Resultaten voor gebakken ganzenlever met portosaus van peter goosens)

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/roti-van-foie-gras

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/roti-van-foie-gras

... kanten. Bak de ganzenlever eerst kort aan in een pan met hete olie. Haal hem uit de pan wanneer er aan alle kanten een korstje is gebakken. Wikkel de ganzenlever in een blad brikdeeg en leg hem in een ovenschaal. Zet hem in een voorverwarmde oven van 150°C gedurende ...

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ganzenlever-gebakken-met-appels-en-calvados

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ganzenlever-gebakken-met-appels-en-calvados

... ganzenlever gebakken met appels en Calvados - Snij de appels in 8 en verwijder het klokhuis. Smelt een klontje boter in een kleefpan op een zacht vuurtje. Laat de appels mooi aanbakken. Snij de ganzenlever in schijven van 1,5 cm dik en kruid ze met peper & zout. W ...

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEBAKKEN-GANZENLEVER-MET-OOSTERSE-KRUIDEN/584

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GEBAKKEN-GANZENLEVER-MET-OOSTERSE-KRUIDEN/584

... gebakken ganzenlever MET OOSTERSE KRUIDEN Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Voorgerechten Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 plakjes verse ganzenlever4 plakjes verse ganzenlever • 1 koffielepel curry1 koffielepel curry • 1 koffielepel kokos1 koffielepel ko ...

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-creme-van-rode-biet

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-creme-van-rode-biet

... or een lijntje rode bietmayonaise op het bord te doen, en vervolgens de gemarineerde groentjes hierop te plaatsen. Werk af met de gebakken ganzenlever, waar je het poeder van peperkoek op strooit en wat frisse groene kruiden. Ingrediënten 4 stukjes ganzenlever van on ...

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur

... Mousse van ganzenlever met uienconfituur - Cutter de ganzenlever met room en de porto tot een mousse. Vul de glaasjes met een laagje uienconfituur, de gehakte hazelnoten en daarop de mousse. Versier met wat porto en een takje kervel. Ingrediënten 2 schijfjes terrine ...

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-ganzenlever-in-een-korstje-van-broodkruim-en-sjalot-met-gekonfijt-witlof/

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-ganzenlever-in-een-korstje-van-broodkruim-en-sjalot-met-gekonfijt-witlof/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 280 g lapjes ganzenlever Toevoegen 2 sneden oud witbrood Toevoegen 1 eetlepel gehakte sja ...

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/croque-monsieur-met-ganzenlever-truffel-en-kaas

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/croque-monsieur-met-ganzenlever-truffel-en-kaas

... Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas - Snijd de korstjes van de sneetjes brood. Beleg het kruim met ganzenlever. Overstrooi met Parmezaanse kaas. Rasp de truffel erover. Duw goed aan en leg op de grill. Ingrediënten 4 plakjes ganzenlever 1 kleine truffel ...

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-rode-biet-poeder-van-peperkoek

http://koken.vtm.be/recept/gebakken-ganzenlever-met-rode-biet-poeder-van-peperkoek

... oor een lijntje rode bietmayonaise op het bord te trekken en vervolgens de gemarineerde groentjes hierop te plaatsen. Werk af met gebakken ganzenlever. Strooi daarop het poeder van peperkoek. Eindig met de rode bietolie en broodkrokantjes. Ingrediënten scheutje xeres ...

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/croque-monsieur-met-ganzenlever-truffel-en-kaas

http://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/croque-monsieur-met-ganzenlever-truffel-en-kaas

... Croque-Monsieur met ganzenlever, truffel en kaas By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: ganzenlever : 4 plakjes truffel : 1 kleine parmezaanse kaas : 2 brood : 8 sneetjes Directions: 1. Snijd de kor ...

http://recept.e-gezondheid.be/gemengde-salade-van-peer-en-ganzenlever/recept/1808

http://recept.e-gezondheid.be/gemengde-salade-van-peer-en-ganzenlever/recept/1808

... Bereiding van gemengde salade van peer en ganzenlever Was de gemengde salade en wring uit.Schil de peren. Snij ze in twee en haal het klokhuis weg. Snij elke helft in kleine schijfjes en besproei ze met citroensap.Snij de ganzenlever in fijne plakjes.Bedek elk bord me ...