Resultaten voor gehakt balletjes in luikse siroop

Everzwijnrugfilet met Luikse siroop | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/everzwijnrugfilet-met-luikse-siroop

... Everzwijnrugfilet met luikse siroop - Bak de everzwijnfilet mooi roze en laat deze rusten. Bak in dezelfde pan de paddenstoelen, houd ze terzijde en blus de pan met wat rode wijn en de wildfond. Voeg er de luikse siroop bij en laat dit eventjes inkoken. Bind de saus ...

Luikse salade met Breydelspek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/coupe-soleil/recept/luikse-salade-met-breydelspek

... luikse salade met Breydelspek - Was de aardappelen en snij in blokjes van ongeveer ½ cm. Snij de boontjes ongeveer even groot als de aardappel blokjes. Kook ze 2 minuten in gezouten water en giet af. Verwarm ondertussen de luikse siroop en Grimbergen. Meng de mayonaise ...

Luikse salade uit de stoomoven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/luikse-salade-uit-de-stoomoven

... luikse salade uit de stoomoven - Was de aardappelen en snijd ze in blokjes van ongeveer ½ cm. Snijd de boontjes ongeveer even groot als de aardappelblokjes. Stoom ze samen 1 minuut op 120° in de stoomoven. Verwarm ondertussen de luikse siroop en Grimbergen. Meng de ...

Recept voor Gelakte kalkoen met Luikse siroop en Romeinse sla gemarineerd in balsamicoazijn | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gelakte-kalkoen-met-luikse-siroop-en-romeinse-sla-gemarineerd-in-balsamicoazijn/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 90 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 100 g Solo Toevoegen 15 cl porto Toevoegen 1 el luikse siroop Toevoegen 2 stukjes steranijs ...

Paasdessert met Maredsous, bier en kaas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paasdessert-met-maredsous-bier-en-kaas

... Paasdessert met Maredsous, bier en kaas - Schil en snij de peren in partjes. Bak de peren in een pan met de suiker en het Maredsous bier. Rooster het brood. Rooster de amandelen.  Smeer de luikse siroop op het brood. Snij schijfjes Fagotin af. Garneer het brood met ...

Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hartige-panna-cotta-van-roquefort-luikse-siroop-avocado-en-chili-popcorn

... Hartige panna cotta van Roquefort, luikse siroop, avocado en chili popcorn - Een panna cotta van blauwe kaas of Roquefort, mousse van avocado en zelfgemaakte chili popcorn, lekker en helemaal niet moeilijk!TIp: te zwaar? Serveer het dan in een kleinere portie als feestelijk ...

Jeroen Meus - Luikse balletjes met frietjes en sla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/luikse-balletjes-met-frietjes-en-sla

... handdoek en dep ze droog.Pocheer de frietjes ongeveer 4 minuten in de friteuse. Stop de frietjes daarna in de diepvries.Stort het gehakt in de mengkom. Pel en versnipper 1 sjalot fijn en voeg toe aan het gehakt. Hak de peterselie fijn en doe bij het gehakt.Scheid 2 eigelen af en voeg toe aan het gehakt. Doe er het paneermeel bij en kruid met peper en zout.Laat een flinke klont boter smelten in een pan. Rol de balletjes en leg ze in de pan.Pel en snijd de uien in halve ringen. Pel en plet de look. Haal de gekleurde balletjes uit de pan en leg er de uien en look in. Snijd enkele takjes tijm fijn en voeg toe aan de stovende groenten.Deglaceer de groenten met een flinke scheut balsamicoazijn. Laat de azijn even inkoken.Voeg de appelstroop toe aan de pan en roer de stroop onder de ...

Luikse gehaktballetjes

https://www.prinsessenboontjes.be/post/luikse-gehaktballetjes

... luikse gehaktballetjes Dit is ook weer zo’n lekkere comfortfood. Je kan het op voorhand klaar maken. Al is dat gevaarlijk. Want ze happen zo lekker weg. Wij eten ze met gestoofde erwtjes en pasta. Super lekker.Ingrediëntengehaktspektijmuisjalotlookbouillon luikse ...

Hobbykok Pluis: Balletjes op Luikse wijze

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2011/04/balletjes-op-luikse-wijze.html

... balletjes op luikse wijze Ingrediënten: 500 g gehakt half-om-half 2 eieren 2 sjalotten, gesnipperd 1 zakje verse peterselie (30 g), fijngesneden 50 g paneermeel 5 el bloem 75 g blanke rozijnen 35 g boter 1 ui, gesnipperd 50 g Maestrichter fruitstroop 50 g blauwe ...

Recept voor salade met geitenkaas, jonagold en luikse siroop | njam!

http://www.njam.tv/recepten/salade-met-geitenkaas-jonagold-en-luikse-siroop

... bereiden: Haal uit de sneden brood 4 rondjes met behulp van een uitsteekvorm. Toast het brood 2 minuten in de oven op 170 °C. Schil de appels, snij ze in 4, verwijder het klokhuis en verdeel de appels in plakjes. Bak ze heel kort in de boter en laat even afkoelen. Lepel ...