Resultaten voor dagelijkse kost eerste week maart 2017jeroen meus

Jeroen Meus - Koekjes voor De Warmste Week - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/koekjes-voor-de-warmste-week

... Koekjes voor De Warmste week - De week voor Kerst is het in Vlaanderen toch altijd een paar graden warmer dan Frank of Sabine hebben voorspeld dankzij De Warmste Week. Wil jij ook je steentje bijdragen door een koekenbak te organiseren? Ga dan aan de slag met dit supereenvoudig ...

Carolines blog: Mijn eerste Kerststol!

http://carolinebrouwer.blogspot.be/2012/12/kerststol.html

... Mijn eerste Kerststol! Hier een foto van mijn eerste Kerststol die ik zelf gebakken heb. Het recept met een filmpje vind je hier op het blog van Levine. Nadat ik het filmpje een paar keer bekeken en de tips van Levine goed doorgelezen had, dacht ik: dit durf ik wel aan. ...

Eerste hulp bij oud brood » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/eerste-hulp-bij-oud-brood/

... een restje oud brood in huis. Mr. Kokerellen neemt wel eens boterhammen mee naar het werk en ik eet er ook af en toe eentje, maar dagelijkse kost is brood bij ons niet in huis. Wat doe je dan met dat harde brood? Aan de eendjes voederen mag tegenwoordig niet meer, dus probeer eens één van volgende manieren om je brood op te maken. Maak er paneermeel van Laat de boterhammen lekker lang op het aanrecht liggen tot ze rechtop blijven staan en doe ze dan in de keukenmachine of maal ze fijn met een staafmixer. Bewaar in een luchtdichte pot tot je nog eens paneermeel nodig hebt, zoals bijvoorbeeld voor d ...

Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 1

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-1.html

... Dagen zonder Vlees: week 1 Net als vorig jaar, wil ik graag mijn weekmenu's voor de Dagen zonder Vlees delen met jullie. Kunnen jullie ineens mee volgen hoe ik het volhoud ;). De eerste week was niet zo denderend trouwens, hop naar de tweede! Dag 1: restje van de aubergine ...

Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 2

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-2.html

... Dagen zonder Vlees: week 2 week 2 van de Dagen Zonder Vlees was alweer geen denderend succes. Eigenlijk hebben we niet zoveel minder vlees of vis gegeten dan anders... Wel hebben we een heerlijke lasagna en pasta met savooikool ontdekt, en dat is toch ook al iets :). Dag ...

De keuken van Johanna: maart 2010

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010_03_01_archive.html

... Zachte witte broodjes (van Arden) Tijdens een workshop broodbakken bij Oldenhof heb ik kennis gemaakt met Arden. Al een tijdje volg ik haar blog. Ondertussen heb ik al veel geleerd over hoe een deeg te maken, het vormen en wat je allemaal kan doen (of niet doen) met deeg.De ...

Cambridge recepten: maart 2010

http://cambridgerecepten.blogspot.be/2010_03_01_archive.html

... Brocollisoep... verhit 2 eetlepels olie bak daarin 1 gesnipperde ui, 1 geperst teentje knoflook Roerbak 200g broccoli een paar minuten. Voeg 0,5l. kippebouillon toe. Kook 10 minuten, en pureer tot gebonden soep met staafmixer. Roer er dan nog 50 g. cremefraiche halfvol door, ...

Aan tafel met Tanja: Een week in Piëmonte

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2010/05/een-week-in-piemonte_30.html

... Een ...

Eetplezier: Koningsmaal: de eerste asperges

http://eetplezier.blogspot.be/2012/05/asperges.html

... Koningsmaal: de eerste asperges De eerste asperges van het seizoen eten heeft een louterende werking. Op mij dan toch. Herinneringen aan mijn thuis, middenin het West-Brabantse land, waar het leven goed is en de aspergevelden het landschap sieren. Ik ben ermee opgegroeid, ...

Sas Kookt!: Dagen Zonder Vlees: Week 4

http://saskookt.blogspot.be/2013/03/dagen-zonder-vlees-week-4.html

... Dagen Zonder Vlees: week 4 In week 4 was het eveneens niet mogelijk om volledig vegetarisch te eten. We zijn blijven steken op 2 dagen van de 7. We hebben echter geen vlees gekocht deze week, maar hadden kip en gehakt gekregen van mijn schoonmoeder. Op restaurant vind ik ...