Resultaten voor gambas

Recepten - Gambas diabolique

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gambas_diabolique_1

... Bereidingswijze Olijfolie in de pan, gambas laten bakken tot ze goed roze zijn, flamberen met cognac en whisky, dan room bij doen en dan de ketchup en de look, daarna peper en zout en cayenne of wat pili pili. Zeker niet te lang laten bakken anders heel taaie gambas, ...

Gamba's à la plancha | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gambas-la-plancha

... lat van je mes. Als er een steeltje inzit, haal je dat eruit. Het is niet verteerbaar en zorgt voor die typische lookgeur. Leg de gambas in een grote kom en laat ze 1 uur marineren met de kruiden, knoflook, basilicum en olijfolie. Hoe langer je marineert hoe beter de smaak van de kruiden in de gamba’s zal trekken. Verwarm de « plancha » met een beetje Fama. De kookplaat moet eerst heel heet zijn zodat je onmiddellijk kan b ...

Bamislaatje met gemarineerde gambas | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/bamislaatje-met-gemarineerde-gambas

... Bamislaatje met gemarineerde gambas - Maak in de blender een marinade van citroengras, look, gembersiroop, olijfolie, koriander en limoen. Goed mixen, passeren. Pel de gamba’s, verwijder het darmkanaal en marineer ze in de marinade. Gril de paprika's zwart, laat even ...

Recept voor brodetto of traditionele vissoep uit ancona | njam!

http://www.njam.tv/recepten/brodetto-traditionele-vissoep-uit-ancona

... ruttelen. Breng op smaak met peper, zout en peterselie. maak de vissoep: Bak de inktvis kort aan in olijfolie, doe de knoflook en gambas erbij en kruid met peper en zout. Voeg de mosselen, venusschelpen en peterselie toe. Giet er de witte wijn en visbouillon bij zodat de vis juist onderstaat. Kook 10 minuten op een zacht vuur, doe de zeebaars erbij en kook nogmaals 5 minuten. serveren: Ver ...

Huzarensalade (ensaladilla rusa) - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/huzarensalade/huzarensalade-ensaladilla-rusa

... Ortega & Ines Ortega'Het tapasboek' biedt een voortreffelijke verzameling een-voudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...

Gevulde eieren met olijven, geroosterde paprika en kappertjes - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/ei/gevulde-eieren/gevulde-eieren-olijven-geroosterde-paprika-kappertjes

... Ortega & Ines Ortega'Het tapasboek' biedt een voortreffelijke verzameling een-voudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...

Witte bonen salade met salie en tijm - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/witte-bonen/witte-bonen-salade-salie-tijm

... Ortega & Ines Ortega'Het tapasboek' biedt een voortreffelijke verzameling een-voudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van je ...

http://kokenenhogehakken.blogspot.com/2020/03/gegrilde-baby-octopus.html

... Foto Cathy Van de Moortele Sindskort heb ik een sous-vide Precision cooker in huis, een toestel waarmee je ingrediënten (meestal vlees, maar ook vis, groenten en desserts) vacuüm gaart in een warmwaterbad. Je stelt vooraf de tijd en ook de kerntemperatuur van je ...

Rivierkreeftjes in wijn en tomatensaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/rivierkreeftjes/rivierkreeftjes-wijn-tomatensaus

... Ortega & Ines Ortega'Het tapasboek' biedt een voortreffelijke verzameling een-voudige en authentieke recepten voor tapas, van gambas al ajillo (knoflookgarnalen) tot tortilla... lees verder© Kosmos Uitgevers. ...