Resultaten voor dage

Eetplezier: Vegetarische zuurkoolschotel

http://eetplezier.blogspot.be/2012/01/vegetarische-zuurkoolschotel.html

... altijden te maken. Zo gemakkelijk is dat niet, als er alleen nog een pakje zuurkool in je koelkast ligt. Gelukkig biedt heden ten dage Google uitkomst. Na wat googlen en recepten vergelijken kwam ik tot de volgende samenstelling voor een vegetarische zuurkoolschot ...

Eetparfum | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/eetparfum/

... mensen dat dit een rage gaat worden en het zou me niet verbazen als dat gaat gebeuren. Snobbisme en decadentie zijn ons heden ten dage niet vreemd en zoals iemand in het krantenartikel zegt: “Bovendien staan die flacons interessant op tafel.” Je kunt beter iets interessant uit je pannen toveren. Dan heb je die flacons niet nodig. Leuk? Delen dan: ...

Eetplezier: Het spek van slager Blom - Diny Schouten

http://eetplezier.blogspot.be/2011/06/het-spek-van-slager-blom-diny-schouten.html

... genetisch gemanipuleerd zijn; welke agrariër vrijwaart zich nog van hormonen en kunstmest, waar vinden we nog ons goudeerlijke dagelijkse brood zonder dat er broodverbetermiddelen aan te pas gekomen zijn. Met dit boek wil de schrijfster ons, de consument, erop attent maken hoe ver wij met ons dagelijks voedsel verwijderd zijn van de oorsprong. Bijna alle voedingsmiddelen zijn bewerkt, geraffineerd, voorzien van geur-, kleur-, en hulpstoffen. Toch blijkt er een tendens te bestaan: het verlangen naar oude appelrassen zoals de Sterappel en de Schone van Boskoop, maar ook zaken als zuurdesembrood, malse botersla, pronkboontjes en rauwemelkse kaas neemt, (met name onder jonge ...

Eetplezier: Bladerdeegtaartje met rode uiencompote, groenten en blauwe kaas

http://eetplezier.blogspot.be/2012/01/bladerdeegtaartje-met-rode-uiencompote.html

... slachte varken aan de ladder hing uit te bloeden, wachtend om te worden verdeeld in hammen, (bloed)worsten en zure zult.Heden ten dage zijn wij weliswaar bezig, maar haast nooit meer er louter op gericht om te overleven. Wij maken ons meer druk, dan dat we het daa ...

Uit de keuken van Levine: New York Deli Rye

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/10/new-york-deli-rye.html

... ter dat hij in z'n jeugd regelmatig met zijn familie naar Murray's Deli ging om een sandwich te eten. Deze deli bestaat heden ten dage nog steeds en is gelegen in Bleecker Street, New York, net zoals Amy's Bread (zie posting Is wat je ver haalt lekker? (2)) en The Magnolia Bakery (zie posting Koekje erbij?). Ze verkopen nog steeds hele lekkere sandwiches en een heleboel verschillende soorten kaas. Helaas hadden we onze buiken al rond gegeten met muffins en koekjes, dus we hebben alleen in de deli gekeken naar al dat lekkers :-(.Peter ...