Resultaten voor fingerfood

Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/thais-fingerfood-gefrituurde-banaan-gekaramelliseerde-ananas

... Thais fingerfood: gefrituurde banaan, gekaramelliseerde ananas - Bart Vanneste of Freddy De Vadder heeft het niet voor warm fruit. Toch probeert Sofie hem te overtuigen met twee zoete hapjes: gefrituurde banaan met een dip van rum en rozijntjes en gekaramelliseerde ananas. ...

Hummus van cannellinibonen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/sauzen/hummus/hummus-cannellinibonen

... t 'Hummus van cannellinibonen' is afkomstig uit het kookboek... Fingerfooddiverse auteursIn dit boek vind je tal van ideeën voor fingerfood waarmee je bij elke gelegenheid goed voor de dag zult komen. Lichte, elegante hapjes of een maaltijd in het... lees verder© Terra Lannoo. ...

Kippenvleugels met barbecuesaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/kippenvleugels/kippenvleugels-barbecuesaus

... ppenvleugels met barbecuesaus' is afkomstig uit het kookboek... Fingerfooddiverse auteursIn dit boek vind je tal van ideeën voor fingerfood waarmee je bij elke gelegenheid goed voor de dag zult komen. Lichte, elegante hapjes of een maaltijd in het... lees verder© Terra Lannoo. ...

Gevulde champignons met roomkaasvulling - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/gevulde-champignons/gevulde-champignons-roomkaasvulling

... ampignons met roomkaasvulling' is afkomstig uit het kookboek... Fingerfooddiverse auteursIn dit boek vind je tal van ideeën voor fingerfood waarmee je bij elke gelegenheid goed voor de dag zult komen. Lichte, elegante hapjes of een maaltijd in het... lees verder© Terra Lannoo. ...

Sardines in zout - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/sardines/sardines-zout

... kHet recept 'Sardines in zout' is afkomstig uit het kookboek... Fingerfooddiverse auteursIn dit boek vind je tal van ideeën voor fingerfood waarmee je bij elke gelegenheid goed voor de dag zult komen. Lichte, elegante hapjes of een maaltijd in het... lees verder© Terra Lannoo. ...

Gerookte zalm rolletjes met avocado en grapefruit - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/gerookte-zalm/gerookte-zalm-rolletjes-avocado-grapefruit

... jes met avocado en grapefruit' is afkomstig uit het kookboek... Fingerfooddiverse auteursIn dit boek vind je tal van ideeën voor fingerfood waarmee je bij elke gelegenheid goed voor de dag zult komen. Lichte, elegante hapjes of een maaltijd in het... lees verder© Terra Lannoo. ...

Jeroen Meus - Rillette van makreel en gemarineerde makreel met zuurdesemtoast - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rillette-van-makreel-en-gemarineerde-makreel-met-zuurdesemtoast

... Scandinavische keuken. Hij maakt een smeuïge rillette van verse makreel en smeert het op een stukje zuurdesembrood. Het perfecte fingerfood om te delen. - De rillette van makreel Smelt het ganzenvet in een steelpannetje op een laag vuur.Als je de gerookte makreel zelf wil fileren (wil je dat niet, werk dan met filets en sla deze en de volgende stap over): verwijder de kop van de makreel. Trek de huid van de vis e ...

Aloo samosa's (vegetarische Indiase pasteitjes) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/samosas-vegetarische-pasteitjes/

... nde, gele kleur. Zo zien ze er nóg gezelliger uit. Leuk toch :-)? Deze Indiase pasteitjes eet je bijvoorbeeld als borrelhapje of fingerfood. Ze zijn ook lekker als voorgerecht of bijgerecht. Zo aten wij er geroosterde groenten bij. En natuurlijk serveer je er een lekkere pepersaus bij om in te dippen! Vegan pastei Ps. Normaal gebruik je in dit recept 'ghee' (geklarificeerde boter), maar ik ging voor een helemaal vegan variant. Daarom heb ik dit vervangen door olie. Ga jij deze pasteitjes ook maken? Laat het weten via Instagram met de hashtag #myfoodblognl. Dat vind ik heel erg leuk om te zien én ik deel op Instagram wekelijks jullie creaties :-) Instructies Meng in een grote mengkom bloem, zout en kurkuma. Voeg hier water en olie aan toe en meng met de deeghaak tot een soepel deeg. Is het nog te droog? Voeg dat druppel voor druppel extra water toe. Vorm een bal van het deeg, dek het af en zet apart tot je het gaat gebruiken. Schil de aardappels, snijd de aardappels in kleine blokjes en kook ze totdat ze gaar zijn. Giet de aardappelblokjes af. Blancheer vervolgens de erwten. Verhit een koekenpan en giet hier wat olie in. Verhit de olie en bak kort de garam masala. Voeg de gember toe, samen met de aardappelblokjes ...

Jeroen Meus - Mini-loempia's met sweet chili saus 'maison' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mini-loempias-met-sweet-chili-saus-maison

... met een Oosters gevogeltegehakt, met een huisgemaakte pittige zoete chilisaus om de pakketjes in te dippen. En geloof me: het is fingerfood dat smaakt naar méér! - 0. Meng de suiker en het water en breng het mengsel aan de kook. 1. Pel en kneus de tenen look. Snij de chilipepers grof en doe beide ingrediënten in de hakmolen. (Wie niet bang is van pikant, kan meer chilipeper toevoegen.) 2. Mix alles fijn en lepel de pasta in de hete suikerstroop. Voeg ook het gekneusd limoenblad toe en een beetje geconcentreerde tomatenpuree. Opmerking: ...