Resultaten voor dagelijkse kost lookolie om te bewaren

Jeroen Meus - Lookolie om te bewaren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lookolie-om-te-bewaren

... lookolie om te bewaren - Met een minimum aan inspanning, een maximum aan smaak: lookolie die je kan gebruiken bij de meest diverse bereidingen. - 0. Kneus de tenen look en verwijder de pel. Verzamel ze in een (diepe) mengkom. 1. Schenk er de fijne olijfolie over. 2. Zet ...

Receptjes.be - Recepten - Aperitiefhapjes - Stokbrood met Lookolie

http://www.receptjes.be/recept_stokbrood_lookolie.html

... Stokbrood met lookolie Ingredienten Voor 2 Personen: - 1 stokbrood - 3 teentjes knoflook - 5 eetlepels goede olijfolieBereidingswijze Snij de knoflook fijn en doe die samen met de olijfolie in een dipschaaltje. Druk de knoflook nog wat plat met een vork zodat de smaak ...

Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verse-kruiden-gebruiken-bewaren-en-drogen

... Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen - om kruiden te drogen, pluk je de kruiden (neem niet te veel steel mee), leg ze op een bakpapier, en laat ze 1 à 2 uur drogen in een oven op 50°C. om verse kruiden in de koelkast te bewaren, snij een stukje af van de verdroo ...

Jeroen Meus - Marmerwafeltjes for Life - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/marmerwafeltjes-for-life

... Marmerwafeltjes for Life - Speciaal voor de Warmste Week van Studio Brussel bakt Jeroen wafels met een deel vanille en een deel chocola. Deze marmerwafels bewaren heel goed en zijn dus ideaal om te verkopen voor het goede doel. - 0. Doe de bloem met de suiker, het vanil ...

Jeroen Meus - Pickle - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pickle

... Pickle - In de gastronomie zijn bewaartechnieken weer helemaal ‘in’. Confituur maken met zomervruchten is en blijft een klassieker, maar je kunt net zo goed eens een ‘pickle’ proberen. Een bewaartechniek op basis van azijn. Het resultaat kan je m ...

Jeroen Meus - Quiche met asperges en gerookte zalm - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/quiche-met-asperges-en-gerookte-zalm

... Quiche met asperges en gerookte zalm - Wie deze hartige quiche op de tafel wil zetten kan kiezen hoe snel het moet gaan. Het deeg voor de taartbodem kan je makkelijk zelf bereiden, al doe je dat best een dagje op voorhand. Wie minder tijd heeft kan ook een vel kant-en-k ...

Jeroen Meus - Ciabatta met tomatenpesto en omelet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ciabatta-met-tomatenpesto-en-omelet

... Ciabatta met tomatenpesto en omelet - Een recept met een grote zon in gedachten. Het vlees komt uit de Italiaanse provincie Zuid-Tirol, waar ze heerlijk 'speck' bereiden. Dit droog gerookt varkensvlees smaakt heerlijk in een dikke omelet met stukjes groene asper ...

Jeroen Meus - Kaasplank met chutney en platbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/kaasplank-met-chutney-en-platbrood

... Kaasplank met chutney en platbrood - Bij een goede kaaswinkel vind je een fantastisch aanbod van Belgische kazen. Kies gerust voor kaas met een uitgesproken smaak die zich kan meten met de bijzondere chutney die Jeroen bereidt. De basis is pompoen waaraan gember en chil ...

Jeroen Meus - Steenbolkschnitzels - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/steenbolkschnitzels

... Steenbolkschnitzels - Steenbolk is een minder bekende Noordzeevis. Het is eigenlijk bijvangst, wat betekent dat er niet actief op gevist wordt. Maak hem meteen na aankoop klaar want steenbolk kun je net als rog maar kort bewaren. - 0. Pel de uien en snijd ze grof. Kneus ...

Jeroen Meus - Merveilleux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/merveilleux

... Merveilleux - Een merveilleux is een echte patisserieklassieker. Het zijn de ronde gebakjes met meringue en veel slagroom vanbinnen en een buitenkant van chocoladeschilfers. Ze zijn minder moeilijk om te maken dan je denkt. - 0. Verwarm de oven voor tot 90 °C. 1. Sp ...