Resultaten voor gebakken paling met tartaarsaus

Paling roken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken

... paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem in ...

Paling met peterselie en look | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/paling-met-peterselie-en-look

... paling met peterselie en look - paling is een ware delicatesse. Sofie maakt er een super gerechtje van: paling op provençaalse wijze.  Spoel de paling grondig. Kruid de paling met peper en zout. Bak de paling daarna 10 minuten in arachideolie. Blus met witte wijn. Laat ...

Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-paling-in-room-en-corne-de-gatte-met-kervel

... de kervel bij de aardappelen. Als de saus te dik is, voeg dan een scheutje water toe. Strooi de dragon over de paling. Serveer de gebakken paling, met roomsaus en aardappelen en een stukje citroen. Ingrediënten 1 kg paling 250 ml room 1 bot dragon 1 el mosterd 1 sjalot 200 ml witte wijn 3 el bloem 1 klontje boter 1 bot kervel 800 g Corne De Gatte peper zout 2 citroen 1 takje tijm 1 blaadje laurier ...

Recept voor teryaké van paling | njam!

http://www.njam.tv/recepten/teryake-van-paling

... Bereiden: Leg de satéprikkers in water. Snij de paling in stukken van 4 à 5 cm. Meng alle ingrediënten voor de marinade en warm 1 minuut op tot de suiker gesmolten is. Laat wat afkoelen. Leg de paling in een kom en giet er de marinade over. Laat 1 uur afgedekt marineren ...

Inktvisringen met tartaarsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/inktvisringen-met-tartaar

... Inktvisringen met tartaarsaus - Meng de bloem met de dooiers, het bier en de geklopte eiwitten. Maak mayonaise voor de tartaar en voeg peterselie, kappertjes, 1 sjalot en 1 hardgekookt ei toe. Voeg dan de mosterd, azijn en de archadeolie toe en meng goed. Haal de ringen ...

Gebakken paling in 't groen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gebakken-paling-in-t-groen

... gebakken paling in 't groen - paling is het lievelingsgerecht van Bart Vanneste. paling in 't groen eet je normaal met een rijkelijke roomsaus. Sofie maakt echter een aparte versie. Ze bakt de paling en serveert hem dan met enorm veel groene kruiden. Ideaal als hapje!Wijn: ...

Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus

... paling in roomsaus - Doe de boter in een braadpan en zet op een hoog vuur. Snij de paling in stukken en kruid hem met peper, zout en viskruiden. Rol de paling door wat bloem en schud goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet de ...

Gefrituurde inktvis met tartaarsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gefrituurde-inktvis-met-tartaarsaus

... Gefrituurde inktvis met tartaarsaus - Meng 2 eigelen onder het bier en de bloem. Klop de eiwitten en meng ze onder de eigelen. Haal de gekruide inktvisringen door dit mengsel en bak ze in de frituurpan op 180 graden gedurende 2 a 3 minuten aan elke kant. Maak mayonaise ...

Jeroen Meus - Tartaarsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tartaarsaus-0

... tartaarsaus - Vertrek van een verse mayonaise als basis. Van daaruit maak je de echte ‘sauce tartare froide’ in 1, 2, 3. - 0. Kook de eieren hard (min. 8 minuten) en laat ze afkoelen in ijskoud water. 1. Snij intussen de gepelde sjalot en de verse peterselie, ...

Paling in room | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-room

... paling in room - Doe de boter in een gewone pan en zet deze op een hoog vuur. Snijd de paling in stukken en kruid deze met peper, zout en de viskruiden. Rol de paling door een beetje bloem en schud hem vervolgens goed af. Doe de paling in de warme pan en bak hem gedurende ...