Resultaten voor empanadas met panchetta en champignons

Kalkoenroulade met panchetta, spinazie en mozzarella | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/kalkoenroulade-met-panchetta-spinazie-en-mozzarella

... Kalkoenroulade met panchetta, spinazie en mozzarella - Stamp in de vijzel look, rozemarijn, salie, tijm en basilicum heel fijn samen met een scheutje olijfolie peper en grof zout. Snij de kalkoen in dunne plakjes en leg ze per twee in waaiervorm over elkaar. Bedek met kruiden, ...

Filet pur met ravioli van ganzenlever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-pur-met-ravioli-van-ganzenlever

... Filet pur met ravioli van ganzenlever - Meng de puree, room en boter en mix tot een gladde massa. Kruid af met PH pepermix, zout en nootmuskaat. Giet in espumafles en voeg 1 gaspatroon toe. Hou warm. Maak champignons schoon en bak ze aan in boter met sjalot en look. Droog ...

Croque uit de Savoie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-uit-de-savoie

... Croque uit de Savoie - Leg 2 sneden brood voor je. Snijd de aardappelen in schijfjes. Leg panchetta, een schijfje kaas, een schijfje aardappel en een blaadje spinazie op het sneedje brood. Vouw dicht en steek in zilverpapier en grill in de toaster. Bak ondertussen een eitje. ...

Jeroen Meus - Vegetarische empanadas met chimichurri - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vegetarische-empanadas-met-chimichurri

... Vegetarische empanadas met chimichurri - empanadas bestaan in zovele vormen. De (hartig) gevulde gebakjes zijn vooral populair in Zuid-Europa en in Latijns-Amerikaanse landen. empanadas zijn een origineel tussendoortje en ze zijn ook bijzonder geschikt als aperitiefhapje. ...

Preistoemp met pladijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/preistoemp-met-pladijs

... Preistoemp met pladijs - Snijd de prei in de lengte in 2 en daarna is stukken van anderhalve centimeter. Kook ze gaar met de versneden ui en de aardappelen. Giet ze af en stoemp ze met wat boter, ei en de room. Meng de zure room met de graanmosterd. Frituur de peterselie. ...

Empanada met tonijn (empanada de atún) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/empanada-met-tonijn/

... Empanada met tonijn (empanada de atún) Ineens had ik zin in empanadas. Empanada is Spaans voor pasteitje en kan met van alles gevuld zijn. Deze empanada de atún wordt erg veel gegeten in Spanje en bevat naast tonijn, onder meer ei, ui en tomaat. Ik heb in al mijn tijd ...

Geroosterde ciabattapizza’s | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/geroosterde-ciabattapizzas

... Geroosterde ciabattapizza’s - Mix in de blender de zongedroogde tomaat met olijven, ansjovisfilets, helft van de basilicum en de helft van de marjolein en meng de verse tomaat eronder. Rooster de ciabatta onder een warme grill en wrijf hem in met look. Leg hem op een ...

Empanadas | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/empanadas

... hulp van een ronde vorm. Leg de vulling op 1 helft van het deeg en vouw dicht. Vouw de randen om en druk aan met een vork. Leg de empanadas op bakpapier op een bakplaat. Zet ze in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 25 min. Ingrediënten 2 gekookte eieren 75 gr blanke amadelshilfers 50 gr zwarte olijven 75 gr boter 1 el olijfolie 1 fijngehakte rode ui 1 teentje fijngehakte look peper wokkruiden 50 gr fijngehakte gedroogde abrikozen gehakte peterselie 4 dl zure room 5 el water 1 ei 250 gr bloem 60 gr tortillachips zout 250 gr kipfilet 1 teentje look PH Wokkruiden ...

https://saskookt.blogspot.com/2020/06/empanadas-met-gehakt.html

... Waarom ik nog nooit empanadas gemaakt had is me een raadsel. Het is één van mijn favoriete festivalhapjes en onlangs kocht ik nog voorgemaakte empanadas in de supermarkt als snel-klaar hap. En dat terwijl het eigenlijk echt makkelijk te maken in. Het recept komt van Uit ...

https://saskookt.blogspot.com/2020/06/empanadas-met-gehakt.html

... Waarom ik nog nooit empanadas gemaakt had is me een raadsel. Het is één van mijn favoriete festivalhapjes en onlangs kocht ik nog voorgemaakte empanadas in de supermarkt als snel-klaar hap. En dat terwijl het eigenlijk echt makkelijk te maken in. Het recept komt van Uit ...