Resultaten voor farfalle met amandelpeso,mozarella,zongedroogde tomaten en olijven

Jeroen Meus - Farfalle met amandelpesto, mozzarella, zongedroogde tomaten en olijven - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/farfalle-met-amandelpesto-mozzarella-zongedroogde-tomaten-en-olijven

... , artisjokken, mozzarella en een heerlijke amandelpesto. Maak hem de avond van tevoren klaar, dan is hij nog lekkerder. - Kook de farfalle (strikjespasta) gaar in gezouten water.Snijd de zongedroogde tomaten en de artisjokken in stukken.De amandelpesto Verwarm een scheutje olijfolie in een pan. Rooster de amandelen en laat ze uitlekken op keukenpapier.Doe de geroosterde amandelen in de blender. Pluk de blaadjes van het basilicum en de peterselie. Doe ze ook in de blender. Voeg e ...

Recept voor Farfalle en tomaten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/farfalle-en-tomaten/

... eilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 2 eetlepels Solo Vloeibaar Toevoegen 400 g farfalle Toevoegen 1 bokaal Bertolli zongedroogde tomatesn en oregano Toevoegen 2 teentjes knoflook Toevoegen 1 rode paprika Toevoegen 4 takjes verse basilicum Toevoegen gemalen Parme ...

Recept voor Brood met olijven en zongedroogde tomaten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/brood-met-olijven-en-zongedroogde-tomaten/

... Menugang: Bijgerecht Bereidingstijd: 105 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 10 personen 1 kopje melk Toevoegen 100 g Solo Toevoegen 200 g bloem Toevoegen 1 zakje droge gist Toevoegen ...

Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tapenade-van-zongedroogde-tomaten-en-basilicum

... Tapenade van zongedroogde tomaten en basilicum - Een tapenade maken is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is een blender of cutter. Je kan er alle kanten mee uit en het is perfect als hapje tijdens de feestdagen of in het weekend. Doe alle ingrediënten ...

Farfalle met tomaten en basilicum - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/pasta/farfalle/farfalle-tomaten-basilicum

... grediënten 1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook, geperst 1 grote rode chilipeper, fijngehakt (desgewenst) 1 ui, gehakt 375 g farfalle 750 ml hete groentebouillon of kippenbouillon 440 g hele tomaten uit blik 2 eetlepels tomatenpuree 2 eetlepels worcestershiresaus 20 g gehakte verse basilicum 60 g kleine zwarte olijven als Niçoise of Kalamata, ontpit en in plakjes Bereiden Doe de olie in de rijstkoker. Druk op 'kook ' e ...

Mini-pizza's | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/mini-pizzas

... Mini-pizza's - Pizzasaus 1 Doe de gepelde tomaten, de look, de ontpitte chilipeper, wat zongedroogde tomaten, de olijfolie en twee takjes oregano in een cutter en maal alles fijn. Pizzasaus 2 Doe de mascarpone, de amandelen, de olijfolie en de gespoelde kikkererwten ...

Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/dipbrood-van-tomaat-en-olijven

... Dipbrood met rozemarijn, zongedroogde tomaat en olijven - Zin om uitgebreid te aperitieven? Naast dipsauzen is een zelfgebakken brood altijd een winner. Dit brood is supersnel klaar en eenvoudig om te maken.  Doe bloem, water, olijfolie en zout in de kom van een keukenrobot ...

Pasta met mediterrane kabeljauw uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/pasta-mediterrane-kabeljauw-oven

... Pasta met mediterrane kabeljauw uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.3obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 400 g kabeljauwfilet 4 tomaten, in partjes 4 zongedroogde tomaatjes op olie, in stukjes 100 g ...

Couscous goes Greek | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/couscous-goes-greek

... Couscous goes Greek - Doe de couscous in een kom. Rasp er de citroenschil over en pers de citroen uit. Overgiet met 600 ml kokend water. Roer en laat 5 minuten rusten. Snij de Halloumikaas in plakken van een halve centimeter. Leg ze in de grillpan en grill ze 2 minuten ...

Jeroen Meus - Farinata met zongedroogde tomaten en olijven - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/farinata-met-zongedroogde-tomaten-en-olijven

... Farinata met zongedroogde tomaten en olijven - Ook de Italianen kennen iets van pannenkoeken. Zij het wel op basis van kikkererwtenbloem met een Zuiderse toets van zongedroogde tomaten, olijven en rozemarijn. Deze farinata is lekker als aperitiefhapje, warm uit de oven, ...