Resultaten voor dagelijkse kost lookolie om te bewaren

Jeroen Meus - Lookolie om te bewaren - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lookolie-om-te-bewaren

... lookolie om te bewaren - Met een minimum aan inspanning, een maximum aan smaak: lookolie die je kan gebruiken bij de meest diverse bereidingen. - 0. Kneus de tenen look en verwijder de pel. Verzamel ze in een (diepe) mengkom. 1. Schenk er de fijne olijfolie over. 2. Zet ...

Jeroen Meus - Lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/lookolie-chiliolie-basilicumolie-en-dragonazijn

... Lookolie, chiliolie, basilicumolie en dragonazijn - Olie en azijn vormen de basis van heel wat recepten. Door ze op voorhand te mengen met kruiden en andere smaakmakers zoals look of chilipeper krijgen ze extra smaak. Je vindt geïnfuseerde olie en azijn in winkel maar ...

Receptjes.be - Recepten - Aperitiefhapjes - Stokbrood met Lookolie

http://www.receptjes.be/recept_stokbrood_lookolie.html

... Stokbrood met lookolie Ingredienten Voor 2 Personen: - 1 stokbrood - 3 teentjes knoflook - 5 eetlepels goede olijfolieBereidingswijze Snij de knoflook fijn en doe die samen met de olijfolie in een dipschaaltje. Druk de knoflook nog wat plat met een vork zodat de smaak ...

Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen | Piet Huysentruyt

http://koken.vtm.be/sos-piet/recept/verse-kruiden-gebruiken-bewaren-en-drogen

... Verse kruiden gebruiken, bewaren en drogen - om kruiden te drogen, pluk je de kruiden (neem niet te veel steel mee), leg ze op een bakpapier, en laat ze 1 à 2 uur drogen in een oven op 50°C. om verse kruiden in de koelkast te bewaren, snij een stukje af van de verdroo ...

Jeroen Meus - Thaise gazpacho met rivierkreeftjes en lookcroutons - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/thaise-gazpacho-met-rivierkreeftjes-en-lookcroutons

... Thaise gazpacho met rivierkreeftjes en lookcroutons - Heb je zin in soep op een warme dag? Probeer deze oosterse variant van gazpacho dan eens! Een heerlijk verfrissend soepje met knapperige lookcroutons. - Maak de tomaten en paprika’s schoon, snijd ze in stukken en d ...

Jeroen Meus - Pasta met champignons en kip - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pasta-met-champignons-en-kip

... Pasta met champignons en kip - Jeroen maakte deze snelle pasta al eens klaar voor de hele ploeg na een lange werkdag. Dat viel zo in de smaak dat het recept een plaatsje op deze website verdiende. Zeg nu zelf, een romige tomatensaus met stukjes spek en kip… D ...

Jeroen Meus - Omelet met scampi's en sojascheuten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/omelet-met-scampis-en-sojascheuten

... Omelet met scampi's en sojascheuten - Als je op zoek bent naar een eenvoudige en lichte maaltijd is deze simpele omelet een absolute voltreffer. Jeroen voegt er gebakken scampi’s, sojascheuten en een paar oosterse smaakmakers aan toe om de omelet daarna verder te ...

Jeroen Meus - Chipolata met geplette aardappel, witte boontjes en kerstomaat - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/chipolata-met-geplette-aardappel-witte-boontjes-en-kerstomaat

... Chipolata met geplette aardappel, witte boontjes en kerstomaat - De verrassing in dit nazomers gerecht zijn waarschijnlijk de witte bonen. Toch gaan ze uitstekend samen met de gebakken chipolata, geplette patatjes en zoete kerstomaat. Een vleugje mosterd op de worstjes ...

Jeroen Meus - Marmerwafeltjes for Life - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/marmerwafeltjes-for-life

... Marmerwafeltjes for Life - Speciaal voor de Warmste Week van Studio Brussel bakt Jeroen wafels met een deel vanille en een deel chocola. Deze marmerwafels bewaren heel goed en zijn dus ideaal om te verkopen voor het goede doel. - 0. Doe de bloem met de suiker, het vanil ...

Jeroen Meus - Pickle - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/pickle

... Pickle - In de gastronomie zijn bewaartechnieken weer helemaal ‘in’. Confituur maken met zomervruchten is en blijft een klassieker, maar je kunt net zo goed eens een ‘pickle’ proberen. Een bewaartechniek op basis van azijn. Het resultaat kan je m ...