Resultaten voor everzwijn in portosaus jeroen

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Maak een inkerving in de 4 vijgen en overgiet ze met de 2 dl rode wijn. Overstrooi met de suiker en beleg met een klontje boter. Zet ze gedurende 8 minuten in een oven van 170°. Bak het everzwijn langs alle kanten b ...

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: mascarpone : 4 el everzwijnfilets : 600 gr vijgen : 4 grote rode wijn : 2 el frambozenazijn : 2 el speculo ...

Recept voor ragout van everzwijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-everzwijn

... bereiden: Bak de blokjes everzwijn rondom rond bruin in boter. Voeg de sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het vuur naar de laagste stand en doe de bouillon, bier, laurierblad, gekneusde jeneverbessen, mosterd en tijm erbij. Stoof gaar in ongeveer 30 ...

Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus

... Lamskroon met portosaus - Zet een gewone pan met de boter op een middelmatig vuur. Kruid het vlees met peper en zout en snij in 2 om de pan mooi te vullen. Laat het vlees 3 à 4 minuten aan elke kant bakken. Smeer de vleeskant van de kroontjes in met mosterd. Bestrooi ...

Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen-en-pommes-duchesse

... Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse - Meng 2 eetlepels balsamicoazijn met het sap van 1 sinaasappel. Voeg er 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng met een kaneelstokje en 4 kruidnagels. Giet de marinade over het everzwijn en zet ...

Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/reefilet

... Reefilet met bospaddenstoelen en portosaus - Reefilet is een heerlijk stukje wild. Serveer het met een portosausje en wat paddenstoelen en je hebt een feestelijk wildgerecht.  Bak de ree eventjes aan beide kanten aan in een beetje boter. Bak de versneden teentjes look ...

Everzwijn met aardpeer | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/everzwijn-met-aardpeer

... everzwijn met aardpeer - Snij de everzwijnfilets in nootjes en bak aan alle kanten mooi bruin in een gewone braadpan. Laat ze gedurende 6 minuten rustig verder garen. Blus de pan met 2 eetlepels frambozenazijn en water met wildbouillon. Voeg de room eraan toe en laat h ...

Recept Piet Huysentruyt - lamskroon met portosaus - Kookeiland

http://www.kookeiland.be/recepten/Piet-Huysentruyt/LAMSKROON-MET-PORTOSAUS/2036

... LAMSKROON MET portosaus Chef: Piet Huysentruyt Menugang: Hoofdgerechten Categorie: Vlees Aantal personen: 4 3 1 Benodigdheden • 4 lamskroontjes4 lamskroontjes • bakboterbakboter • peper & zoutpeper & zout • rozemarijnrozemarijn • tuinkerstuinkers • ...

Ovenschotel van everzwijn, bloemkool en bintjes | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ovenschotel-van-everzwijn-bloemkool-en-gegratineerde-bintjes

... Ovenschotel van everzwijn, bloemkool en bintjes - Schil de aardappelen en stoom ze gaar. Snij een ajuin in stukjes. Smelt een klontje boter, en stoof de ajuin en het gehakt. Kruid met peper en zout. Snij de bloemkool in roosjes, en stoom gaar in een stoommandje. Smelt ...

Hazenrug met portosaus | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hazenrug-met-portosaus

... Hazenrug met portosaus - Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de haas met peper en zout. Smelt boter in de pan, leg de hazenrug op zijn kant in de pan en bak mooi bruin aan 1 zijde gedurende 2 ½ minuut. Draai hem en doe hetzelfde aan de andere kant. Bak ook het vel m ...