Resultaten voor eieren verwerken

Jeroen Meus - Pastadeeg - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pastadeeg

... oppio zerobloem is bloem die erg fijn gemalen is. Deze bloem is zeer geschikt om zelf een perfecte pasta te bereiden. 1. Breek de eieren, en stort de inhoud in het kuiltje. Gebruik een vork om de eieren zorgvuldig te mengen met de bloem. 2. Zodra het deeg een vaste vorm krijgt, gebruik je je handen om alle ingrediënten tot een egale massa te kneden. Blijf aan de slag tot je een solide bol deeg hebt. 3. Dit pastadeeg kan je nu verwerken naar keuze. Gebruik een deegroller om dunne lappen pastadeeg te rollen die geschikt zijn voor bv. ravioli of tortelloni. Met een pastamolen kan je dit deeg ook verwerken tot allerhande andere vormpjes, zoals tagliatelli. ...

https://saskookt.blogspot.com/2020/03/omelet-met-broccolitoppen-en-geitenkaas.html

... te verwerken.Dit heb je nodig voor 3 personen als lunch:olijfolieeen stuk wit van prei of een halve uieen bosje broccolitoppen4-5 eierenpeper en zoutbieslookzachte geitenkaas Snijd de prei in ringetjes en broccolitoppen in stukjes.Fruit de prei in wat olijfolie tot ze zacht is.Voeg de broccoli toe.Kluts intussen de eieren met wat peper en zout.Snipper de bieslook door de eieren.Giet wanneer de broccoli beetgaar is de eieren over de groenten.Verdeel er enkele lepeltjes zachte gei ...

https://saskookt.blogspot.com/2020/03/omelet-met-broccolitoppen-en-geitenkaas.html

... te verwerken.Dit heb je nodig voor 3 personen als lunch:olijfolieeen stuk wit van prei of een halve uieen bosje broccolitoppen4-5 eierenpeper en zoutbieslookzachte geitenkaas Snijd de prei in ringetjes en broccolitoppen in stukjes.Fruit de prei in wat olijfolie tot ze zacht is.Voeg de broccoli toe.Kluts intussen de eieren met wat peper en zout.Snipper de bieslook door de eieren.Giet wanneer de broccoli beetgaar is de eieren over de groenten.Verdeel er enkele lepeltjes zachte gei ...

Recept voor cakejes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/cakejes/

... zelfrijzende bloem Toevoegen 125 g suiker Toevoegen 100 g boter Toevoegen 20 g vanillesuiker Toevoegen 2 eieren Toevoegen Bereidingswijze 1) maak de boter mals2) voeg de suiker toe en meng goed3) voeg de volledige eieren erin en mix tot glad mengsel4) zeef de bloem en doe het bij het mengsel5) mix nu alles tot een glad mengsel6) vul cakevormpjes voor 3/4 7) bak het ...

Aan tafel met Tanja: Te veel spaghetti

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/07/te-veel-spaghetti.html

... hetti gaat vervolgens in de pan met de gefruitte ui, knoflook, peper, etc. en dat moet goed door elkaar gemengd worden. Klop wat eieren los met flink zout en peper en voeg een pittige soort geraspte kaas aan de losgeklopte eieren toe. Schenk vervolgens de losgeklopte eieren bij de spaghetti en bak dit rustig totdat de onderkant van de spaghetti een kleurtje heeft en de eieren gestold zijn. Keer de massa om in de pan (altijd een leuk werkje!) en laat de andere kant ook nog een kleurtje krijgen. Serveer in punten met wat sla en je hebt een heerlijke lunch. op 13.7.11 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: (hartige) Taarten, Pasta, Tanja Kookt ...

Aan tafel met Tanja: juli 2011

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011_07_01_archive.html

... hetti gaat vervolgens in de pan met de gefruitte ui, knoflook, peper, etc. en dat moet goed door elkaar gemengd worden. Klop wat eieren los met flink zout en peper en voeg een pittige soort geraspte kaas aan de losgeklopte eieren toe. Schenk vervolgens de losgeklopte eieren bij de spaghetti en bak dit rustig totdat de onderkant van de spaghetti een kleurtje heeft en de eieren gestold zijn. Keer de massa om in de pan (altijd een leuk werkje!) en laat de andere kant ook nog een kleurtje krijgen. Serveer in punten met wat sla en je hebt een heerlijke lunch. op 13.7.11 Geplaatst door Aan tafel met Tanja 3 opmerkingen: Links naar dit bericht Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: (hartige) Taarten, Pasta, Tanja Kookt ...

French bruschetta’s met fruitsalade

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/french-bruschettas-met-fruitsalade

... imengsel op en krijg je heerlijk zachte en volledig doordrongen bruschetta’s! - Snijd het brood in schuine plakjes. Klop de eieren los met de melk. Verhit een pan met een klontje boter. Wentel de stukjes stokbrood door het eimengsel en bak de broodjes langs beide kanten goudbruin tot mooie bruschetta’s.Snijd de appel in stukjes en besprenkel met het citroensap. Snijd ook de aardbeien en frambozen ...

Jeroen Meus - Verse pasta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verse-pasta

... Verse pasta - Zelf pasta maken is een eitje. Het enige wat je nodig hebt? Nog meer eieren, griesmeel, bloem en wat water. - Verse pasta maken Weeg het griesmeel zorgvuldig af en doe het in de mengkom van de keukenmachine. Gebruik het hulpstuk voor deeg.Plaats de kom ...

Mamaliga bolletjes van Pierre Wind - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/pierre-wind/mamaliga-bolletjes-pierre-wind

... Mamaliga bolletjes van Pierre Wind 25 bolletjes 10 min voorbereiden 15 min bereiden 30 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen BijgerechtVleesOverige keukens Ingrediënten 1 liter kippenbouillon 75 g roomboter 350 g maïsmeel 25 blokjes salami van ca. ½ cm ...

Jeroen Meus - Omelet met zwarte pens en boschampignons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/omelet-met-zwarte-pens-en-boschampignons

... m je restjes in te verwerken. Zowel de gekookte aardappelen als de champignons en stukjes zwarte pens gaan in dezelfde pan als de eieren. Even verder garen in de oven en je smeuïge omelet is klaar om te serveren! Als garnituur voorziet Jeroen gebakken appeltjes, geflambeerd in een scheutje calvados. - De omelet met zwarte pens en champignons Kook de aard ...