Resultaten voor gebakken zeetong met waterkers en choronsaus

Jeroen Meus - Gebakken zeetong met waterkers en choronsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-zeetong-met-waterkers-en-choronsaus

... de choronsaus.Snijd de blaadjes dragon en kervel fijn en roer ze onder de saus. Kruid met peper en zout.Serveer de zeetong met de gebakken aardappelen, een toefje waterkers en de choronsaus. ...

Zeetong met geroosterde paprika’s

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeetong-met-geroosterde-paprikas-en-krieltjes

... zeetong met geroosterde paprika’s en krieltjes - zeetong munière is een Belgische klassieker maar met zeetong kan je nog heel wat andere kanten op. Deze zeetong met geroosterde paprika en krieltjes moet je zeker eens proberen. - Leg de paprika’s op bakpapier ...

Gebakken zeetong 'Meuniere' | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-meuniere

... ong in bloem en bak ze in ruim veel boter krokant aan beide kanten. Kook de melk en voeg bij de geplette aardappelen samen met de gebakken champignons en een klontje boter ( hou eventueel 3 mooie champignons aan de kant als versiering). Kruid af met peper en zout. Hak het bieslook en de platte peterselie fijn en meng als laatste bij de aardappelpuree. Fileer de gebakken zeetong en verwijder de middengraat. Lepel er eventueel een beetje bakboter van de zeetong naast of over d ...

Zee- en kalfstong met waterkers

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/duo-van-gebakken-zee-en-kalfstong-met-waterkers

... Duo van gebakken zee- en kalfstong met waterkers - Duo van gebakken zee- en kalfstong met waterkers - Maak de zeetong schoon. Verwijder de ogen de kieuwen en het vel. Spoel na en dep droog op keukenpapier. Fileer de vissen. Bak de vis in een pan met boter en giet ...

Gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zeetong-gevuld-met-stoemp-van-grijze-garnalen

... gebakken zeetong gevuld met stoemp van grijze garnalen - Kook of stoom de aardappelen en plet ze met zout, peper en muskaatnoot. Snij de sjalot, de kervel en de bieslook in stukjes en bak in boter. Doe de aardappelen erbij en voeg de room toe. Bak de zeetong zonder vel ...

Zeetong 'Meunière' | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/zeetong-meuniere

... zeetong 'Meunière' - De zeetong ontvellen, de buitengraten en kop eraf snijden. Kruiden met peper en zout en de vis lichtjes bebloemen. Boter smelten in een pan en de zeetong lichtjes laten kleuren en overgieten met boter. De filets van de graat halen en de overtollige ...

Zeetong à la meunière

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeetong-la-meuniere

... zeetong à la meunière - zeetong à la meunière, dat is een echte klassieker en met ons recept maak je hem perfect klaar. Smakelijk! - Hak de peterselie fijn.Spoel de vis dep droog en kruid met peper en zout. Wentel ze door de bloem en tik er ...

Gebakken zeetong met gembersaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-zeetong-met-gembersaus

... gebakken zeetong met gembersaus - Meng de look, citroengras, vissaus, suiker en zout goed door elkaar. Marineer de vis dan in dit mengsel gedurende 10 minuten. Zet een pan met anti)kleeflaag op het vuur. Leg, als de olie begint te dampen, de afgedroogde vis in de pan en ...

Vis met choronsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-met-choronsaus

... Vis met choronsaus - Bak de kabeljauwhaasjes in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Klop de eierdooiers samen met het water en de azijn op een laag vuurtje tot een schuimende vaste massa en zet het daarna op een hoger vuur. Smelt de Alpro soya Bakken & Braden. ...

Zeetong | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/zeetong

... kleefpan. Bak daarin de vis tot hij mooi krokant is. Je kan de vis overgieten met wat gesmolten braadboter. Nadat de vis krokant gebakken is houden we hem apart warm.  Laat de pan met het bakvocht op het vuur staan. Voeg daaraan nu achtereenvolgens kerstomaatjes, gepelde zilveruitjes, aardappelbolletjes (reeds 1 min gekookt) , gember en wat chilipeper toe. Kruid met saffraan, komijn, nootmuskaat en leg er uiteindelijk een kaneelstokje in. Begiet het geheel met de witte wijn zodat er voldoende vocht is ...