Resultaten voor eend met portsaus

Uit de keuken van Levine: Kalkoenfilet met cranberry portsaus

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/12/kalkoenfilet-met-cranberry-portsaus.html

... Geplaatst door Levine op 23:19 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Hoofdgerechten met kip/kalkoen/eend ...

Biefstuk met champignon-portsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/silvo/biefstuk-champignon-portsaus

... Biefstuk met champignon-portsaus 2 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering6.2obv 9 waarderingen HoofdgerechtVleesHollands Ingrediënten 250 g biefstuk 2 eetlepels vloeibaar bakproduct 125 g champignons, in plakjes 1½ theelepel Silvo ...

Wintersalade met eend, linzen en bietjes - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/wintersalade-eend-linzen/

... Wintersalade met eend, linzen en bietjes Bij dit winterse weer denk je misschien niet zo snel aan een salade. Maar als je kennis maakt met deze wintersalade met linzen, bietjes en gekonfijte eend ben je verkocht hoor ;-)! In het magazine van de Sligro zagen we het ...

Zuurkool met knolselderijpuree en portsaus - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/alpro-soya/zuurkool-knolselderijpuree-portsaus

... Zuurkool met knolselderijpuree en portsaus 4 personen 0 min voorbereiden 45 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 9 waarderingen HoofdgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 2 uien, fijngesnipperd Alpro soya Bakken & Braden 6 jeneverbessen, gekneusd 2 takjes ...

Chinese eend | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/chinese-eend

... Chinese eend - Doe alle ingrediënten voor de marinade in een pan en breng ze zachtjes aan de kook. Voeg de eendenborst toe en kook deze 6 minuutjes zachtjes aan elke kant. Haal de pan van het vuur dek hem af en laat de inhoud afkoelen. Frituur ondertussen de wont ...

Eend braden | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eend-braden

... eend braden - Kuis de eend goed en snij de billen, vleugels en poep eraf. Kruid met peper & zout. Zet een braadpan op het vuur en smelt de boter. Bak de stukken eend aan in de braadpan gedurende een 5-tal minuten. Snij een sinaasappel in stukken en leg ze mee in ...

Jeroen Meus - Gebraden eend met gekonfijte aardappelen en boontjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebraden-eend-met-gekonfijte-aardappelen-en-boontjes

... Gebraden eend met gekonfijte aardappelen en boontjes - Dit recept haalde Jeroen bij vier vrijgezelle boeren in het noorden van Frankrijk. Het is een heel zuiver, natuurlijk gerecht waarvoor je een tamme eend gebruikt. - Gebraden eend met gekonfijte aardappelen en ...

Wokschotel met venkel en eend | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/wokschotel-met-venkel-en-eend

... Wokschotel met venkel en eend - Verhit de olie in de wok en bak de look en chilipeper aan. Voeg eend en venkel toe. Laat alles garen. Voeg sojasaus, limoensap en honing toe en laat alles samen bakken. Voeg net voor het serveren de spinazie toe. Werk af met enkele blaadjes ...

Barbarie-eend | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/barbarie-eend

... Barbarie-eend - Neem een pot op maat van de eend en smelt een klontje boter. Kruid de eend langs beide kanten met peper en zout en bruin ze gedurende 5 minuten langs alle kanten. Zet dan het deksel erop en laat verder garen gedurende 25 à 30 minuten. Draai regelmatig ...

Uit de keuken van Levine: Eendenborst met portsaus

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/12/eendenborst-met-portsaus.html

... Eendenborst met portsaus Ik ben gek op eendenborst en we eten het dan ook regelmatig. Zoals gisteren met een supersnelle saus met rode port en bessengelei. Een trucje om te controleren of het vlees mooi rosé is: druk met een vinger net naast het midden van de muis ...