Resultaten voor culinair creatief

Spannende gastcolleges bij Academie Culinair/wijnschrijven | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/spannende-gastcolleges-bij-academie-culinairwijnschrijven/

... Spannende gastcolleges bij Academie Culinair/wijnschrijven Dit najaar start de Academie culinair en Wijnschrijven met gastcolleges over speciale onderwerpen, voor leerlingen en belangstellenden – wie weet leerlingen in spe. Data hebben we nog niet, maar al toegezegd ...

Rijstschotel creatief | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/rijstschotel-creatief/

... Soms hou ik van alles in één pan. Je kunt het daarna altijd nog in een leuke (voorverwarmde) schaal doen. Deze doet het ook goed op een buffet en als er een restje over is dan heb je de volgende dag een heerlijk lunchhapje. In een grote pan verhit je wat olie en doet ...

webshop boeken Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/webshop/

... Webshop Mijn boeken kun je hier bestellen. Met handtekening en, als je dat wilt, met opdracht! NOOT: van 10 juli tot 10 augustus zijn we op vakantie en kunnen we geen boeken versturen. Weg van Wijn € 19,95 + € 2,50 verzendkosten Reiskookboek Spanje ...

Recept voor Lekker feestmenu met o.a. gevuld kalfsgebraad - Aperitiefhapjes: Creatief met aperitief: Zalige zalmrolletjes | Solo

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-met-oa-gevuld-kalfsgebraad-aperitiefhapjes-creatief-met-aperitief-zalige-zalmrolletjes/

... Menugang: Voorgerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 3 eetlepels Solo Delifine Toevoegen Boursin (Look & Fijne Kruiden) Toevoegen spinazieblaadjes ...

In opdracht | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/in-opdracht/

... n pakket aan diensten. Dat zijn op de eerste plaats teksten en artikelen over eten en drinken, trends, gezondheid, culturen en culinaire geschiedenis. Daarnaast geven we les aan opkomende en gevestigde professionals in onze Academie voor Culinair/Wijnschrijven.   Er zijn weinig tekstschrijvers die zo creatief en sterk over eten en drinken kunnen schrij ...

ALDI België - Witloofrolletjes met zalm

http://nl.aldi.be/aldi_witloofrolletjes_met_zalm_580.html

... Ingrediënten 2 el BRATELLA® culinair 8 stronkjes witloof 8 plakken gerookte zalm 2 el boter 200 g mascarpone 10 cl culinaire room nootmuskaat peper 50 g geraspte emmentaler Bereidingswijze Snij de bittere kern onderaan uit het witloof. Verhit de BRATELLAÃ?® culinair ...

Cursus Culinair en Wijnschrijven | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/cursus-culinair-en-wijnschrijven/

... jk helpt. In een cursus van drie avonden reik ik je handvatten aan. Dat gaat over het schrijven zelf, over stijl, spelling van culinaire zaken en wijntermen, receptnotatie, maar ook over de inhoud. Hoe omschrijf je smaken? Hoe doseer je de informatie? Hoe ga je te werk bij het recenseren van een restaurant? Is grappig zijn gewenst en hoe gaat dat dan? Inhoud Columns, informatieve stukken, alles komt aan de orde. A ...

Uit de keuken van Levine: Aardappelen uit de oven met camembert, sinaasappel en maanzaad

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2009/06/aardappelen-uit-de-oven-met-camembert.html

... Aardappelen uit de oven met camembert, sinaasappel en maanzaad creatief met aardappelen, dat is het thema van het Foodblog event juni. Een jaar geleden is dit event gestart en ieder maand neemt een andere foodblogger het stokje over. Deze keer is het georganiseerd door ...

Savoir Vivre. | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/savoir-vivre/

... Savoir Vivre. Een bundeling van mijn lekkerste verhalen over Frankrijk. Meestal culinair van aard, maar niet altijd! Zwarte beertjes € 7,95. Alleen 2ehands verkrijgbaar. ...

Uit de keuken van Levine: Een gelukkig 2007!

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/12/een-gelukkig-2007.html

... Een ...