Resultaten voor dilledressing

Aardappelsalade met zalm en mosterd-dilledressing - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/aardappelsalade/aardappelsalade-zalm-mosterd-dilledressing

... Aardappelsalade met zalm en mosterd-dilledressing 6 personen 0 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 10 waarderingen HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 800 g vastkokende aardappelen, zoals pontiac, desiree of roseval (bij voorkeur kleine exemplaren) ...

Jamie Oliver: zalmsalade met krieltjes en munt-dilledressing - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/zalmsalade/jamie-oliver-zalmsalade-krieltjes-munt-dilledressing

... Jamie Oliver: zalmsalade met krieltjes en munt-dilledressing 4 personen 0 min voorbereiden 25 min bereiden 0 min wachten waardering8.0obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisHollands Ingrediënten voor de salade 700 g zalmfilet, met vel, zonder schubben en graten klein klontje boter ...

Gegrilde goudbrasem met wortel, zoete aardappel en dilledressing | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/gegrilde-goudbrasem-met-wortel-zoete-aardappel-en-dilledressing

... Bereiding Voor de vis en groenten: Schil de rapen, wortel en zoete aardappel. Snij in plakjes en vervolgens in balkjes.  of frietjes. Maak ze niet te dik. Doe ze allemaal in een kom. Kruid met peper, olijfolie, zout en meng goed onder elkaar. Strooi de groenten uit op een ...

Herfstige salade van geschaafde spruitjes, venkel en pruimen

http://lepeltjeliefde.blogspot.be/2014/09/herfstige-salade-van-geschaafde.html

... lades- 350 g spruitjes (vuil gewicht)- 1 venkelknol- 4 paarse pruimen- 1 rode ui- 2 el fijngesneden verse dille of 1 el gedroogde dilledressing:- 4 el appelazijn- 2 el extra vergine olijfolie- 1 el honing- 2 tl milde mosterd- zout en pepergarneer met:- grof gehakte (gerookte) amandelen of walnoten- geraspte pecorino of parmezaanse kaas Bereiding Maak de spruitjes schoon en verwijder het grootste deel van het harde uiteinde. Snijd ze in dunne plakjes. Je wil dat de blaadjes goed loskomen, dus haal eerst het harde uiteinde weg en snijd vervolgens in dezelfde richting verder. Doe de spruitjes in een grote mengkom en gebruik je vingers om de blaadjes los van elkaar te halen. Snijd de venkel in flinterdunne reepjes en snijd de rode ui in dunne halve dingen. Voeg bij de spruitjes. Maak de dressing. En proef even of je misschien nog meer honing wil toevoegen. Voeg de dressing en dille bij de groenten en hussel goed zodat alles onder de dressing zit. Laat nu minstens een half uur staan tot de groenten zacht zijn geworden.Halveer de pruimen en snijd ze in dunne plakjes. Meng ze op het laatst door de salade en verdeel alles over de borden. Maak af met de grof gehakte noten, geraspte pecorino en een plukje dille of venkelloof.Serveer eventueel met krokant brood en boter.Bron: Lepeltje Liefde Tips- In de buurt van Tuinderij Amelishof kun je wandelen en vind je ook de Veldkeuken, waar je wat kunt drinken en lunchen. Tuinderij Amelishof is alleen op woensdag en zaterdag geopend. Dit jaar nog tot en met 30 oktober.- De kaas zou je ook kunnen vervangen door zoutige zwarte olijven ...