Resultaten voor everzwijn filet

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Maak een inkerving in de 4 vijgen en overgiet ze met de 2 dl rode wijn. Overstrooi met de suiker en beleg met een klontje boter. Zet ze gedurende 8 minuten in een oven van 170°. Bak het everzwijn langs alle kanten b ...

Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/jong-everzwijn-met-vijgen-speculoos-en-mascarpone

... Jong everzwijn met vijgen, speculoos en mascarpone By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: mascarpone : 4 el everzwijnfilets : 600 gr vijgen : 4 grote rode wijn : 2 el frambozenazijn : 2 el speculo ...

Recept voor ragout van everzwijn | njam!

http://www.njam.tv/recepten/ragout-van-everzwijn

... bereiden: Bak de blokjes everzwijn rondom rond bruin in boter. Voeg de sjalot toe en breng op smaak met peper en zout. Breng het vuur naar de laagste stand en doe de bouillon, bier, laurierblad, gekneusde jeneverbessen, mosterd en tijm erbij. Stoof gaar in ongeveer 30 ...

Filet mignon met ananas, Ananas : Recepten – e-gezondheid.be

http://recept.e-gezondheid.be/filet-mignon-met-ananas/recept/424

... Bereiding voor filet mignon met ananas Ontvet de filet mignon. Schil de ui en snipper fijn. Schil de ananas en snij in stukken. Rasp de gember.In een pan laat je de filet mignon garen. Haal ze er dan uit en laat de ui ongeveer 5 minuten smelten terwijl u wat roert.Voeg ...

Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoofpotje-van-everzwijn-met-bosbessen-en-pommes-duchesse

... Stoofpotje van everzwijn met bosbessen en pommes duchesse - Meng 2 eetlepels balsamicoazijn met het sap van 1 sinaasappel. Voeg er 1 eetlepel mosterd en 1 eetlepel olijfolie aan toe. Meng met een kaneelstokje en 4 kruidnagels. Giet de marinade over het everzwijn en zet ...

Filet pur met ganzenlever | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-pur-met-ganzenlever

... filet pur met ganzenlever - Bak de stukken filet pur bruin langs beide kanten. Haal de filet pur uit de pan en blus de pan met de porto en het water. Voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de helft en werk op met de boter. Serveer de filet bovenop een portie ganzenleve ...

Everzwijn met aardpeer | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/everzwijn-met-aardpeer

... everzwijn met aardpeer - Snij de everzwijnfilets in nootjes en bak aan alle kanten mooi bruin in een gewone braadpan. Laat ze gedurende 6 minuten rustig verder garen. Blus de pan met 2 eetlepels frambozenazijn en water met wildbouillon. Voeg de room eraan toe en laat h ...

Ovenschotel van everzwijn, bloemkool en bintjes | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/ovenschotel-van-everzwijn-bloemkool-en-gegratineerde-bintjes

... Ovenschotel van everzwijn, bloemkool en bintjes - Schil de aardappelen en stoom ze gaar. Snij een ajuin in stukjes. Smelt een klontje boter, en stoof de ajuin en het gehakt. Kruid met peper en zout. Snij de bloemkool in roosjes, en stoom gaar in een stoommandje. Smelt ...

Receptjes.be - Recepten - Dieet en Afslankrecepten - Slawrap Filet Americain

http://www.receptjes.be/recept_slawrap_filet_americain.html

... Slawrap filet Americain Ingredienten Voor 1 Persoon: - 1 tot 2 stukken slablad (heel) - 50 gram filet americain - 10 gram zongedroogde tomaat - 50 gram paprika - 10 gram rauwe uiBereidingswijze Pel het slablad van een krop ijsbergsla (eventueel 2). Smeer deze in met ...

Everzwijnragout met verse pasta | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/everzwijnragout-met-verse-pasta

... kken en snipper de knoflook. Pel de ajuin en verdeel in grove stukken, maak de wortelen schoon en snijd in grove stukken. Zet het everzwijn aan op hoog vuur in een beetje boter. Kleur het vlees goed langs alle kanten en voeg de groenten toe. Fruit nog even en bestrooi ...