Resultaten voor everzwijn gebraad kerogen menus

Recepten - Gelardeerd varkensgebraad

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gelardeerd_varkensgebraad

... Bereidingswijze Kruid het gebraad met peper en zout. Verhit de geklaarde boter in een pan en kleur het gebraad aan alle zijden. Bak de groenten in dezelfde pan met de tijm en de laurier. Leg de groenten en het gebraad in een ovenschaal, laat 30 minuten bakken in een v ...

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Maak een inkerving in de 4 vijgen en overgiet ze met de 2 dl rode wijn. Overstrooi met de suiker en beleg met een klontje boter. Zet ze gedurende 8 minuten in een oven van 170°. Bak het everzwijn langs alle kanten bruin, ...

Recept voor ragout van everzwijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-everzwijn

... bereiden: Bak de blokjes everzwijn rondom rond bruin in boter. Voeg de sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het vuur naar de laagste stand en doe de bouillon, bier, laurierblad, gekneusde jeneverbessen, mosterd en tijm erbij. Stoof gaar in ongeveer 30 ...

Koud gebraad met kappertjesvinaigrette | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/koud-gebraad-met-kappertjesvinaigrette

... Koud gebraad met kappertjesvinaigrette - Mix het ei met de mosterd, azijn, de room, water en slaolie tot een gebonden vinaigrette. Hak de sjalot en het gekookt ei en voeg het bij de vinaigrette alsook de peterselie. Serveer deze vinaigrette bij het koud gebraad. Ingrediënten ...

Varkensgebraad in mosterdsaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/varkensgebraad-in-mosterdsaus

... Varkensgebraad in mosterdsaus - Smelt de boter in een braadpan Kruid het gebraad met peper en zout. Leg het gebraad in de pan en zet het vuur iets lager. Snij de sjalotjes grof en leg ze rond het gebraad. Bak 5 min. aan langs elke kant. Voeg tijm en laurier toe. Zet een ...

Orloffgebraad

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/orloffgebraad

... Orloffgebraad - Orloffgebraad is een klassieker uit de Russische keuken. Dit gerecht combineert varkensgebraad met een heerlijke champignonroom- of archiducsaus. Serveer met stronkjes witloof en kroketten voor een feestmaal.  - Verwarm de oven voor op 180°C.Snijd ...

Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen-en-pommes-duchesse

... Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse - Meng 2 eetlepels balsamicoazijn met het sap van 1 sinaasappel. Voeg er 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng met een kaneelstokje en 4 kruidnagels. Giet de marinade over het everzwijn en zet ...

Kalfsgebraad met appel en salie

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsgebraad-met-appel-en-salie

... Kalfsgebraad met appel en salie - Kalfsgebraad met appel en salie - Verwarm de oven voor op 200°. Haal het vlees 30 minuten voor gebruik uit de koelkast.Haal het klokhuis uit de appelen en snijd 1/2 appel in reepjes en de andere in parten (schillen hoeft niet). Meng ...

Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/varkensgebraad-met-prinsessenboontjes-en-peterselieaardappelen

... Varkensgebraad met prinsessenboontjes en peterselieaardappelen - Rol het gebraad in de bloem en doe het gebraad in een braadzak. Strooi 1 eetlepel cajunkruiden bij in de zak en voeg 100 ml water toe. Sluit de zak met bijhorend klipje en schudt de zak tot de kruiden en het ...

Everzwijn met aardpeer | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/everzwijn-met-aardpeer

... everzwijn met aardpeer - Snij de everzwijnfilets in nootjes en bak aan alle kanten mooi bruin in een gewone braadpan. Laat ze gedurende 6 minuten rustig verder garen. Blus de pan met 2 eetlepels frambozenazijn en water met wildbouillon. Voeg de room eraan toe en laat het ...