Resultaten voor dagelijkse kost recepten aardappel in oven

Jeroen Meus - Rog uit de oven en geplette aardappel met zongedroogde tomaten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-uit-de-oven-en-geplette-aardappel-met-zongedroogde-tomaten

... Rog uit de oven en geplette aardappel met zongedroogde tomaten - Jeroen pocheert de rog in de oven met wat witte wijn. Daarbij maakt hij eenvoudige geplette aardappelen met veldsla en zongedroogde tomaten. Aan het einde krijgt de rog een lekkere kruidenkorst. Het recept ...

Aardappel ovenschotel - Aardappel timbaaltjes met pancetta en tijm uit de oven - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/oven/aardappeltimbaaltjes-pancetta-tijm-oven

... Aardappeltimbaaltjes met pancetta en tijm uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 1 uur bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 10 waarderingen VoorgerechtVleesItaliaans Ingrediënten 500 g kruimige aardappelen 50 g Parmezaanse kaas, geraspt nootmuskaat 1 kleine ui, in ...

Gepofte aardappel uit de oven met kruidenroom - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/aardappelen/gepoft/gepofte-aardappel-oven-kruidenroom

... Gepofte aardappel uit de oven met kruidenroom 4 personen 0 min voorbereiden 50 min bereiden 0 min wachten waardering7.5obv 2 waarderingen BijgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 800 g vastkokende aardappelen (van gemiddelde grootte) 1 tuiltje gemengde kruiden (dragon, ...

Aardappel plaattaart uit de oven | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/aardappel-plaattaart-uit-de-oven/

... aardappel plaattaart uit de oven Een lekkere ovenschotel met een bodem van aardappel en kaas en daarop gehakt en prei. Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappels en kook ze daarna even 5 minuten voor. Laat afkoelen en snijd de aardappels daarna in dunne plakjes. ...

Jeroen Meus - Nage van prei en aardappel met snoekbaars en rivierkreeftjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/nage-van-prei-en-aardappel-met-snoekbaars-en-rivierkreeftjes

... Nage van prei en aardappel met snoekbaars en rivierkreeftjes - Soep met stukjes, lekkere dagelijkse kost! In deze lichte soep met veel groenten komen ook nog twee soorten vis met twee verschillende texturen: snoekbaars en rivierkreeftjes.  - Snijd de uien in blokjes. ...

Jeroen Meus - Geplette gepofte aardappel met tomaat en grijze garnalen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/geplette-gepofte-aardappel-met-tomaat-en-grijze-garnalen

... Geplette gepofte aardappel met tomaat en grijze garnalen - Jeroen combineert voor dit gerecht twee kustklassiekers: een klassieke tomaat-garnaal en een ‘smeus’ van geplette aardappelen met karnemelk en gebrande boter. Het wordt dus een zomerse geplette aardappel met ...

Jeroen Meus - Zwarte pens met appel/pruimenmoes en gekookte aardappel - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zwarte-pens-met-appelpruimenmoes-en-gekookte-aardappel

... Zwarte pens met appel/pruimenmoes en gekookte aardappel - Dit is dagelijkse kost om oprecht gelukkig van te worden: worst met een gekookt patatje en appelmoes. Geen wonder dat dit bord regelmatig op tafel verschijnt ten huize Meus. Bij jou ook? - Haal de pensen ...

Jeroen Meus - Zeeduivel met mosterdkorst, geplette aardappel met waterkers en ei - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeeduivel-met-mosterdkorst-geplette-aardappel-met-waterkers-en-ei

... Zeeduivel met mosterdkorst, geplette aardappel met waterkers en ei - Lekker stevige dagelijkse kost, namelijk vis met puree. Niet zomaar vis met puree: op de vis komt een mosterdkorst en bij de puree komt waterkers. In dit recept wordt zeeduivel gebruikt, maar je ...

Jeroen Meus - Focaccia met aardappel en rozemarijn - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/focaccia-met-aardappel-en-rozemarijn

... Focaccia met aardappel en rozemarijn - Jeroen bereidt een lekkere lunch uit de Italiaanse keuken. Focaccia is een klassieker uit Italië en is een gebak dat zowel lijkt op brood als op cake. De variaties om dit gebak te vullen zijn eindeloos, maar Jeroen houdt het klassiek ...

Jeroen Meus - Mi-cuit van zalm met asperges, crumble van aardappel en Hollandaisesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mi-cuit-van-zalm-met-asperges-crumble-van-aardappel-en-hollandaisesaus

... Mi-cuit van zalm met asperges, crumble van aardappel en Hollandaisesaus - Een klassieke bereiding met als basis licht gegaarde zalm en asperges. De krokante toets komt van de crumble van aardappel. Het geheel werkt Jeroen af met Hollandaisesaus en mini-waterkers. Zo zie ...