Resultaten voor gambass ala plancha

Gamba's à la plancha | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gambas-la-plancha

... Gamba's à la plancha - Hak de basilicum met de steeltjes erbij. De steeltjes hebben veel smaak en ook een goed aroma. Voor je knoflook hakt, plet je hem met het plat van je mes. Als er een steeltje inzit, haal je dat eruit. Het is niet verteerbaar en zorgt voor die typische ...

Gegrilde courgette met munt en geitenkaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/courgette/gegrilde-courgette-munt-geitenkaas

... Gegrilde courgette met munt en geitenkaas 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 10 waarderingen VoorgerechtVegetarischFrans Ingrediënten ¼ bosje verse munt 4 kleine courgettes 5 eetlepels olijfolie 2 takjes verse tijm 4 kleine, ...

Recept voor Vongole veracci (a la plancha) | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vongole-veracci-a-la-plancha/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 kg vongole (venusschelpen) Toevoegen 1/2 busseltje platte peterselie Toevoegen 1 citroen Toevoegen ...

Jeroen Meus - Lamskoteletjes, boter van ras-el-hanout en salade van koolrabi - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskoteletjes-boter-van-ras-el-hanout-en-salade-van-koolrabi

... Lamskoteletjes, boter van ras-el-hanout en salade van koolrabi - Een lekker bord vol voor de liefhebbers van lamsvlees. Jeroen haalt de plancha boven en bakt sappige lamskoteletten met gepofte krieltjes. Met ras-el-hanout, wat letterlijk ‘het beste uit de winkel’ ...

Gegrilde garnalen met rauwe ham - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/garnalen/gegrilde-garnalen-rauwe-ham

... Gegrilde garnalen met rauwe ham 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering7.4obv 7 waarderingen HapjeVisOverige keukens Ingrediënten 20 rauwe, ongepelde garnalen (uit de diepvries) 4 dunne plakken rauwe ham 20 verse basilicumblaadjes Bereiden ...

Gegrilde sardines met olijfolie en zeezout - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/sardines/gegrilde-sardines-olijfolie-zeezout

... Gegrilde sardines met olijfolie en zeezout 4 personen 5 min voorbereiden 10 min bereiden 30 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 12 schoongemaakte, geschubde sardines 200 g grof zeezout voor de marinade 1 citroen 4 eetlepels ...

Lamsrack van zuiglam met dragon - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/lamsrack-zuiglam-dragon

... Lamsrack van zuiglam met dragon 4 personen 5 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesSpaans Ingrediënten 24 lamsracks (ribbetjes) van zuiglam een droog mengsel naar smaak van: oregano, tijm, rozemarijn en bonenkruid ...

Gegrilde varkenshaas in bacon met kerstomaatjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkenshaas/gegrilde-varkenshaas-bacon-kerstomaatjes

... Gegrilde varkenshaas in bacon met kerstomaatjes 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering8.1obv 14 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 varkenshaas 1 eetlepel Dijonmosterd 1 eetlepel gedroogde tijm 20 dunne plakken doorregen ...

Recept voor Gamba’s a la plancha met absint en dragon | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gambas-a-la-plancha-met-absint-en-dragon/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 80 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 12 grote gamba's, ongepeld Toevoegen 1 sjalot Toevoegen 1 teentje knoflook Toevoegen 1 bosje ...

Gegrilde entrecote met mosterd en gegrilde tomaten - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/entrecote/gegrilde-entrecote-mosterd-gegrilde-tomaten

... Gegrilde entrecote met mosterd en gegrilde tomaten 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 6 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 1 dikke entrecote van ca. 1,8 kilo 4 eetlepels zonnebloemolie 4 takjes verse tijm 2 ...