Resultaten voor eendenlever

ALDI Belgi�« - toastcups met eendenlever, duo van abrikoos en dadel in spekmantel

http://nl.aldi.be/aldi_toastcups_met_eendenlever_duo_van_abrikoos_en_dadel_in_spekmantel_631.html

... Ingredi�«nten eendenlever gedroogde dadels gedroogde abrikozen ontbijtspek toastcups Bereidingswijze Plaats een blokje eendenlever op een toastcup.� Bak het spek knapperig. Laat even afkoelen. � Omwikkel een halve dadel en een halve� abrikoos met een plakje ...

Recepten - Gekonfijt witloof met eendenlever

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Gekonfijt_witloof_met_eendenlever

... aan in de boter met een scheut bruine fond en wat citroensap. Bestrooi met suiker, peper en zout en laat karameliseren. Kruid de eendenlever met peper en zout en bestrijk met honing. Bak mooi roze in de boter. Neem uit de pan en deglaceer de braadbodem met portwijn en bruine fond. Laat even inkoken en klop er vervolgens een paar klontjes ijskou ...

Cappucino met champignons en eendenlever | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cappucino-met-champignons-en-eendenlever

... Cappucino met champignons en eendenlever - Paddenstoelen schoonmaken en in gelijke stukjes snijden. Uien fijnsnijden alsook de sjalotten en de prei. Aanfruiten zonder bruin te laten worden! Afkruiden met peper en zout. Paddenstoelen toevoegen, alsook de melk en de bouillon, ...

Eendenlever met passievrucht | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/eendenlever-met-passievrucht

... on. Zet van het vuur en laat afkoelen in zijn jus. Laat minstens één nacht rusten in de koelkast. Gerookte ganzenlever: Rook de eendenlever 10 tot 15 minuten in een rookoventje. Haal de eendenlever uit de rookoven. Zet minstens één nacht in de koelkast. Haal het vruchtvlees uit de passievrucht. Overstrooi met wat suiker. Snijd dunne schijfjes mango met de snijmachine. Rol een stukje gepocheerde of gerookte lever in de mangoschijfjes nadat je ze hebt afgekruid met peper en zout. Serveer de rolletjes met het vruchtvlees van de passievrucht en de kervel (of korian ...

Ree met aardpeer en foie gras | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/ree-met-aardpeer

... iseren. Blus met de balsamicoazijn, het water en de wildbouillon. Laat voor een kwart inkoken en werk op met 100 g boter. Haal de eendenlever even door de bloem en bak hem krokant kort aan. Serveer de reefilets met de aardpeermengeling, de eendenlever en de saus. Werk af met rozemarijn. Ingrediënten 2 reefilets 4 aardperen 2 aardappelen 8 takjes rozemarijn boter 2 el suiker 2 el balsamicoazijn 2 dl water 1 el wildbouillon 4 schijfjes eendenlever bloem boter ...

Recept voor rundtournedos met rode wijnsaus | njam!

http://www.njam.tv/recepten/rundtournedos-met-rode-wijnsaus

... . Laat het vlees afgedekt op een warme plaats rusten. Stoof de champignons kort aan in wat boter. Kruid met peper en zout. Bak de eendenlever zonder vetstof ca. 1,5 min. aan beide kanten. Kruid met peper. Serveren: Leg het vlees midden op een warm bord. Leg de eendenlever op het vlees. Nappeer de saus half over het vlees. Strooi wat grof zout over de lever en kruid af met peper. Werk af met champignons en een takje tijm. Serveer met friet ...

Recept voor gebakken eendenlever | njam!

http://www.njam.tv/recepten/gebakken-eendenlever

... de lever er schuin op. Werk af met enkele druppels jus en wat amandelmelk. Ingrediënten voor 4 personen 4 escaloppes eendenlever 300 gpompoen in blokjes 1 sinaasappel 180 gamandelen 30 clmelk 30 clroom 1 scheutje amaretto 75 ggeleisuiker naar smaak peper - zout ...

Cordon bleu van kalkoen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cordon-bleu-van-kalkoen

... Cordon bleu van kalkoen - Beleg de kalkoenlapjes met de ham, Parmezaanse kaas, de truffelpuree en de eendenlever. Plooi ze vervolgens dicht, met de velkant naar binnen en prik dicht. Haal ze door de bloem en wentel ze in de 2 eigelen, die gemengd werden met een beetje water. ...

Tournedos Rossini

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/tournedos-rossini

... os Rossini - Dit recept geeft een unieke twist aan het klassieke recept van tournedos Rossini door te serveren met truffelsaus en eendenlever. - Schil de aardappelen en steek ze uit met een ronde vorm.Laat een klontje boter smelten in een pan. Voeg de aardappelen toe en overgiet met de ...

Gestoofd varkensnekstuk met truffelsalsa van Jon Sistermans - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/varkensvlees/gestoofd-varkensnekstuk-truffelsalsa-jon-sistermans

... gekookte room (dus ca. 300 ml inkoken) 200 g kort gekookte haricots blanc (witte bonen) gedroogde oregano vleugje bonenkruid 50 g eendenlever (uit de diepvries), in blokjes gesneden 4 lange banen palingfilet tempurabeslag frituurolie 8 linten van zoetzure pompoen 8 plakken dungesneden Ibericoham 1 eetlepel truffel tapenade Bereiden Bloem de nekstukken en zet ze fel aan in olijfolie en boter. Voeg vervolgens de kalfsjus, tomatensap, groenteboeket, peper, steranijs, tijm en laurier toe en laat het ca. 4 uur stoven. Neem het vlees uit de saus en houd het apart. Giet de saus door een zeef; gebruik het straks als jus over het nekstuk. Als het vlees is afgekoeld, bak het om en om in ...