Resultaten voor garnaal krokketten sos piet

Meloensoepje met garnaal - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/meloensoepje-met-garnaal

... Meloensoepje met garnaal By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 60 - 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: rijpe Galia meloen van 800gr : 1 grijze garnalen : 200 gr citroen : 1 witte droge vermout : 4 cl alpro soya cuisine light : 60 cl ...

Recept Piet Huysentruyt - garnaal cocktail - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/GARNAAL-COCKTAIL/80

... sla en snijd ze in reepjes van 1/2 cm dik. Schik de sla in een cocktail glas met een schijfje tomaat, een hard gekookt ei, en de garnaaltjes. Overgiet met de cocktailsaus en versier met wat kervel en dille. Serveer met fijne frietjes of pasta of gestoomde aardappeltjes. ...

Aspergepuree met garnaal en ei - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/aspergepuree-met-garnaal-en-ei

... Aspergepuree met garnaal en ei By: piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: Alpro soya Bakken & Braden Alpro Soya Cuisine : 1 dl peper gepelde garnalen Asperges : 500 gr zure room : 4 el nootmuska ...

Receptjes.be - Recepten - Aperitiefhapjes - Bruschetta met Guacamole en Garnaal

http://www.receptjes.be/recept_bruschetta_guacamole.html

... Bruschetta met Guacamole en garnaal Ingredienten Voor 6 Personen: - 1 stokbrood - 1 potje guacamole - 150 gram grijze garnalen (gepeld) - enkel blaadjes verse koriander (ter garnering)Bereidingswijze Snij het stokbrood in sneetjes van 1.5cm en rooster deze in de bro ...

Tomaat-garnaal met frietjes | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tomaat-garnaal

... Tomaat-garnaal met frietjes - Gooi ons lekkere grijze garnaal samen met frietjes, onze nationale trots en je hebt tomaat garnaal. Ook wel tomaat crevette genoemd. Het is één van onze Belgische klassiekers. En terecht! Met dit recept maak je het in een handomdraai. ...

Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/kebabstokjes-van-parmaham-garnaal-en-perzik

... Kebabstokjes van Parmaham, garnaal en perzik - Hak de muntblaadjes in fijne stukjes en meng ze met de olijfolie. Maak de garnalen schoon zonder de staarten te verwijderen. Was en droog de perziken en snijd ze in partjes. Wikkel de perzik partjes in sneetjes Parmaham. ...

Receptjes.be - Recepten - Voorgerechten - Tomaat Crevette (Tomaat Garnaal)

http://www.receptjes.be/recept_tomaat_crevette.html

... Tomaat Crevette (Tomaat Garnaal) Ingredienten Voor 2 Personen: - 100 gram grijze gepelde garnalen - 2 stevige tomaten - 6 el cocktailsaus - dille ter garnering - cayennepeperBereidingswijze Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een lepel. Meng in een kom ...

Meloensoepje met garnaal | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/meloensoepje-met-garnaal

... Meloensoepje met garnaal - Maak de meloen schoon, snijd in stukjes en doe hem in de blender (of mix). Pers er een halve citroen bij, voeg de vermout toe alsook de room. Mix en zet gedurende 1 uur in de koelkast om goed te laten afkoelen. Hak de dille fijn en doe er 3 ...

Puree met garnaal, zure room en gefriteerde bieslook | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/puree-met-garnaal-zure-room-en-gefriteerde-bieslook

... Puree met garnaal, zure room en gefriteerde bieslook - Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet ze af en pureer ze. Voeg er de boter en de melk, het ei en wat muskaatnoot bij. Schik in diepe borden elk een goeie lepel puree, strooi daarover de gar ...

Tomaat garnaal | VTM Koken

http://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/tomaat-garnaal

... Tomaat garnaal - Snijd de tomaten in kleine blokjes, vermeng ze met bieslook en gesnipperde sjalot. Meng de light mayonaise met de ketchup en tomatenpuree en 2 eetlepels water. Doe de tomatenmengeling in een kommetje, giet er een beetje cocktailsaus over. Doe daarbov ...