Resultaten voor gekookte witlof met cantharellen en gorgonzola

Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/witlofsalade/witlofsalade-gorgonzola-peer-walnoot

... Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot 12 amuses 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 12 waarderingen AmuseVegetarischItaliaans Ingrediënten 100 g gorgonzola, in kleine blokjes 2 zachte peren, geschild en in kleine blokjes 50 g walnoten, ...

Witlof met gorgonzolasaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/witlof/witlof-gorgonzolasaus

... witlof met gorgonzolasaus 2 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 9 waarderingen BijgerechtVegetarischItaliaans bevat per portie165 kcal 10 g eiwit 10 g vet 9 g koolhydraten Ingrediënten 4 struikjes witlof 75 g gorgonzola, verkruimeld ...

Witlofsalade met appel, walnoten en cantharellen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/witlofsalade/witlofsalade-appel-walnoten-cantharellen

... Witlofsalade met appel, walnoten en cantharellen 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 12 waarderingen VoorgerechtVleesHollands Ingrediënten 4 struikjes witlof, in de lengte gehalveerd en in lange repen 75 g rucola 1 rode ui, in ...

Gebakken cantharellen met bladpeterselie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-cantharellen-met-bladpeterselie

... Gebakken cantharellen met bladpeterselie - Maak de cantharellen schoon. Snijd ze in fijne reepjes. Pel en pers het knoflookteentje. Pel en snipper de sjalotten. Verwarm de olijfolie in een pan op een zacht vuur. Fruit hierin de knoflook en de sjalotten en voeg de cantharellen ...

Gestoofd witlof met zalm à la Flamande | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoofd-witlof-met-zalm-la-flamande

... beide kanten mooi bruin, kruid met peper en zout, muskaatnoot, blus met 1 dl water en laat verder stoven onder het deksel. Hak de gekookte eieren. Kook de 6 el water op en smelt er wat boter door en kook op tot het geheel bindt. Voeg er de peterselie en eieren aan toe en kruid met wat muskaatnoot. Serveer het witlof met daarop ...

Roergebakken witlof recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7496/roergebakken-witlof

... Roergebakken witlof - Verrassend en lekker: witlof uit de wok. Met een beetje suiker én wat oestersaus voor extra smaak. - Snijd de onderkant van de stronken witlof en snijd het witlof doormidden. Verwijder de harde kern. Snijd de witlof in reepjes. Verhit in een ...

Frisse rauwe witlofsalade - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/frisse-rauwe-witlofsalade/

... witlofsalade Er zijn eigenlijk heel weinig dingen die ik niet lekker vind. Tuinbonen, spruitjes enne... witlof dus. Nouja, vooral gekookte of gebakken witlof. Dus ging ik maar experimenteren met rauwe witlof. Dus bedacht ik me dat ik een zoete tegenhanger nodig had voor de bittere s ...

Aspergesoepje met cantharellen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergesoepje-met-cantharellen

... Aspergesoepje met cantharellen - Schil de asperges en snijd ze fijn. Stoof ze aan in wat boter, doe er de look bij. Snijd het barbecuespek in blokjes en doe het erbij. Voeg de cantharellen (als je gedroogde cantharellen neemt, eerst spoelen en dan even in water laten staan) ...

Gratin met cantharellen in roomsaus

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/235/gratin-met-cantharellen-in-roomsaus-1

... Gratin met cantharellen in roomsaus - Heerlijk met dat goudbruine korstje! - Borstel de cantharellen schoon (niet spoelen). Verwarm de oven voor op 180°C. Zet een droge pan op een hoog vuur gedurende 3 minuten. Smelt de boter en voeg er onmiddellijk de cantharellen ...

Haricots verts met cantharellen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/bonen/haricots-verts-cantharellen

... Haricots verts met cantharellen 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 6 waarderingen BijgerechtVegetarischFrans bevat per portie60 kcal 2 g eiwit 4 g vet 4 g koolhydraten Ingrediënten 300 g haricots verts 20 g boter 100 g cantharellen, ...