Resultaten voor eendeborst met porto saus

Uit de keuken van Levine: Gemarineerde eendeborst met bosbessen

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/12/gemarineerde-eendeborst-met-bosbessen.html

... Gemarineerde eendeborst met bosbessen Het is niet netjes, dus ik heb het niet gedaan, maar ik had bijna mijn bord afgelikt. Zo lekker vond ik deze eendeborst in een saus met bosbessen!Het bereiden van dit gerecht kost relatief weinig tijd (± 20 minuten), maar je moet w ...

Receptjes.be - Recepten - Hoofdgerechten - Varkenshaasje met Rode Porto

http://www.receptjes.be/recept_varkenshaasje_porto.html

... Varkenshaasje met Rode porto Ingredienten Voor 2 Personen: - 1 varkenshaasje - 25 cl rode porto - 100 gr kruidenboter - peper en zout - rode peperbolletjes voor de afwerking - een pakje jachtsaus - een scheutje cognacBereidingswijze Bak het varkenshaasje lichtbruin aan ...

Receptjes.be - Recepten - Bijgerechten - Peren in Porto

http://www.receptjes.be/recept_peren_porto.html

... Peren in porto Ingredienten Voor 4 Personen: - 4 handperen - 1/2 liter porto - 1/2 kaneelstokje - 100 gr suikerBereidingswijze Schil de peren maar laat de steeltjes eraan zitten. Verwarm de porto met het kaneelstokje in een pan en los er de suiker in op. Doe de peren i ...

Sas Kookt!: Cranberrysaus met porto

http://saskookt.blogspot.be/2011/12/cranberrysaus-met-porto.html

... Cranberrysaus met porto Deze heerlijke garnituur maakte ik bij het varkensgebraad met appel, maar zou ook goed bij kalkoen of wild passen. Een ideetje voor de kerstdagen misschien? Dit heb je nodig voor 8 personen: 2 eetlepels olijfolie 2 kleine sjalotten, fijngehakt 1 ...

Recepten-recept Archiduc saus recepten sausen recepten De kook o theek recepten

http://www.kookotheek.com

...   Archiduc saus Ingrediënten: 2 sjalotten room champignons porto Bereiding:vlees braden vet afgieten in de jus sjalotten en champignons braden porto bij doen laten koken blussen met room overheerlijk bij  biefstuk met friet Eet smakelijk Dit recept is ingezonden do ...

Recept voor Vanille-ijs met gebakken vruchten en Porto | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vanille-ijs-met-gebakken-vruchten-en-porto/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 bollen vanille ijs Toevoegen 50 ml rode porto aangelengd met 100 ml water Toevoegen 20 g suiker Toevoe ...

Gnocchi met saus en morieljes | VTM Koken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gnocchi-met-saus-en-morieljes

... Gnocchi met saus en morieljes - Week de morieljes in porto. Kook de aardappelen en maak er puree van. Doe de bloem erbij, kruid met peper en zout en voeg een beetje olijfolie toe. Kneed het geheel tot een vaste massa. Rol de puree uit en maak hiervan 3 grote gnocchi per ...

Recept voor Verloren brood met Porto en kaneel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/verloren-brood-met-porto-en-kaneel/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1/2 dl porto Toevoegen 2 dl melk Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 2 eieren Toevoegen sneetjes wit ...

Mousse van ganzenlever met uienconfituur | De perfecte keuken

http://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur

... Mousse van ganzenlever met uienconfituur - Cutter de ganzenlever met room en de porto tot een mousse. Vul de glaasjes met een laagje uienconfituur, de gehakte hazelnoten en daarop de mousse. Versier met wat porto en een takje kervel. Ingrediënten 2 schijfjes terrine va ...

Ossenhaas Wellington | VTM Koken

http://koken.vtm.be/recept/ossenhaas-wellington

... Ossenhaas Wellington - Hak de champignons fijn en stoof ze in bakboter tot er geen vocht meer is. Bak de ossehaas in bakboter langs alle kanten bruin, snij doormidden en vul met de champignons en de schijven ganzelever. Rol het deeg in bladerdeeg en kleef dicht met het ...