Resultaten voor dagelijkse kost vrijdag 2november 2018

Uit de keuken van Levine: Een prachtig 2018

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2017/12/een-prachtig-2018.html

... Een prachtig 2018 Beste lezers en volgers van Uit de keuken van Levine, ik wens jullie een heel goed 2018! 2017 was een mooi jaar met veel leuke ontmoetingen, gesprekken en fijne workshops. Dank daarvoor! In 2018 ga ik vrolijk door. Nieuwe kansen, nieuwe plannen, ik heb ...

Uit de keuken van Levine: Een prachtig 2018

https://uitdekeukenvanarden.blogspot.com/2017/12/een-prachtig-2018.html

... Een prachtig 2018 Beste lezers en volgers van Uit de keuken van Levine, ik wens jullie een heel goed 2018! 2017 was een mooi jaar met veel leuke ontmoetingen, gesprekken en fijne workshops. Dank daarvoor! In 2018 ga ik vrolijk door. Nieuwe kansen, nieuwe plannen, ik heb ...

Supersnelle schuimtaartjes & hét kerstmenu 2018 - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/schuimtaartjes-kerstmenu-2018/

... Supersnelle schuimtaartjes & hét kerstmenu 2018 Met Delicieux van Lidl Ben je al aan hebt aftellen naar kerst? Misschien heb je er heel veel zin in. Of misschien breekt je wel de paniek uit, omdat je nog geen idee hebt wat je moet maken? No worries! Ik help je een handje ...

Menu vrijdag 10 april 2009 | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/menu-vrijdag-10-april-2009/

... Er komen straks twee, tot vrienden geworden, medewebloggers eten. En ik moet even bekennen dat Culinette niet kookt vandaag. De Man kookt namelijk. Zet hem in de keuken en hij is helemaal in zijn element. Rest mij dus om het menu van vandaag op deze log te zetten. Vooraf: ...

Jeroen Meus - Zalmburger met komkommersalade en salsa verde - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zalmburger-met-komkommersalade-en-salsa-verde

... Zalmburger met komkommersalade en salsa verde - Wie eens creatief wil zijn met vis, kan er heerlijke burgers van maken. In dit recept gebruikt Jeroen stukjes zalm. Omdat het visvlees gemalen wordt, is het helemaal niet nodig om dure filets of een zalmhaasje te kopen. Met ...

Jeroen Meus - Cholent - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cholent

... Cholent - Cholent is een typisch gerecht dat de chassidische joden rond Pasen bereiden. Het wordt klaargemaakt op vrijdag en geserveerd op sabbath. Het vlees is redelijk hard, maar het wordt dan ook urenlang gestoofd. Slow food op zijn best. - Cholent Laat de witte en de ...

Jeroen Meus - Aarschots gebak - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aarschots-gebak

... Aarschots gebak - Sinds 2018 wordt het Aarschots gebak van patisserie Deleu erkend als streekproduct. De basis van deze verfijnde taart is een frangipanebeslag met daarbovenop een rijkelijke laag appelcompote, afgewerkt met amandelschilfers en kokos. Jeroen haalt een paar ...

Jeroen Meus - Gegrilde gamba's met geroosterde bloemkoolsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gegrilde-gambas-met-geroosterde-bloemkoolsalade

... Gegrilde gamba's met geroosterde bloemkoolsalade - Het is vrijdag, dus de barbecue wordt opnieuw van stal gehaald. Deze keer niet om vlees te grillen, maar wel om aan de slag te gaan met heerlijke gamba's. Naast de gamba’s wordt er een bloemkool op geroosterd, ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... n veelzijdige groente die je vaak in slaatjes kan terugvinden, maar even lekker is warm in witte saus of zoals nu in stoemp. Meer dagelijkse kost dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar.Snijd de andijvie grof, kuis en was hem goed. Laat andijvie uitlekken in een vergiet.Snijd de ui in repen en plet de look. Stoof beiden aan in wat boter en voeg de andijvie toe.Doe de panko met de pickles en de boter in de blender en mix even.Kruid de koteletten met peper en zout, laat wat boter s ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. Jeroen maakt er een zalige dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten onder ...