Resultaten voor enchilada met bonen

Enchilada met zwarte bonen en chili | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/enchilada-met-zwarte-bonen-en-chili

... ats in elk kommetje een lepel.  Verhit de tortilla’s of wraps zoals aangegeven op de verpakking. Serveer alles samen en vul je enchilada naar eigen smaak en zin!  Ingrediënten 2 el olijfolie 4 tenen look 2 uien 3 tl paprikapoeder 2 tl agavesiroop 400 g tomatenblokjes (blik) 400 g zwarte bonen 200 g feta 4 lente-uitjes 1 bot radijzen 125 g zure room 4 tortilla's ...

Jeroen Meus - Vegetarische enchilada - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-enchilada

... Vegetarische enchilada - In deze vegetarische enchilada mis je het vlees absoluut niet. De vulling van bonen, maïs, spinazie en paprika is ruim voldoende. De wat zoete barbecuesaus maakt het gerecht helemaal af. - Verwarm de ovengrill voor tot 180 °C. Zet twee kookpotten ...

Jeroen Meus - Enchilada met kip - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/enchilada-met-kip

... mmentaler). 13. Schuif de schaal in de hete oven van 200°C. Zo’n 8 tot 10 minuten later is de kaas gesmolten en zijn de enchilada’s heet. Maak een frisse (dip)saus terwijl de stevige rollen in de hete oven verblijven. 14. Serveer een enchilada met een flinke lepel van de frisse en kruidige (dip)saus. Schep er gerust nog een lepel van het gehaktmengsel bij. ...

Jeroen Meus - Kippensoep ‘enchilada’ - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippensoep-enchilada

... Kippensoep ‘enchilada’ - Omdat soep niet altijd voorspelbaar hoeft te zijn, serveert Jeroen dit keer een Mexicaanse maaltijdsoep boordevol pit. Inclusief rode bonen, maïs en … nacho’s! - Verwarm een flinke scheut olijfolie in een stoofpot op het vuur.Pel de rode ...

Jeroen Meus - Vegetarische enchilada's - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-enchiladas

... Vegetarische enchilada's - Een niet zo klassieke vegetarische ovenschotel met gevulde wraps, tomatensaus en cheddarkaas. De vulling voor de wraps bestaat uit smeuïge ricotta met lekker veel groentjes waaronder rode bonen en maïs. - De tomatensaus Verwarm de look- ...

Hobbykok Pluis: Enchilada's met gerookte kip

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/01/enchiladas-met-gerookte-kip.html

... nchilada's naast elkaar in ovenschaal leggen. Rest van saus erover schenken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zure room over enchilada's uitstrijken. Geitenkaas erover strooien. Enchilada's ca. 4 minuten onder hete grill schuiven. Koriander erover strooien. Serveren met gemengde salade van tomaat, courgette en maïs. Ik vind Mexicaans eten erg lekker. Dit recept is echt een aanrader!! De saus is lekker pittig maar het geheel wordt wat milder door de zure room en geitenkaas. De koriander heb ik weggelaten. De hoeveelheid tortilla's klopt niet helemaal ten opzichte van de hoeveelheid vulling. Wij hebben er 6 mee gevuld. Bron: AH Geplaatst door Pluis op 1/06/2012 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: hoofdgerechten, mexicaans ...

Enchilada's met gehaktvulling en tacosaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/enchiladas-gehaktvulling-tacosaus

... Enchilada's met gehaktvulling en tacosaus 4 personen 0 min voorbereiden 35 min bereiden 0 min wachten waardering7.2obv 8 waarderingen HoofdgerechtVleesMexicaans Ingrediënten 1 eetlepel olijfolie 500 g rundergehakt 1 eetlepel gemalen komijn (djinten) 1 ui, gesnipperd 2 ...

Hobbykok Pluis: januari 2012

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012_01_01_archive.html

... nchilada's naast elkaar in ovenschaal leggen. Rest van saus erover schenken. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Zure room over enchilada's uitstrijken. Geitenkaas erover strooien. Enchilada's ca. 4 minuten onder hete grill schuiven. Koriander erover strooien. Serveren met gemengde salade van tomaat, courgette en maïs. Ik vind Mexicaans eten erg lekker. Dit recept is echt een aanrader!! De saus is lekker pittig maar het geheel wordt wat milder door de zure room en geitenkaas. De koriander heb ik weggelaten. De hoeveelheid tortilla's klopt niet helemaal ten opzichte van de hoeveelheid vulling. Wij hebben er 6 mee gevuld. Bron: AH Geplaatst door Pluis op 1/06/2012 1 opmerking: Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: hoofdgerechten, mexicaans ...

Hummus van rode bonen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/hummus-van-rode-bonen

... Hummus van rode bonen - Spoel de rode bonen goed af in een vergiet.  Doe de rode bonen, de blaadjes van 1 takje oregano, de olijfolie en de feta in een blender. Hou eventueel wat feta apart om af te werken. Mix fijn. Voeg wat water of bouillon toe, als de hummus niet smeu ...

Bonen in tomatensaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bonen-in-tomatensaus

... bonen in tomatensaus - Laat de bonen 24u weken in water. Giet water in een kookpot en voeg tijm, laurier, 1 teentje look en 2 el groentebouillon toe. Kook de bonen hierin gedurende 1 à 2u. Warm olijfolie op in een kookpot. Snij de ajuinen en 2 tenen look fijn en stoof ...