Resultaten voor everzwijnfilet met witloof

Everzwijnrugfilet met Luikse siroop | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/everzwijnrugfilet-met-luikse-siroop

... Everzwijnrugfilet met Luikse siroop - Bak de everzwijnfilet mooi roze en laat deze rusten. Bak in dezelfde pan de paddenstoelen, houd ze terzijde en blus de pan met wat rode wijn en de wildfond. Voeg er de Luikse siroop bij en laat dit eventjes inkoken. Bind de saus met koude ...

Recept voor Gebakken everzwijnfilet gepaneerd met noten en vijgen uit de oven | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gebakken-everzwijnfilet-gepaneerd-met-noten-en-vijgen-uit-de-oven/

... lepels Solo Toevoegen 4 eetlepels tafelsuiker Toevoegen 1 dl Solo Delifine Toevoegen zout Toevoegen 800 g everzwijnfilet Toevoegen peper Toevoegen 8 kastanjes (voorgekookt) Toevoegen 4 aardappelen Toevoegen 4 vijgen (verse) Toevoegen 100 g walnoten (gehakt) Toevoegen Bereidingswijze Spoel de aardappelen en kook ze in gezouten water zonder ze te schillen. Snij de aardappel aan de bovenzijde voorzichtig open en haal er zoveel mogelijk ...

Rundvleesspiesjes met witloof

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rundvleesspiesjes-met-witloof

... Rundvleesspiesjes met witloof - Rundvleesspiesjes met witloof - Snijd de entrecote in reepjes van 1 cm dik.Leg de biefstuk in een kom besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.Rijg het vlees op de houten spiesjes en bak het vlees aan beide zijden in een p ...

Everzwijnfilet met sinaasappelsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/everzwijnfilet-met-sinaasappelsaus

... ver het vlees. Giet de saus hierover en versier met cressonette. TIP: serveer met gekaramelliseerde appeltjes. Ingrediënten 1 kg everzwijnfilet peper en zout 2 appelsienen echte boter ½ ajuin 1 sjalotje ½ wortel 1 stengel bleekselder 2 el poedersuiker 2 el witte balsamico 2 dl water 1 el Maggi PH rundsbouillon 2 el Armagnac tijm en laurier cressonette ...

Bruschetta met witloof en ham

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/bruschetta-met-witloof-en-ham

... Bruschetta met witloof en ham - Bruschetta met witloof en ham - Marineer de rozijnen in de balsamicoazijn.Spoel het witloof en snijd het in stukken.Stoof ze in een pan met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout.Snijd de ciabatta in dikke sneden en rooster ...

Sint-jakobsvruchten met witloof

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witloof

... Sint-jakobsvruchten met witloof - Geef je witloof extraveel smaak met balsamicoazijn en truffelolie. Serveer met sint-jakobsnoten voor een heerlijk winters voorgerecht. - Maak het witloof schoon en snijd het in grove stukken.Bak ze in een pan met boter en kruid met nootmuskaat ...

Chutney van witloof

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chutney-van-witloof

... Chutney van witloof - Deze chutney van witloof past perfect op een toastje met (wild)paté. Laat het smaken! - Pel de ui en snipper fijn. Verwijder de bittere kern van het witloof en snijd in fijne blokjes.Verhit een scheutje olijfolie en stoof de ui en het witloof gedurende ...

Recepten - Lepelhapje van witloof met ansjovis

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Lepelhapje_van_witloof_met_ansjovis

... Bereidingswijze Spoel het witloof. Snij het in grove stukken en stoof het even aan in een pan met boter. Vermeng de kappertjes met de parmezaan, de knoflook, de olijfolie en de peper. Rol de ansjovisfilets op. Serveer ze op een lepeltje met het gestoofde witloof en de pesto ...

Steenbolk met witloof in de oven

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/steenbolk-met-witloof-in-de-oven

... Steenbolk met witloof in de oven - Tijdens de koude wintermaanden smaakt er niets beter dan een lekkere ovenschotel met comfort food. Herkenbaar? Probeer dan zeker eens deze met steenbolk en witloof. - Verwarm de oven op 210°C.Maak het witloof schoon en snijd in stukjes. ...

Witloof in de oven | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witloof-in-de-oven

... witloof in de oven - Zet de oven op 180 graden. Bak het witloof in zijn geheel aan met bakboter. Kruid met nootmuskaat, peper en zout en blus met een glas water. Kook het witloof 5 minuten op een middelmatig vuur. Giet het witloof af maar bewaar het vocht. Maak de béchamel ...