Resultaten voor flap jacks

Jeroen Meus - Appelflappen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/appelflappen

... Appelflappen - Appelflappen zijn helemaal niet moeilijk om zelf te maken. Gebruik bij voorkeur vers bladerdeeg dat je bij de bakker koopt en een zoete appel, zoals een Elstar. - Verwarm de oven voor tot 175 °C.Smelt een klontje boter in een kookpot.Schil de appels ...

Jeroen Meus - Kriekenflappen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kriekenflappen

... Kriekenflappen - Jeroen is dol op kriekenflappen: knapperig bladerdeeg gevuld met krieken uit een bokaal en amandelspijs. Je kunt ze heel gemakkelijk vers maken. - De kriekenvulling Giet de krieken door een zeef en vang het vocht op.Verwarm het vocht op het ...

Regenboog wrap met kip, groenten en yoghurt | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/regenboog-wrap-met-kip-groenten-en-yoghurt

... ortilla met de groentjes en de kip in de vorm van een regenboog. Gebruik de dressing als wolkjes. Plooi eerst 1/3 van de onderste flap naar binnen. Sluit dan met de linker- en rechterflap tot een envelop. Ingrediënten 1 tomaat 4 stengels lente-ui 1 wortel ½ komkommer 400 g kipfilet 1 el margarine 4 grote tortilla's 80 g sla 4 el maïs 4 el yoghurtdressing ...

Rode koolsla met appel en bloedworst | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/rode-koolsla-met-appel-en-bloedworst

... cht te duwen. Bestrijk de bladerdeegjes met eigeel voor een mooie gele kleur. Bak gedurende 15’ op 180°. Serveer de bloedworst flap met de rode koolsla. Werk af met een takje rozemarijn en PH Pepermix. Ingrediënten ¼ rode kool 1 vel bladerdeeg 4 el appelmoes 2 bloedworsten 2 el honing 10 el olie 2 el sojasaus citroensap 1 appel 1 eigeel 1 takje rozemarijn PH pepermix ...

SUPER SNELLE BOSBES-APPELFLAPPEN - Chloe Kookt

https://chloekookt.be/super-snelle-bosbes-appelflappen-%f0%9f%8d%8f/

... kaneel toesnijd van het bladerdeeg vierkanten uit leg het warme fruit in een vorm van een driehoekje op het bladerdeeg en vouw de flap dicht, maak de randjes dicht door met een vork de randen op elkaar te drukkensmeer in met een losgeklopt ei en strooi er nog een beetje witte suiker en kaneel overzet ze voor ongeveer 20-25 min in een oven van 175 graden tot ze goudbruin zijnhaal ze uit de oven en besprenkel ze met wat bloemsuiker Print 🖨 Delen:Nog enkele favorieten Soorten gerechten Recente berichten Schrijf je in op de nieuwsbrief Soorten gerechten Recent gerecht Schrijf je in op de nieuwsbrief ...

Regenboog latkes (Chanoeka aardappelpannenkoekjes) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/regenboog-latkes-chanoeka/

... Regenboog latkes (Chanoeka aardappelpannenkoekjes) In 2020 begint op 10 december het Joodse lichtfeest, Chanoeka. Omdat de Joodse jaartelling net anders is, valt het wel altijd in december (rond kerst), maar elk jaar is de precieze startdatum net anders. Het duurt ...

Eten Enzo van Janneke Vreugdenhil | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/eten-enzo-van-janneke-vreugdenhil/

... k maakt het bijzonder. Vier leeslinten, grote en kleine bladzijden, boodschappenlijstjes die je uit het boek kunt scheuren en een flap achterin waarin je die briefjes dan weer kunt bewaren. Bij de foto’s teksten geschreven door de kinderen van Janneke Vreugdenhil. Pagina’s tussendoor met reacties die ze op haar weblog mocht ontvangen. Leuk om daar bekende namen tegen te komen! Heb je weleens gereageerd op haar weblog? Misschien sta je er wel in! Echt zo’n boek waar je eens gezellig mee aan de keukentafel gaat zitten. Potje thee erbij met een zelfgebakken koekje en genieten maar. De recepten zijn vrijwel allemaal even brui ...

Jeroen Meus - Krokante geitenkaas met appel, peer en mosterd-honingvinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/krokante-geitenkaas-met-appel-peer-en-mosterd-honingvinaigrette

... en rechterzijde van het deeglapje over de kaas heen, en druk ze aan. Smeer opnieuw wat eigeel en plooi nu de bovenste en onderste flap over de vulling. Druk opnieuw tot je een hermetisch gesloten pakketje met kaas krijgt. Werk de rest van de pakketjes af. 10. Verhit wat olijfolie in een braadpan. 11. Bak de kaasenvelopjes goudbruin in de hete olie. Draai ze een paar keer om. Zodra je de gesmolten kaas ruikt, zijn ze zo goed als klaar. 12. Snij de gebakken pakketjes diagonaal in twee en serveer ze warm bovenop porties groene sla met fruit. 13. Lepel er naar persoonlijke smaak extra vinaigrette overheen. ...

Jeroen Meus - Lange rozijnenkoeken - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lange-rozijnenkoeken

... pudding. Maak nu een pakketje van het deeg. Vouw de ene kant naar binnen en bestrijk met de losgeklopte eierdooiers.Leg de andere flap erover en bestrijk ook met eigeel.Snijd 7 lange suisses uit het deeg.Bedek de ovenplaat met een siliconenmatje en leg er de lange rozijnenkoeken op.Laat de rozijnenkoeken zo’n 20 minuten rijzen op een warme plaats.Bestrijk de rozijnenkoeken opnieuw met eigeel en bak ze in de voorverwarmde oven gedurende 15 minuten.Maak intussen het glazuur. Meng het sap van een halve citroen met de bloemsuiker.Haal de lange suisses uit de oven en bestrijk ze met een laagje glazuur. ...

Recept Franse kaasflapjes met salade | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/recept-franse-kaasflapjes-met-salade/

... Recept Franse kaasflapjes met salade Het is gelukt: we hebben een huis in Frankrijk! Althans, ons bod is geaccepteerd. Nu kan de overheid, de gemeente, nog spaken in het wiel steken, maar die kans is piepklein. En dus zie ik ons de zomer al aan een lange tafel ...