Resultaten voor dagelijkse kost deze week stoofpot van kip met asperges

Jeroen Meus - Stoofpot met peulvruchten en tofu - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-met-peulvruchten-en-tofu

... stoofpot met peulvruchten en tofu - Met deze kruidige stoofpot vieren we het Jaar van de Peulvruchten. Peulvruchten gedijen goed op heel veel bodems, hebben weinig water nodig en zijn bijzonder voedzaam. Jeroen maakt ze klaar met heel veel groenten en krokante tofu ...

Jeroen Meus - Stoofpot van lamsvlees 'Tikka Masala' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-van-lamsvlees-tikka-masala

... stoofpot van lamsvlees 'Tikka Masala' - Lam leent zich uitstekend voor deze Indische stoofpot. Gebruik stukjes uit de schouder en de bil met wat vet aan. Die hebben meer smaak. Door de yoghurt schift het gerecht een beetje, maar dat is volkomen normaal. - De ...

Jeroen Meus - Stoofpot van varkensschouder met groentjes en gedroogde abrikozen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-van-varkensschouder-met-groentjes-en-gedroogde-abrikozen

... stoofpot van varkensschouder met groentjes en gedroogde abrikozen - Vraag je slager om een gebraad uit de schouder van het varken. Dit stuk wordt meestal gebruikt als ‘draadjesvlees’ voor pulled pork bijvoorbeeld, maar het kan prima als gebraad en heeft veel smaak. ...

Jeroen Meus - Ierse stoofpot met rundvlees en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/ierse-stoofpot-met-rundvlees-en-aardappelen

... Ierse stoofpot met rundvlees en aardappelen - Irish stew is de Ierse versie van ons stoofvlees. Jeroen gebruikt rundvlees, maar je kunt ook variëren met schapenvlees of lamsvlees. Als bier gaat er natuurlijk Guinness bij. De aardappelen worden gegaard in de stoofpot en ...

Jeroen Meus - Stoofpot met kip en pasta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-met-kip-en-pasta

... stoofpot met kip en pasta - Een grote pot pasta met kip, spek en heel veel groenten: een ideaal gerecht om klaar te maken in de vakantie op een wat minder warme dag. - Verwarm de oven voor tot 160 °C. Verwarm een scheut olijfolie in een grote kookpot op het vuur. Sni ...

Jeroen Meus - Stoofpot van zeewolf met mosselen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-van-zeewolf-met-mosselen

... stoofpot van zeewolf met mosselen - Zeewolf leent zich uitstekend voor allerlei stoofpotten. Het is een stevige vis met een uitgesproken maar bijzonder fijne smaak, die verkrijgbaar is van april tot augustus. Jeroen bereidt hem op Provençaalse wijze met mosselen, papri ...

Jeroen Meus - Gegrilde asperges met pesto 'à la flamande' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/gegrilde-asperges-met-pesto-a-la-flamande

... Gegrilde asperges met pesto 'à la flamande' - asperges zijn zonder twijfel Jeroens favoriete groente. Hij maakt vandaag een variatie op asperges à la flamande met olijfolie en pesto. - Gegrilde asperges met pesto ‘à la flamande’Vul een kookp ...

Jeroen Meus - Stoofpot van kikkererwten met spinazie en Spaanse picada - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-van-kikkererwten-met-spinazie-en-spaanse-picada

... stoofpot van kikkererwten met spinazie en Spaanse picada - deze vegetarische pot-au-feu bevat voedzame en smakelijke kikkererwten en veel groenten. Om zo’n rustieke stoofpot af te werken, haalt Jeroen inspiratie uit de Catalaanse keuken. Een Spaanse picada is een ...

Jeroen Meus - Zeeduivel in een stoofpot ‘à la provençale’ - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/zeeduivel-in-een-stoofpot-a-la-provencale

... Zeeduivel in een stoofpot ‘à la provençale’ - In de stoofpot op z’n Provençaals dobberen stukjes stevige vis. De zeeduivel is gegeerd en dus soms prijzig. Je kan hem vervangen door éénder welke andere vis met stevig visvlees. Veel verse groene kruiden bre ...

Jeroen Meus - Stoofpot van konijn met gebraiseerd witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.een.be/gerechten/stoofpot-van-konijn-met-gebraiseerd-witloof

... stoofpot van konijn met gebraiseerd witloof - Vandaag brengt poelier Long een konijn mee voor een lekkere stoofpot die redelijk snel klaar is. Vlees van een konijn tussen 11 en 13 weken is mager en zit boordevol omega 3 onverzadigde vetzuren.Let er bij het kopen van een ...