, gelei en het laatste sneetje brood. Laat even staan om goed aan te sluiten. Snijd de terrine in hapklare stukken. Haal de glaasjes uit de koelkast en werk ze af met de ap ...

Recept voor oesters met sjalottengelei | njam!

http://www.njam.tv/recepten/oesters-met-sjalottengelei

... r-agar in op en vermeng met de gesnipperde sjalotten. Giet alles over een klein vierkant bakje, bekleed met plasticfolie. Laat de gelei opstijven en snij hem in kleine blokjes. Smelt de boter op een zacht vuurtje en voeg zeste, knoflook en peterselie toe. Breng op smaak met peper en grof zout. Open de oesters en leg ze op het schilferijs. serveren: ...