Resultaten voor espuma amuses

Espuma van aardappel | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/espuma-van-aardappel

... de aardappelpuree met de room en de boter. Giet het aardappelmengsel in de blender zodat het goed gemengd is. Kruid en giet in de espuma fles en zet onder druk. Snijd de look in schijfjes. Frituur de lookschijfjes. Serveer de eierdooier met de espuma en overstrooi met wat parmezaan en de look. Ingrediënten 500 gr aardappelpuree 1 l room 250 gr boter 4 eidooiers 4 el Parmezaan poeder 4 teentjes look ...

Recept voor espuma met amaretto | njam!

http://www.njam.tv/recepten/espuma-met-amaretto

... ve de amandelschilfers. Doe het mengsel in een sifon en zet onder druk. Koel in de frigo gedurende tenminste 90 minuten. Spuit de espuma in glaasjes en werk af met amandelschilfers. hoe maak je espuma? Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in een sifon. Breng een gasvulling (N2O) aan en ...

Tomaat garnaal met mozzarella espuma | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/tomaat-garnaal-met-mozzarella-espuma

... Tomaat garnaal met mozzarella espuma - Verwarm een beetje van de melk en laat het blaadje gelatine hierin smelten. Doe er de mozzarella, melk, gelatine en een snuif zout in een beker en mix met een staafmixer alles zeer fijn. Giet het mengsel in een espumafles en laad ...

De keuken van Johanna: Tomaten-espuma

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2012/07/tomaten-espuma.html

... Tomaten-espuma Een klassieke combinatie voor een bijzondere amuse. Wat kan je toch mooie amuses maken met gebruik van een sifon. Ik laat mij graag inspireren door het kookboekje “Espumas, smaakmakende creams” van Paul Simon. Heerlijke creaties staan daarin beschreven. ...

Hobbykok Pluis: Inspiratie voor de kerst: amuses/hapjes

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2010/12/inspiratie-voor-de-kerst-amuseshapjes.html

... Inspiratie voor de kerst: amuses/hapjes ???? Gevulde eieren met rode pesto en garnalen ?????? ???????????? ?? ? Wraphapje ?? ?? Toast met peer en geitenkaas ? ? ?? Geplaatst door Pluis op 12/16/2010 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: ...

Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/toastje-van-messchelpen-en-een-espuma-van-knoflookaardappelen

... Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen - Bereid de pistousaus: vermeng stukjes tomaat met knoflook, gehakte basilicum, peper, zout en wat wijnazijn. Bereid een espuma van knoflookaardappelen: kook de melk met wat saffraan, meng er aardappel- en ...

Klakkaerts of wentelteefjes met peperkoek en blauwe bes van Meat & Griet | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/klakkaerts-wentelteefjes-met-peperkoek-en-blauwe-bes-van-meat-griet

... in driehoekjes klop de eitjes los met de melk. Week de driehoekjes in ei en melk. Smelt de vetstof en bak de driehoekjes. Voor de espuma van yoghurt:Meng alles. Haal door een zeef. Doe in een espumafles. Zet er twee gaspatronen op. Schud goed. Afwerking:Serveer de w ...

Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gebakken-langoustines-tartaar-van-tomaat-met-wakame-en-een-espuma-van-limoen-en

... Gebakken langoustines, tartaar van tomaat met wakame en een espuma van limoen en olijfolie - Voor de espuma: De limoenen persen. De gelatine oplossen in een beetje water, NIET koken. Alles samenvoegen en opwerken met een scheutje olijfolie. Het geheel in een espumafles ...

Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/witlofsalade/witlofsalade-gorgonzola-peer-walnoot

... Witlofsalade met gorgonzola, peer en walnoot 12 amuses 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 12 waarderingen AmuseVegetarischItaliaans Ingrediënten 100 g gorgonzola, in kleine blokjes 2 zachte peren, geschild en in kleine blokjes 50 g walnoten, ...

Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/peer-espuma-van-griekse-yoghurt-roquefort-en-sabayon-van-hoegaarden

... Peer, espuma van Griekse yoghurt, roquefort en sabayon van Hoegaarden - Gemarineerde peer: Giet een half flesje Hoegaarden in een pannetje, voeg citroen en limoensap, rasp van citroen, limoen en bloedappelsien toe. Laat tot 1/3 inkoken en afkoelen.Snij een 5-tal plakjes ...