Resultaten voor eclairs met zelfrijzend bloem

Soezen of eclairs - Recept | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/eclairs

... Soezen of eclairs By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: water : 2 dl eieren : 5 zelfrijzende bloem : 100 gr boter : 100 gr Directions: 1. Kook het water met de boter en haal van het vuur. Verwa ...

Soezen met ijs | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/soezen-met-ijs

... lopend blijven. Doe het deeg in een spuitzak en spuit lauw op een bakpapier: in een bolletje voor soezen, in lange staafjes voor eclairs. Zet de soezen voor 20 minuten in een oven van 180 en daarna nog eens 10 minuten op 160 graden. Snij soezen open en doe er een bo ...

Éclairs | Sofie Dumont

http://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/eclairs

... Éclairs - Bereidingswijze deeg: Verwarm de oven voor op 200°C.Breng 100 gram boter met 100 gram melk en 100 gr water aan de kook. Voeg hieraan 150 gram bloem toe. Roer alles stevig door en laat drogen op het vuur. Breek intussen de eieren en voeg ze één per éé ...

Jeroen Meus - Kleine mokka-éclairs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kleine-mokka-eclairs

... Kleine mokka-éclairs - Koffie is het ideale aroma voor een vers gebakje. Bak een riante hoeveelheid kleine éclairs gevuld met banketbakkersroom met koffie-aroma en werk ze af met een laagje mokkaglazuur. Ideaal voor een uitgebreide koffieklets, voor een familiefees ...

Recept Mascapone Appeltaart | Smulweb.nl

http://www.smulweb.nl/recepten/1403452/Mascapone-appeltaart

... Lekker Bereidingstijd: 20-30 minuten Gang: Nagerecht Keuken: Andere keuken Smaak: Zoet Techniek: Bakken in oven Soort gerecht: Nagerecht Uit eigen keuken: Nee (i) Ingrediënten Deeg 250 g zelfrijzend bakmeel 80 g suiker 150 g boter 1 ei 1 cit ...

Receptjes.be - Recepten - Aperitiefhapjes - Scampi Fritti

http://www.receptjes.be/recept_scampi_fritti.html

... Scampi Fritti Ingredienten Voor 4 Personen: - 20 scampi (gepeld) - 10 cl melk - zelfrijzend bakmeel - peper en zoutBereidingswijze Verwarm de frituurketel tot 180 graden. Maak een beslagje van de melk en het zelfrijzend bakmeel zodat je een glad papje bekomt. Breng ...

Receptjes.be - Recepten - Aperitiefhapjes - Calamares Fritti

http://www.receptjes.be/recept_calamares_fritti.html

... Calamares Fritti Ingredienten Voor 4 Personen: - 20 ringetjes calamares (diepvriesproduct of vers) - 10 cl melk - zelfrijzend bakmeel - peper en zoutBereidingswijze Verwarm de frituurketel tot 180 graden. Maak een beslagje van de melk en het zelfrijzend bakmeel zoda ...

Receptjes.be - Recepten - Dessert en Gebak - Ananasbeignets

http://www.receptjes.be/recept_ananasbeignets.html

... Ananasbeignets Ingredienten Voor 2 Personen: - 1/2 ananas - melk - 1 ei - 150 gram zelfrijzend bakmeel - peper en zout - bloemsuikerBereidingswijze Verwarm de frituurpot voor op 180 graden. Maak een beslagje van de melk, het ei en het zelfrijzend bakmeel zodat je ee ...

Receptjes.be - Recepten - Ontbijt en Lunch - Eierkoek

http://www.receptjes.be/recept_eierkoek.html

... Eierkoek Ingredienten Voor 1 Persoon: - 15 cl melk - 4 eetlepels zelfrijzend bakmeel - 1 ei - peper en zout - 1 klontje bakboterBereidingswijze Breek het ei in een kom en voeg er de melk aan toe. Roer er het zelfrijzend bakmeel onder met de garde totdat je een mooi ...

Hobbykok Pluis: Bananenbrood met pecannoten

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/04/bananenbrood-met-pecannoten.html

... Bananenbrood met pecannoten Ingredienten:100 g zachte boter bloem om te bestuiven 3 rijpe bananen 50 g ongezouten cashew- of pecannoten 150 g rietsuiker 3 eieren, losgeklopt 1 theel. zout 150 g zelfrijzend bakmeel,gezeefd   Voorbereiden: Vet een cakeblik in met een ...