Resultaten voor ei in gehaktbal

Gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/gehakt/gehaktbal-gratin-witlof-aardappelen

... gehaktbal met gratin van witlof en aardappelen 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.8obv 12 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 600 g aardappelen, in plakjes 4 struiken witlof, in de lengte gehalveerd 1½ kuipje ...

Hobbykok Pluis: Ouderwets lekker: gehaktbal, nieuwe krieltjes en gegratineerde bloemkool

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/06/ouderwets-lekker-gehaktbal-nieuwe.html

... Ouderwets lekker: gehaktbal, nieuwe krieltjes en gegratineerde bloemkool Ingrediënten:Voor de gehaktbal: 1 kg rundergehakt 2 eieren 6 theelepels gehaktkruiden 6 beschuiten een flinke scheut ketjap nieuwe krieltjes bloemkool geraspte oude kaas mosterd boter Bereiding: ...

Jeroen Meus - Vogelnestjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/vogelnestjes

... tjes, maar dit is gelukkig heel andere koek. Het klassieke Vlaamse vogelnestje is een flinke gehaktbal met daarin een hardgekookt eitje. Vaak wordt zo'n vogelnestje in de friteuse gegooid, maar Jeroen bakt het liever in de pan. Nog een snelle kruidige tomatensaus erbij, en dan rest je enkel nog de keuze tussen smeuïge aardappelpuree of verse f ...

Vogelnestje | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vogelnestje

... Vogelnestje - Doe het gehakt in een kom en voeg er de 2 eieren bij. Stevig kruiden met peper en zout. Pel de eitjes en doe er het gehakt rond. Zorg ervoor dat het eitje goed in het midden zit. Rol de gehaktbal eerst door de bloem, dan door het eigeel (losgeklopt ...

Andijviestamppot met ei en spek | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/andijviestamppot-met-ei-en-spek/

... Andijviestamppot met ei en spek Een lekkere winterse maaltijd met andijvie in de hoofdrol. Schil de aardappels en snijd hele grote exemplaren in twee of vier stukken. Kook de aardappels in 15-20 minuten zacht. Bak de spekreepjes krokant in een pan zonder olie. Kook ...

Aan tafel met Tanja: Keukenprins Ronald Giphart

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/11/keukenprins-ronald-giphart.html

... Keukenprins Ronald Giphart Al enkele weken lees ik af en toe een stukje uit "Keukenprins - 100 dagen lezen en schrijven over eten" van Ronald Giphart. Het is echt zo'n boek dat je niet in een keer uitleest maar af en toe oppakt en weer enkele dagen uit het leven ...

Kaas en bier, hoera! Drie zalig lekkere pintxos of hapjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/kaas-en-bier-hoera-drie-zalig-lekkere-pintxos-hapjes

... Bereiding Pintxos met bleue d’Auvergne en Peer: Snijd het stokbrood in schuine sneden van 1,5 cm en bak kort af in de oven zodat binnenkant nog zacht is.  We mixen de kaas met de zachte ongezouten boter (mixer gebruiken) en vullen met dit mengsel een spuitzak.  ...

Gehaktballen allemaal even groot | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/gehaktballen-allemaal-even-groot/

... lijke stukken verdelen. Dat kan heel belangrijk zijn. Als ik terugdenk aan vroeger thuis (nee, daar gaan wij verder niet over uitweiden) dan zaten er een boel grote jongens om mij heen aan de eettafel. De truc was om onder het bidden alvast je vork op de grootste gehaktbal te richten en op het moment dat we mochten gaan eten, die zo snel mogelijk binnen te halen. Vandaar dat ik graag zie dat gehaktballen allemaal even groot zijn. Noem het een klein jeugdtraumaatje. Maak van het gehakt een lange rol (soepballetjes) of vierkante staaf (grote gehaktballen). Snij met een mes de rol c.q. de staaf ...

Gehaktballen met kippenlever en tomaat | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/gehaktballen-met-kippenlever-en-tomaat-2/

... gedrag, van onze liefde voor worst, van onze zucht naar het langs carnivore weg beheersen van onszelf, beesten, de wereld en uiteindelijk natuurlijk de vrouwen. Een feest om te lezen, grijnzend, schaterend, stuiterend langs de zinnen en de spottende woorden. Zo krijgt Roos Vonk alsnog gelijk: wij zijn gewoon hufters, and proud of it! Worst maken is het vermorzelen van onze umwelt, waarna we het in een darm proppen, heerlijk, en het tenslotte de vorm geven van ons eigen geslacht. Het eten daarvan is dan weer een zaak van ge ...

Uit de keuken van Levine: Mozzarellaburgers

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2007/01/mozzarellaburgers.html

... de Tomatensaus met zongedroogde tomaten.Mozzarellaburgers1 bolletje mozzarella *1 tomaat3 plakjes parmaham400 gram rundergehakt1 eipaneermeel of droog broodkruim1 eetlepel pesto (uit potje)zout, peperboter/margarine Laat de mozzarella uitlekken en snijd in kleine blokjes. Snijd de tomaat in plakjes. Snijd de plakjes parmaham in kleine stukjes.Meng het gehakt met de mozzarellablokjes, ham, ei, paneermeel of brood ...