Resultaten voor dagelijkse kost lamsfilet met portosaus

Jeroen Meus - Lamskroon met peterseliekorst, aubergine, portosaus en pommes noisettes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-peterseliekorst-aubergine-portosaus-en-pommes-noisettes

... Lamskroon met peterseliekorst, aubergine, portosaus en pommes noisettes - Omdat dagelijkse kost geen dagelijkse kost zou zijn zonder klassieke bereidingen haalt Jeroen vandaag nog eens alles uit de kast! Perfect gebakken lamsvlees met een korst van peterselie, kaviaar van ...

Bulgursalade met komkommer en lamsfilet

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/539/bulgursalade-met-komkommer-en-lamsfilet-1

... Bulgursalade met komkommer en lamsfilet - Vervang de dagelijkse portie aardappelen eens door heerlijke bulgur. - Kook 1 liter water en schenk het meteen over de bulgur. Laat 15 minuten wellen. Schil de komkommer, snij hem overlangs in vieren en verwijder de zaadjes. Snij ...

Lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gegrilde-lamsfilet-met-een-salade-van-appel-knolselder-en-radijsjes

... Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Gegrilde lamsfilet met een salade van appel, knolselder en radijsjes - Schil de knolselder en snijd in dikke staafjes. Spoel de appel verwijder het klokhuis en snijd in even grote staafjes als de kno ...

Lamsfilet met tijm en honing | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tijm-en-honing

... lamsfilet met tijm en honing - Bak het lamsvlees langs beide kanten gedurende 2 tot 3 minuten bruin in schuimende boter. Voeg er de appeltjes aan toe en laat ze meebakken. Haal het vlees uit de pan. Blus de pan met azijn, water en honing. Voeg er de room en gehakte tijm ...

Portosaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/portosaus

... portosaus Een lekkere saus om te serveren bij een vlees gerecht. Dat is echt genieten. Je maakt het altijd best vanuit de pan waarin je het vlees gebakken hebt.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap recept Tips:Je start altijd best met een pan waarin je vlees hebt ...

Lamsfilet met tzatziki

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/482/lamsfilet-met-tzatziki-1

... lamsfilet met tzatziki - Een typisch Grieks gerechtje - Spoel en rasp de komkommer. Laat 5 minuten uitlekken in een vergiet. Druk er dan het vocht een beetje uit. Pers de knoflook Meng de knoflook met de yoghurt, de komkommer en de azijn. Breng op smaak met peper en zout. ...

Lamsfilet met tomatentapenade | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-met-tomatentapenade

... lamsfilet met tomatentapenade - Kruid de filet met peper en zout en leg op het brickdeeg. Smeer het lamsvlees in met de tomatentapenade en leg er de verse basilicumblaadjes op. Rol op en kleef vervolgens dicht met wat eigeel. Bak het vlees aan in wat olijfolie, 4 minuten ...

Lamskroontje met portosaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/lamskroontje-met-portosaus

... Lamskroontje met portosaus Een echt feestgerechtje is dit. (Heel) af en toe mag het wel eens iets extra zijn toch? Dit heerlijk mals lamsvlees met een lekker sausje; Dat is echt genieten. 💛Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Zet het vlees zeker voor ...

Lamskroon met portosaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lamskroon-met-portosaus

... Lamskroon met portosaus - Zet een gewone pan met de boter op een middelmatig vuur. Kruid het vlees met peper en zout en snij in 2 om de pan mooi te vullen. Laat het vlees 3 à 4 minuten aan elke kant bakken. Smeer de vleeskant van de kroontjes in met mosterd. Bestrooi met ...

Lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/lamsfilet-in-een-krokant-jasje-met-bloempje-van-provencaalse-groenten

... lamsfilet in een krokant jasje met bloempje van provencaalse groenten - Bak de lamsfilet kort aan, smeer in met wat tapenade en leg daarboven de fijngesneden champignons die je eerst kort bakt in olijfolie. Rol in het bladerdeeg, plak dicht met het losgeklopte ei en bak ...